- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulipanti
tag
Na akkor nagyon ügyes!
Piki is lefoglalja magát, a zacskótól kezdve mindent lenyúl és viszi a sarokba, aztán pár nap múlva előveszi és szalad vele.
Majdcsak dorombol majd. Piki is az első nap estéjén csinált valami dorombolás szerűt.
A gépelés akkor neki is nagyon megy. Piki is imádja a laptopom, nézi ha mozog a képernyőkímélő, sőt a kis mozgó szélmalmot is észreveszi.Hát bízom benne. Bundi sem bántja a macskáinkat (meg senkit
) max megkergeti. A nagy cicákat már csak simán átugorja vagy elmegy mellettük.
Na és a kép, ő a mi kis ölebünk lassan 10éve --> Bundi -
Tulipanti
tag
Nem ismertem, köszönjük!
Holnap meghallgatom rendesen.
Nagyon aranyos! Nagyon szépen helyrejött, gratulálok hozzá! Biztosan nagyon szép cica lesz ha megnő!
Biztos szokatlan még neki az új hely de hamar meg fogja szokni. A kutyusokat is biztosan megszokja majd, főleg, hogy nem éppen nagyok.Picit feloldódik és veletek is többet törődik majd.
Amikor Piki idekerült akkor igencsak aktív volt. Non-stop játszott. Mivel a te cicád is kicsi lehet hogy tetszene neki ha lenne valami műegere, vagy ilyen pompomja.
Az alom dologban viszont nagyon ügyes. Nekünk Piki egy sarkot szemelt ki, ahol takarítani nem volt egyszerű...De azóta megtanulta, hogy az udvarra kell menni.
Ja igen: Mai kaland...
-
Tulipanti
tag
-
Tulipanti
tag
Én is és a family is így vagyunk. A kutyánkat is az utcáról fogadtuk be, Cirmi cicánk is az utcáról került hozzánk és az ő kölyke a most 16 éves Rosszi. Bébit és Pehelyt is egy garázsban találtuk, fecskendővel etettük őket olyan picik voltak. Piki az első, akit nem találtunk, hanem úgymond választottunk.
Huuhhaaa akkor nagyon picike még a cica. Szerintem megszokja, hogy csak a lakásban van. Persze biztos jó lenne neki, ha lenne egy kis füves terület ahova ki tud menni. De a jelen körülmények között a cicának a legjobb a lakás. Nekünk kinti-benti a cicák, szabadon jönnek mennek, de azért télen csak bent vannak szinte és este is bent alszanak az ágyban. -
Tulipanti
tag
Köszi!
Tudom én, hogy nagyon drágák, érdeklődtünk anno... Bár nem is akartunk venni, annyi a kóbor állat...
Nagyon vigyázunk rá, mindig féltem mert olyan kis süsü még.Jézusom, hogy lehetnek ilyen emberek???
Nagy mázlija van a macskusznak!
Sok sikert a cicához!Én imádom őket, ha tehetném minden kóbor cicát hazahoznék.Szerintem te is hamar beleszeretsz a macskuszba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest