- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
válasz
Tulipanti #45 üzenetére
Holnap veszünk pár cicajátékot is, de elfoglalta magát ilyesmik nélkül. Zokni, zsebkendő, mindenféle bútor alól kiszedett szemét
... Ezeket pofozgatta, meg a szék lábait összekötő merevítőt ugrálgatta át
Azonban most az ölemben van! Viszont még nem dorombol. 4eeeu <- ezt ő írta!Szegény Piki... Reméljük, tanult belőle! Nálunk Rafi szokott úgy játszani a nagy cicával, hogy bekapja a fejét, meg ráncigálja... Mégis, soha nem okoztak egymásnak sérülést.
A kuytudról is tudsz feltenni képet? -
niti
aktív tag
válasz
Tulipanti #43 üzenetére
Nem tudom, ismered-e ezt a számot?! Neked és Pikinek küldöm: [link]
Megérkezett Boszi. Nem törődik velünk
Először elbújt, aztán a díszpárnán fekve szemmel tartott mindent. Aztán megpróbáltuk összeismertetni a kutyákkal, de fúj rájuk, és így nem mernek a közelébe menni. Remélem, később oldódik e helyzet. Igazából bárhová mehet, bármit csinálhat a cica, csak azt szeretnénk, ha a rattan széket békén hagyná. De szerintem ezt már tudja, mert percenként visszatalál és karmikálja, Holnap veszünk egy karmolófát.
Nagyon várom már, hogy megbarátkozzon velünk, egyelőre nincs kedve hozzánk.Ilyen volt, amikor Anyukámék befogadták:
Amint megérkeztünk, megmutattuk neki az almot. Először kicsit tartottam tőle, hogy nem fogja tudni, hogy ez az, ami, mert ilyen szilikonos cuccot vettünk, eddig viszont csak sima homokba wc-zett. Azonban rögtön tudta, mire való, és ki is próbálta. Különben nagyon jónak tűnik ez a szilikonos alom.
Délután már evett kétszer. Most mindennel játszik, mindenhová felmászik, mindenre kíváncsi. Ez jó.Csak ránk nem kíváncsi. Ez nem jó.
-
niti
aktív tag
válasz
Tulipanti #35 üzenetére
Ez az igazán szimpatikus hozzáállás! Nekünk is az 5 kutyából 3 mentett, meg a 3 tengerimalacból az egyik szintén. Mostmár tuti, hogy nem veszek többé allatot, csak mentek.
Őszintén szólva, eddig nem annyira szerettem a cicákat, csak 1-2 simi erejéig. De sose volt velük olyan kapcsolatom, mint a kutyákkal. De őt nem hagyhatjuk ott. Szerintem most olyan 6-7 hetes lehet, de már ott van 2 hete.
És szerinted nem lesz rossz neki, ha mindig bent lesz? Meg tudja szokni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- Interactive Brokers társalgó
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- További aktív témák...
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest