Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulipanti
tag
Na akkor nagyon ügyes!
Piki is lefoglalja magát, a zacskótól kezdve mindent lenyúl és viszi a sarokba, aztán pár nap múlva előveszi és szalad vele.
Majdcsak dorombol majd. Piki is az első nap estéjén csinált valami dorombolás szerűt.
A gépelés akkor neki is nagyon megy. Piki is imádja a laptopom, nézi ha mozog a képernyőkímélő, sőt a kis mozgó szélmalmot is észreveszi.Hát bízom benne. Bundi sem bántja a macskáinkat (meg senkit
) max megkergeti. A nagy cicákat már csak simán átugorja vagy elmegy mellettük.
Na és a kép, ő a mi kis ölebünk lassan 10éve --> Bundi -
Tulipanti
tag
Nem ismertem, köszönjük!
Holnap meghallgatom rendesen.
Nagyon aranyos! Nagyon szépen helyrejött, gratulálok hozzá! Biztosan nagyon szép cica lesz ha megnő!
Biztos szokatlan még neki az új hely de hamar meg fogja szokni. A kutyusokat is biztosan megszokja majd, főleg, hogy nem éppen nagyok.Picit feloldódik és veletek is többet törődik majd.
Amikor Piki idekerült akkor igencsak aktív volt. Non-stop játszott. Mivel a te cicád is kicsi lehet hogy tetszene neki ha lenne valami műegere, vagy ilyen pompomja.
Az alom dologban viszont nagyon ügyes. Nekünk Piki egy sarkot szemelt ki, ahol takarítani nem volt egyszerű...De azóta megtanulta, hogy az udvarra kell menni.
Ja igen: Mai kaland...
-
Tulipanti
tag
-
Tulipanti
tag
Én is és a family is így vagyunk. A kutyánkat is az utcáról fogadtuk be, Cirmi cicánk is az utcáról került hozzánk és az ő kölyke a most 16 éves Rosszi. Bébit és Pehelyt is egy garázsban találtuk, fecskendővel etettük őket olyan picik voltak. Piki az első, akit nem találtunk, hanem úgymond választottunk.
Huuhhaaa akkor nagyon picike még a cica. Szerintem megszokja, hogy csak a lakásban van. Persze biztos jó lenne neki, ha lenne egy kis füves terület ahova ki tud menni. De a jelen körülmények között a cicának a legjobb a lakás. Nekünk kinti-benti a cicák, szabadon jönnek mennek, de azért télen csak bent vannak szinte és este is bent alszanak az ágyban. -
Tulipanti
tag
Köszi!
Tudom én, hogy nagyon drágák, érdeklődtünk anno... Bár nem is akartunk venni, annyi a kóbor állat...
Nagyon vigyázunk rá, mindig féltem mert olyan kis süsü még.Jézusom, hogy lehetnek ilyen emberek???
Nagy mázlija van a macskusznak!
Sok sikert a cicához!Én imádom őket, ha tehetném minden kóbor cicát hazahoznék.Szerintem te is hamar beleszeretsz a macskuszba.
-
Tulipanti
tag
Értem!
Hát ráfekszik a mellkasomra és néz. Azt várja, hogy kinyissam a szemem és onnantól kezdve nem hagy békén. Elég ha egy pillanatra kinyitom annyira figyel.
Amikor megkaptuk, első este felkapcsoltam a villanyt, hogy megnézzem (saját kis kosarában aludt) erre felébred, gyorsan lekapcsolta, hátha visszaalszik. Hát nem jött be. Valahogy felhúzta magát az ágyra és odabújt a fejemhez. Visszaraktam vagy 3x de mindig visszamászott, a végén hagytam hagy aludjon ott...És azóta is az ágyamban alszik.
-
Tulipanti
tag
válasz
dízelracer #12 üzenetére
Piki aludni szeret rajtunk. Mindegy, hogy az oldalamra vagy a hátamra tud feküdni ő ráfekszik.
És van amikor szugerál, hogy keljek fel és simogassam.
-
Tulipanti
tag
Köszi mindenkinek!
Cthulhu Dawn: Nos igen....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest