Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.Zoli
őstag
Azért ezt így nem lehet kijelenteni ,hogy a Ray tracing sokkal jobb olyan egységeknek amik általános célú matematikai számításokra vannak kihegyezve... A kódtól is és az optimalizációtól is függ ez... Az Ati kártyái már az R600 terén nagyon jól bántak a global illumination-nel, míg az NV kártyái a tizedét tudták annak teljesítményben...azóta a GT200 kicsit hozott ezen de még mindig nem az igazi... Akkor lehetne nyílván megmondani mit tud mindkettő ha rá optimalizált kóddal látnánk mit tud...Namost eddig csak a Cell-re optimalizálva láttam ilyet kimondottan... De attól sem estem hasra mert a Cell meg a grafika többi részétől pusztulna meg, ergo ha texturázni kell stb... Szóval majd a Larabee eljöttével kiderül az igazság ott lesznek kis X86-os általános célú magok mg texturázók... Meglátjuk ez majd mit tud... Akkor már NV és AMD is kénytelen lesz belépni ebbe a térbe mert az Intelt nem hagyhatják szárnyalni egyedül a Ray tracing világában...
Mondjuk az AMD hardware-ét modosításokkal el tudom képzelni Ray tracinben ,hogy tud alkotni de NV-nél nem tudom mennyire fognak mélyen a zsebükbe nyúlni és kifejleszteni emiatt egy totálisan új GPU generációt ráadásul lehet az egész kidobott pénz lenne mert az AMD és Intel is sokkal előrébb jár etéren mint ők és a tapasztalatuk is nagyobb egy ilyen chiphez...Szal sanszos a vereség és hatalmas lenne a befektetés...Kiváncsi leszek mi lesz ebből...
-
t72killer
titán
ezt találtam, lehet, h még nem tökéletes, még egy az első fecskék közül
-
t72killer
titán
"Hát senki sincs itt, aki leírná, hogy a GPU-k videodekóderei dekódolásra használhatók, enkódolásra meg nem?"
azt mondanám, enkódolásra még nem
De azért lesz belőle valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 gamer notebook - 15-10300H, 16GB DDR4, GTX 1650 Ti (használt)
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest