- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem használok ilyet.
Egyébként egy hivatalos MI appnak nyugodtan megadhatsz minden engedélyt.
Apropó!
Az lehet, hogy az engedélykezelőt nem lehet teljesen kikapcsolni?
Mikor belaktam, kikapcsoltam. Most csináltam egy hard resetet, de nem találom a menüpontot, hogy kikapcsoljam. -
-
-
-
albandy
tag
Töltsd le ezt a romot [link]
majd másold be a telefonod downloaded rom mappájába .
Nyisd meg a frissítőt és a jobb felső sarokban katt a 3 pontra, majd rom telepítés kiválasztása és megkeresed a letöltött romot és telepít 15-20 perc lesz a telepítés.A gyári recoveryben nincs wipe , amúgy a kék gomb feletti jobb sárgára kattintva angol nyelvű lesz
-
borsodika
őstag
Innen töltsd le a legfrissebb 08.30 kiadású MIflash-t, inenn pedig a telefonhoz való fastboot romot (Redmi 3S/Prime Latest Global Developer Version Fastboot File Download) Vagy közben találtam egy régebbit: 6.9.15
. Telepítsd fel a MIflash-t lehetőleg 64 bites windows-ra, és csomagold ki a letöltött fastboot romot lehetőleg a a C meghajtó gyökerébe. Az elérési útvonalban ne szerepeljen szóköz és ékezet.
A feltelepített Mi flash-be betallózod az előzőleg C gyökérbe tett kicsomagolt fastboot romot, a telefont kikapcsolod és kikapcsolt állapot után hang fel+powerrel indítsd. Bejön az általad is említett kínai menü, de látni fogsz 1 gombot dowload felirattal. Arra menj rá, ezután a telefon kijelzője elsötétedik rádugod pc-re és MIflash-en belól refresh, flash gomb-al indítható a frissítés. (Remélhetőleg a driverekkel nem lesz gond). Ha a frissítés sikeresen végigment akkor ezt fogja kiírni: 0x0000 a művelet siekresen befejeződött. Ezután húzd le a telefont az usb kábelről és nyomd hosszan a bekapcsoló gombot kb 30mp-ig amíg be nem kapcsol a telefon. Az MI felirat megjelenése után kb 10-20p is eltelhet amire betölt a rendszer. -
eFeMeR74
senior tag
-
Herbali
tag
Biztos, hogy nem adnék ki 10 ezerrel többet azért, hogy pár nappal előbb meglegyen a telefon!
A magyar garancia meg az eustock-nál is adott.
Arról nem is beszélve, hogy mikor vasárnap reggel írtam nekik egy e-mailt, akkor egy óra múlva kaptam rá választ! Ezt melyik másik cég teszi meg?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest