Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam én is a 9.2.2.0 MIUI Romot, addig is míg a BL nyitásig letelik a 72 óra. Teljesen simán, rendben ment, mint eddig szerintem mindenki másnak is (én mondjuk egyből telefonra szedtem le a frissítést)
betallóztam, aztán hajrá, a végén öröm pont.Most jön a sírás:
MIUI szemüveget , vagy mikroszkópot hol tudok rendelni ehhez a telefonhoz?
A kínaiak öregen is jól látnak vagy mi? Ugye most megint
be kell lakni a telefont, ami nem baj , hiszen addig is tanulok, gyakorlok, és ez jó.
Na de nem látom a betűket, kivétel egy két helyen ahol megtaláltam hogy nagyobb méret legyen. Az ikonok méretét nagyobbra + alatta a betűk méretét nagyobbra lehetne e ?+ felugró üzenetek gondolok az összes ilyenre, mint pl BL- nél Mi Unlock állapota Fiók és készülék hozzáadása, na az itt felugró üzenet és bárhol ami hasonló felugrálós téma betűméretet vagy 2x nagyobbra + a felugró szöveg képernyőn tartása amíg elolvasom? Nem olvasok lassan, de itt jelenik meg pl az az üzenet 0,5másodperc erejéig, hogy sikeresen társítva és 72 óra múlva nyithat bootloadert az ember. A veszélyre figyelmeztető szöveg az bezzeg 5x akkora.
Ezzel a 72 órás üzenettel még a hivatalos gyári bootloader nyitás FAQ-ban sem találkoztam. 3x kellett társítanom (ami már megtörtént tegnap) hogy végig tudjam olvasni!! (Tudni ugyan tudtam róla Trebronának hála)
Drága Kínai fejlesztők, vegyetek már fel egy szemüveges kollégát is aki ötven felé közeledik és muszáj már szemüveget használnia. + Ezért vettem 5" telefont, hogy én mint kezdő vakegér lássak is valamit..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest