- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
helixP
nagyúr
Megértem, hogy valaki tart ettől, én is utánajártam, mert tényleg nem sok ez az 1900, de igazán meghallgathatnák, aki valóban használta már.
Nekem sem kellene a telefon, és küldeném vissza kapásból, ha napközben tölteni lenne muszáj. De nem az! Egy napot kibír!
Nálam pl egy 20 kilométeres túrát rögzített és az alatt a 6-7 óra alatt, folyamatos GPS on, fotózás, track rögzítés, 30%-ot evett, ami szerintem teljesen jó. -
.Szaki.
addikt
ad1.: Attól függ hol laksz, ez csak ezen múlik. Neked lehet a szomszédban van.
ad2.: Persze fel is lehet adni, ez jogos, de 3 hétig nem tudom nélkülözni, nekem ezzel van a bajom. Az, hogy nincs egy belvárosi képviselet ahol mondjuk le lehetne adni és át lehetne venni, az szimplán kényelmetlen. Persze tudom és jogos felvetés, hogy figyelembe kell venni az ár/érték arányt, egy akkor 35.000 forintos tabról beszélünk, de nem spúrságból vettem, hanem kíváncsiságból, meg iszonyat jó ajánlat volt ezzel a tudással ennyiért.
Na de nem offolom szét a topicot.
kelzsoca
Ez fura én telefonon érdeklődtem és ott azt mondták, amit leírtam. Tudom, hogy Te bennfentes vagy, minden ilyen fórumon jelen vagy. Ez hónapokkal ezelőtt volt már, és tényleg 3 hetet mondtak. 10-15 percért megéri kimenni, ezt aláírom, bár továbbra is kiesik.
-
.Szaki.
addikt
A WayteQ szervizhálózata kb a nullával egyenértékű. Nálam az xTAB 70 dci működése egyre problémásabb, nem veszi rendesen microUSB-ről a tápot, meg egyre többször fagy le. Felhívtam a szervizt, hogy hol van legközelebb szerviz, erre bevágták a Gubacsi út egy olyan szakaszát, ami kb megközelíthetetlen. Kérdeztem, hogy van-e esetleg valami olyan bolt a belvárosban, ahol esetleg mégiscsak be tudják vizsgálni, vagy legalább le tudom adni és ők elküldik a szervizbe. Ilyen lehetőség nincs és az is, hogy 4.0.3-ról 4.2-re frissítsék, a szerviznek 3 hétre (!) van szüksége. Amikor problémás volt a Nokiám akkor 13:00-kor leadtam a Nokia Care-ben a Westend mellett a telefont és 17 órára mehettem érte, hogy újrahúzták, kész. A hangszórójával volt gond, egy hétig volt szervizben a Nokia. Azért az mégsem 3 hét. Szóval a szervizhálózat pont egy olyan ok amiért nem vennék kínai telefont, maximum csak Huawei-t. Arról nem beszélve, hogy ismeretségi körömben az a kevés ember aki kínait vett, mind földhöz akarja vágni a fél éves telefonját. (Nem THL vagy WayteQ, nem tudom a típusokat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest