Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Íme az új Android Auto!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
ad1.: Attól függ hol laksz, ez csak ezen múlik. Neked lehet a szomszédban van.

ad2.: Persze fel is lehet adni, ez jogos, de 3 hétig nem tudom nélkülözni, nekem ezzel van a bajom. Az, hogy nincs egy belvárosi képviselet ahol mondjuk le lehetne adni és át lehetne venni, az szimplán kényelmetlen. Persze tudom és jogos felvetés, hogy figyelembe kell venni az ár/érték arányt, egy akkor 35.000 forintos tabról beszélünk, de nem spúrságból vettem, hanem kíváncsiságból, meg iszonyat jó ajánlat volt ezzel a tudással ennyiért.
Na de nem offolom szét a topicot. 
kelzsoca
Ez fura én telefonon érdeklődtem és ott azt mondták, amit leírtam. Tudom, hogy Te bennfentes vagy, minden ilyen fórumon jelen vagy. Ez hónapokkal ezelőtt volt már, és tényleg 3 hetet mondtak. 10-15 percért megéri kimenni, ezt aláírom, bár továbbra is kiesik.
-
.Szaki.
addikt
A WayteQ szervizhálózata kb a nullával egyenértékű. Nálam az xTAB 70 dci működése egyre problémásabb, nem veszi rendesen microUSB-ről a tápot, meg egyre többször fagy le. Felhívtam a szervizt, hogy hol van legközelebb szerviz, erre bevágták a Gubacsi út egy olyan szakaszát, ami kb megközelíthetetlen. Kérdeztem, hogy van-e esetleg valami olyan bolt a belvárosban, ahol esetleg mégiscsak be tudják vizsgálni, vagy legalább le tudom adni és ők elküldik a szervizbe. Ilyen lehetőség nincs és az is, hogy 4.0.3-ról 4.2-re frissítsék, a szerviznek 3 hétre (!) van szüksége. Amikor problémás volt a Nokiám akkor 13:00-kor leadtam a Nokia Care-ben a Westend mellett a telefont és 17 órára mehettem érte, hogy újrahúzták, kész. A hangszórójával volt gond, egy hétig volt szervizben a Nokia. Azért az mégsem 3 hét. Szóval a szervizhálózat pont egy olyan ok amiért nem vennék kínai telefont, maximum csak Huawei-t. Arról nem beszélve, hogy ismeretségi körömben az a kevés ember aki kínait vett, mind földhöz akarja vágni a fél éves telefonját. (Nem THL vagy WayteQ, nem tudom a típusokat)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Íme az új Android Auto!
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest