Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Amennyiben valaki beküldi a készüléket, az valóban lehet több idő is, mivel beérkezési sorrend, a szervizhez el kell jutnia a készüléknek, majd annak vissza a vevőhöz, és egyéb más befolyásoló tényező lehet.
Tehát szervizre nem, de szoftverfrissítés miatt, ha valakinek útba esik, beviheti a készülékét, a WayteQ-hez is. -
kelzsoca
félisten
Amikor problémás volt a Nokiám akkor 13:00-kor leadtam a Nokia Care-ben a Westend mellett a telefont és 17 órára mehettem érte, hogy újrahúzták, kész.
Ehhez képest, ha garanciális a készüléked, beviszed a Gubacsi útra, ahol 10-15 percen belül megoldják(helyszinen megvárhatod) a szoftverfrissítést.
-
Graphics
Jómunkásember
Megkozelithetetlentol szerintem messze van.
Egyeztess, van mar posta is a vilagon. Meg futar.
Nincsen lehetetlen, csak tehetetlen..
Bocs , de a Nokia nagyobb van,volt mint a WayteQ, szerintem ezt jozan paraszti esszel is fel lehez fogni.
Nem kifogast kene keresni.. Amugy videki vagyok. De a Gubacsi ut 6.-ot meg en is megtalalom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.06
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő