Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
ttfgyb10 #164 üzenetére
Első körben ajánlom a telefon valós topicját:
GPS config-mókolásról volt szó a fórumban.
Nincs előttem, de Beállítások\SIM-kártyák\Sim beállítások\Preferált hálózattípus visszaállítod? -
helixP
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #113 üzenetére
A toyota meg tudod, mit gyártott először?Szövőszéket. Mikor? A XX. Század elején. Szar japán gyártónak tartották. Érdekel ez valakit ma?Nem!
Totál irreleváns, amit felhozol. Elfogult vagy és szakmaiatlan.
-
helixP
nagyúr
Megértem, hogy valaki tart ettől, én is utánajártam, mert tényleg nem sok ez az 1900, de igazán meghallgathatnák, aki valóban használta már.
Nekem sem kellene a telefon, és küldeném vissza kapásból, ha napközben tölteni lenne muszáj. De nem az! Egy napot kibír!
Nálam pl egy 20 kilométeres túrát rögzített és az alatt a 6-7 óra alatt, folyamatos GPS on, fotózás, track rögzítés, 30%-ot evett, ami szerintem teljesen jó. -
helixP
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #50 üzenetére
Nincs igazad, hogy semmit nem bír. A még meg nem jelent firkálmányomból idézek csak a TE tisztánlátásod kedévéért:
Az akkumulátor volt a másik pont, amire külön odafigyeltem. Azt mondják a külföldi fórumok, hogy a Cortex 7-es magoknak kellemes a fogyasztásuk, és ez bizony igaz is. Készenlétben nem jellemző a nagy merülés, okosan használja az ampereket, pláne, hogy a beállításokban van lehetőség a CPU energiatakarékos korlátozására, amit én folyamatosan bekapcsolva tartottam, és így értem el a fent említett akadásmentes "élményt". (itt arra utalok, hogy szaggatás mentes, folyamatos, gyors)
A kijelző és különösen a kétkártyás üzemmód viszont bizony harap, és azért az 1900-as aksi nem egy vastag dolog, hasonló készülékek jellemzően mind 2000 felett vannak, nem ritka a 3000-es sem. Ennek ellenére még sosem hagyott cserben, egész napos Dual-SIM, 3G-készenléttel, két e-mail fiók frissítésével, sok telefonálással, legalább fél óra zenehallgatással 25% delej még a legrosszabb esetben is volt az akkumulátorban akkor, amikor velem együtt "aludni tért".
Tehát az üzemidő valóban nem combos, ez a készülék leggyengébb pontja, de elégséges. Áthidaló megoldásként 6 USD-körül már lehet rendelni bele akkumulátort, vagy marad a külső powerbank.
-
helixP
nagyúr
Rusi, szeretem a munkáidat, de ezt most tényleg letesztelted?
Van itt egy állapotjelző LED is, ami viszont csak töltéskor világít. => Ez nem igaz, világít az értesítéskor is, rendesen
A kijelző alatt a szokásos három androidos érintőgomb, melyek világítást is kaptak. =>Nincs háttérvilágításuk a gomboknak
riczer: Azért mert 1x elromlott, nem ajánlod? Itthon saját szervizhálózata van a WateQ-en keresztól, tuti, hogy nem fog eltűnni. Ezt a kockázatot amúgy azzal "fizetted meg", hogy kínából olcsón rendelted.
Látom megelőztek
-
helixP
nagyúr
Egy hónapja nyúzom, kíváncsian olvasom a témát
Megtörtént, szerintem a kijelző nem ennyire vészes, mint ahogy írjátok viszont az akkumulátor valóban viszonylag kevés.
Nem hasonlítanátok össze az árat, mint ahogy szoktátok, hogy más készülékekhez képest, amik ennyiért vannak... stb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest