- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Azt figyeltétek már, ha a kamerát bekapcsolod, és megnyomod a 0-ás gombot akkor kijön egy kis kép, hogy melyik gomb mit csinál. Ez nem is meglepő. Csak az az érdekes, hogy azon a képen egy K800i van
[link]
[Szerkesztve] -
eddie17
addikt
Na most lettem ideges
Mit sem sejtve keresek a telefonkönyvbe egy nevet, már majdnem a végére jutottam amikor fehér képernyő, és mintha újraindult volna. No mondom veled meg mivan. Megpróbálom újra, és ugyanaz a képsor fogad.
És a tré ül a babérjain, nemhogy kiadna egy **** friss sw-t. -
eddie17
addikt
válasz
Nikola00 #1202 üzenetére
Nyugi nem fog lekopni. Amugy a telefon nagyon jó, csak én nem szeretem annyira a csuszkát. Zene marha jó rajta. Szóval ha ilyet szeretnél, akkor csak bátran
Többieknek: Hát szerintem is valami marketing. De Viktor0610 ha lekaparod, és igazi akkor felezünk
[Szerkesztve] -
eddie17
addikt
-
eddie17
addikt
válasz
Atlantis #1164 üzenetére
Rájöttem nem az én sportom ez a tilitoli. Samu D900-ban sem szerettem...De ezzel még adtam a mechanikának egy esélyt. Vesztett.
Ugyhogy most eladom és valami ''egyszerű'' telefont akarok(K800 vagy ilyesmi)
Amugy ha nem csusztatható lenne egy percig sem gondolkoznék rajta, hogy tovább használjam -
eddie17
addikt
Az lehetséges, hogy a T-mobilos W850i-be nem lehet a walkman lejátszó hátterét megváltoztatni? Na nem mintha annyira fontos lenne, de multkor kíváncsi voltam rá és nincs nekem olyan menüpont.
-
eddie17
addikt
Azt hiszem találtam egy anomáliát
Hallgatom a zenét, kinyomom a lejátszót.
Kicsit később újra szeretnék zenét hallgatni, de nem azt amit félbehagytam hanem egy másik számot, és ha elindítom a másik számot akkor az újat onnan folytatja ahonnan a másikat befejeztem. Remélem érthetően írtam
Előfordult ez valakinél? -
eddie17
addikt
Találtam egy csomó javát a telefonra. Igencsak impozáns a felhozatal.
Talán az Asphalt 3 3D ami igazán élvezetes. Meg hát a SC-Double Agent. A splinter cell-ek mindig is jók voltak SE-on. -
eddie17
addikt
-
eddie17
addikt
Érdekes módon megjavult a Megabass opció a telefonomban
Most már nem halkítja a mélynél, és nem hangosítja a magasnál.
Egyszóval már tökéletes
Mindig alig várom már, hogy hallgathassam rajta a zenéimet -
eddie17
addikt
Nem tudja valaki van már új T-mobile-os szoftver?
-
eddie17
addikt
válasz
Ricardo #1063 üzenetére
Na akkor menyugodtam. Köszi az infót. Amugy a telefon tényleg nagyon jó.
Még egy kérdés: Van ugye a megabass feature. Nos ha azt benyomon akkor a legtöbb számnál, ha mély van hagsúlyba akkor lehalkítja a zenét, ha a magas következik akkor hirtelen visszahangosúl. Így egy csomó számnál össze vissza ingadozik a hang. Vajon miért van ez?? Másnál is előfordult. (na nem mintha nem lenne elég a sima basszus EQ is, de mégis zavar) -
eddie17
addikt
válasz
Ricardo #1061 üzenetére
Zene az kb a 2 nap alatt olyan 3-4 óra. Nyomkodás elég sok+fényképezés+tesztelgetés. Csak most is 100%on volt az akku halgattam talán még fél hangerőn sem 20 perc zenét, és leesett 95%-ra. Nincs ennek valami baja?? Előző nap fullra lemerítettem és egész éjszaka a töltőn volt.
-
eddie17
addikt
Na végre megvan az első Walkman telóm, egy ilyen telefon formájában. Még csak 5 napja használom de nagyon tetszik. Főleg a zene. Nekem ez még újdonságnak hat, és hát lenyűgöz. A teteje kicsit mozog, de annyira nem vészes, mert vajpuhán csusszan. Viszont az akksival egyelőre nem vagyok megelégedve. Szerintem tulságosan hamar merül. Vagy nyúzás mellett 2 nap nem számít rossznak??
Amúgy meg csak ajánlani tudom, aki ilyen mobilban gondolkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson a W850i-be összegzett szinte mindent, amit tud az operációs rendszer nélküli telefonok tekintetében.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciókamerák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest