- iPhone topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Nem morbid dolog, hogy egy optikailag korántsem tökéletesen átlátszó, sőt akár fénytörést előidéző tárgy miatt nem sikerül a fénymérés.
Legalább meglett a hiba oka, gondolom Te is, és sokan mások is megtanulták, hogy a csomagolás nem a készülék része.mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
LEFTHORSE1
őstag
Megfigyeléseim alapján azt kell mondjam hogy az a kicsi lyukacska a led mellett nem fényérzékelő hanem távolságmérő, ugyanis ha sötétben leragasztom-eltakarom, ezzel tökéletes sötétséget szimulálva az álitólagos vakufényérzékelőének, akkor nem nagyot villan mint ahogy elvárnám hanem egészen kicsit, tehát azt érzékeli hogy valami egészen közel van és annak már nem kell akkora fényerő, mert ugye a vakujának fényerő kibocsátási fokozatai vannak, ez csak az én észrevételem és következtetésem
Cseberből vederbe
-
mrlujoak
veterán
-
Beowulf_78
addikt
Sokat használom minden nap...de 3 napot kibír kb. Ha mp3 is hallgatok (2nap alatt 2x50 percet kb.) akkor 2 nap.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
mrlujoak
veterán
Üdv!
A második képed azért nem sikerült úgy, mint azt szeretted volna, mert a kép jobb 1/3-ába egy olyan tárgy lóg bele, ami a vakut, annak vezérlését megbolontíja.
A fókuszálás után a belógó tárgyról túl sok fény szűrődne az optikára, ezért a vaku kisebbet villan. Ha nem így tenne, a tárgy beégne, ráadásul a mélyebben lévő téma sem lenne élvezhető.
Tipp: Az ilyenek elkerülése végett figyelni kell, hogy ne lógjon be fotózni nem kívánt tárgy a mélyebben lévő sötét témába.mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
Van egy nagyon jó mondás: Egy mérés nem mérés!
Emellett a K850i-hez adott papírok is mutatják, mi a helyes tartás fotózás közben.
Sajnálom, hogy így reagáltad le a dolgot, de nem neveztelek hazugnak, és ráadásul a fotózáskor készült hibát gyakorlatilag azonnal utánozva újra tudtam produkálni.
Ez nem hazugnak nevezés, hanem a hibára való figyelem felhívása.Kérlek, idézd be azt a mondatomat, amiben hazugnak, vagy csalónak nevezlek.
Egyben igazad van ismeretlenül de nem bizoníték hiányában válaszoltam neked, a hazugnak titulálást nem értem, mert nem neveztelek annak!!!
A bizoníték a két linkelt kép, amiben megmutattam neked, hogy mit hibázhattál.Kérlek, ne flame-ljük tovább a topikot, Privátban állok rendelkezésedre.
mrlujoak
-
Sequadon
tag
Hát azért ez tényleg kicsit parasztvakítás. Ilyen képet normális használattal nem csinál a SE. Nem mondom h a Nokia LED-es megoldása rossz, mert nem rossz. Sokat javult a régebbi LED-es telefonokhoz képest. Szerintem hozza azt amit a SE Xenonja. De ez az összehasonlítás, így tényleg nem fair.
A hátlap olyan amilyen. Gyűjti az ujjlenyomatokat, és kézbe fogva tényleg összetapizza az ember az optika védő plexit, de engem kárpótol az, hogy szép. Az automata lencsevédő pedig jobb megoldás szerintem, mint a reteszelős. Arról nem is beszélve, hogy az N82 a hátára fektetve pont a lencsevédő pöckére fekszik föl. Szerintem meg ez nem kíván kommentárt. Hülyeség egy ilyen jó tudású telefont, mint az N82, ilyen marhaságokkal elcseszni. Én is mérlegeltem, N82 vagy K850. De nekem a K850 design-ja fényévekkel jobban tetszik, mint az N82-é. És ezt nem tudja ellensúllyozni a WiFi, meg a GPS.
Én is bosszankodtam, hogy miért nincs egy olyan telefon, ami belül N82, kívül K850. Addíg marad a K850.
Ez személyes vélemény!
Egyik szemem sír, a másik üveg...
-
Atlantis
veterán
Nokia melyik nem oprendszeres telefonjában van WiFi? Nem mintha védeni akarnám az SE-t, mert most ezzel a PC Suite dologgal kihúzták a gyufát, de egyet értek Beowolf_78 véleményével, a hangzás és a design nekem sokkal fontosabb, minthogy pl.: a giroszkóp működjön menü alatt is.
A sötétben készült képed no comment. k850 szerintem sötétben jobb képet csinál, mint világosban, ez ugyan nem túl szívderítő, de ebbe az egybe nem kötnék bele.
Amúgy sem a hazug, sem a csaló szavakat nem látom mrlujoak hozzászólásában. Mi is a probléma?
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Beowulf_78
addikt
Én nem használom a Wifi-t...nem is fogom.Ezért nekem ez a része nem tartozik a hiányosságok közé.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
mrlujoak
veterán
Csalódtam. Nagyot csalódtam.
Ez a vakus kép egyszerűen botrány...Ja, nem a telefonban csalódtam. Hogy miért?
Én is tudok, - sőt, tesztképp most pár perce lőttem két képet - olyan sötét képet produkálni, amit itt prezentáltál. Sőt tesztoldalakon is látok néha.
Nem kell mást tenni, mint kissé rálógatni "tök véletlenül" az ujjat a vaku szélére. Nem az optikára!!!
A fénymérés, AF okés lesz, ám az exponáláskor kisebb fényerőt tol a vaku, jóval kisebbet, mert a vaku fénye beleszűrődik az optikába az ujjbegyemről...Voálá, így lehet elrontani a képet.
Kár, hogy a szubjektív véleményed ezzel nagyon elrontottad. Tényleg kár érte. Az előbbi tesztfotókon még okés, hogy csak közel azonos a téma, de persze nem egy időben készültek, ezért nem is várható el. Amúgy a zöld növényes képen a K850i-nek jobb a mélységélessége. A többi képnél túl nagyok a távolságok a fotózott témákat illetően.
Mindegy.Mindjárt felteszem a jó és a direkt rontott fotókat.
mrlujoak
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
De miben van lemaradva?
Számomra lehet egy telefon über f@sza kívül-belül, ha doboz hangon szól, se mély, se közép, magas keverve egy kis torzítással, akkor az nálam kilőve. Vicces hogy egy ekkora cég mint a Nokia nem képes jó minőségű hangszórót használni. Illetve tud, mert a 6300, 6500 szépen cseng, és nem feltétlen a fém ház miatt. De akkor egy N95, N82-nél ami 100k környékén mozog, miért nem tudják megoldani ezt az igen nagy problémát? Már rég Nokia-t használnék ha ezekre kicsit jobban odafigyelnének, mint anyagminőség, és hangszoró minőség. Gondolom jóval több Nokia fogyna, mert nem csak én állnék át a Nokia-ra.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Sequadon
tag
Köszönjük szépen. Nagyon nem vágom ezt a részét a dolognak, úgyhogy külön örülök hogy így összefoglaltad. Akkor ezekszerint a K850 buherához még várni kell... Pedig már vannak terveim saját témával kapcsolatban. Folyton csak várunk. Új szoftra, xs-re...
Egyik szemem sír, a másik üveg...
-
Beowulf_78
addikt
Köszke!
Majd skubizom a logout-odat... vagy egyszerűbb lenne ha felpattintottad, küldenél egy pü-t.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
malisonX
aktív tag
Hello!
1 db flash menü van fennt gyárilag a telefonon. A Laser precision nevű téma használja. Amit te láthattál fennt youtube-on, azt vszínűleg szervizes cuccal tették a telefonra. XS++ még nem támogatja a K850-est, csak az alap információkat tudja belőle kiolvasni. Remélhetőleg lassan jön belőle az új verzió...
-
mrlujoak
veterán
Szia!
Fótókat itt találsz, nemrég lövöldöztem őket, videót még nem tettem fel. (egyiknél sem hsználtam állványt, ráadásul a hegycsúcson - ami magasságát illetően domb kategória - jókora szél fújdogált)
mrlujoak
-
MODERÁTOR
-
Atlantis
veterán
Nem. Nekem az N82 túl nagy és nincs benne Megabass. Kihangosítva rettenetes, a csengéséről nem is beszélve. Ordít, mint a fábaszorult, de nagyon magas hangszínen cseng, ami kifejezetten ronda. Ez egyébként mostanában szinte minden Nokiára igaz.
A legközelebbi telefonom mindenképp fém lesz, valószínűleg a T650 utódja, ami remélem feketében is megjelenik majd(már ha lesz egyáltalán)
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
MODERÁTOR
-
Atlantis
veterán
Csak ha fizetnek is érte.
Nem is értem, miért merül fel ez a kérdés. Ezüst telefon nekem soha semmilyen körülmények között nem kéne.
[ Szerkesztve ]
-
-
LEFTHORSE1
őstag
Korábban irtam már zenei tapasztalatokat(max hangerönél torzit és a kézileg beállitott hangszint elfelejti folytatni ha play list-et váltok) de ezek ugye szoftfüggő dolgok, lessz ez még jobb is, nekem még nem jelent meg egy por szem se a kamera plexi alatt
Cseberből vederbe
-
Dr.Anonymus
addikt
annyira azért nem bukott meg, ugyanis a legtöbb ember úgy vesz telefont hogy bemegy a boltba és megnézi a telefon specifikációit, megkérdi az eladót, stb..
vagyis úgy mint én egy kenyérpirítót...
azaz egy tesztet nem olvas el az újságokban stb...
így pl. ez se fog az átlag vásárlókhoz eljutni
[link] -
Enjoy
addikt
Nekem meg marhára tetszik!
Amúgy ez téma függő!
Szval csak azoknál a témáknál van ilyen, ahol beleszerkesztették ezt a félkört!
(én szerkesztettem már jópár témát, de azokban nincs ilyen félkör, mert nem tudtam! De majd valahol meglesem, h hogyan lehet, azt csinálok olyant! )
szval no para!► més que un club ◄
-
MODERÁTOR
-
nemma
addikt
Hát szerintem pedig a SE ''belseje'' mérföldekkel jobb, mint bármelyik Samsungé
Enjoy:
Memory Stick Micro 160 Mbit/s-ot tud, a micro sdre pedig találtam egy tök jó [link]-et, ezté érdemes megnézni, ha kicsit érdekel. Baromi jó összehasonlító táblázat, persze csak az SD-ken belül -
Takashi
aktív tag
Műanyag hatása ugye nincs?
Hááát... Tudsz mondani olyan eddigi SE telefont, aminek NEM volt műanyag hatása? Szerintem pl. még az egyik legjobban összerakott telefonjuknak (P1i) sincs olyan minőségi érzete, mint mondjuk a Nokia N91-nek. De ettől függetlenül várom már ezt a készüléket.七転八起
-
Enjoy
addikt
Nem raktam még fel sehová!
itt vannak a gépemen! Meg lehet, h még fogok rajtuk modosítani vmit!
de ha nagyon kell, akkor holnap feltöltöm vhova!
Szerk: Az általad említett oldalon nincs is olyan lehetőség, h K850i témák!
Sztem nem sokan szerkesztgetnek még témákat erre!
[Szerkesztve]► més que un club ◄
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest