- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egy hét múlva startol a Redmi Note 14
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
válasz AMD Power #5437 üzenetére
Én is így kezdetem
Milyen színű? Én belevagyok bolondulva a Luminous Greenbe
Amúgy sok sikert hozzá,remélem te szerencsésebb leszel vele mint én az elején. Az első 3 hónap nyögvenyelős volt utána fél év boldogság most megint szívás.Jut eszembe: Valakinek esetleg vakumodulja van?[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
-
mrlujoak
veterán
válasz AMD Power #4305 üzenetére
Tökéletes, nincs kihagyás. Tök mindegy, hogy hideg-e az ujjam vagy épp a zsebemből vettem elő.
Tegnap délután és este fotóztam párat a nagy hóesésben, és minden beállításnál kezes volt, nem hapciáskodott az érintőgombok egyike sem.mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
udi
őstag
-
mrlujoak
veterán
válasz AMD Power #4015 üzenetére
Én a beépített kameramodul(ok)ról nyilatkoztam. Az, hogy a telefon, mint képrögzítő, mennyire "hülyeség" azt döntse el mindenki saját maga...
Más:
Az, hogy egy valami nem a legjobb, és nem díjnyertes, nem jeleni azt, hogy használhatatlan, és nem való semmire!mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
udi
őstag
-
Timocicu
senior tag
válasz AMD Power #3399 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket: AMD Power, udi, aqwer21, kezdő
Átadtam a tanácsaitokat! Mindenképpen kipróbálva fogja megvenni és valószínűleg Sandisk lesz belőle, ha azzal működik szépen!
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
-
udi
őstag
válasz AMD Power #3348 üzenetére
Szerintem nem is vitték szervizbe....esetleg egy szoftot próbálnak rádobni és kész de azzal sem fog müködni tutira veszem
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
válasz AMD Power #3318 üzenetére
Kis GSM-bolt.Megnézem hogy mi is a neve a boltnak és beírom ide vagy inkább privátba ha valakit érdekel.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VISZONT EGY FONTOS DOLOG:
ami egyből elárulja a telefont a szétsedése nélkül is az az hogy az imei száma 00-val kezdődik!!!!tehát ha ilyen bárkinek az imei száma akkor lehet vakarózni rendesen...(bár ezt is át szokták firkálni sajnos)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[ Szerkesztve ]
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
Atlantis
veterán
válasz AMD Power #3295 üzenetére
Csakúgy hemzsegnek a környéken az SE boltok.
Végülis nincs bajom ezzel a szofttal, az időnkéni újraindulást leszámítva minden jól működik, csakhát a kíváncsiság engem is hajt.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
udi
őstag
válasz AMD Power #3131 üzenetére
Hát én picit máshogy fejezném ki magamat
Viszont nem a telo a ludas hanem az a valami ami próbálna rajta futniRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
mrlujoak
veterán
válasz AMD Power #3084 üzenetére
Az ilyen, és ehhez hasonló eszközökön nem szokás kopásálló festéket alkalmazni.
Normál használat mellett is megjelennek karcolások, kopások, ez természetes.
Az mondjuk már nem, ha pl a vásárlás utáni pár napban, első héten megjelenik kopás, vagy lepattogzik a festék, netán a készülék saját magát karcolja össze (főleg slide mobiloknál).
Bár mindig ott van az emberi tényező. Lehet észre sem veszi a felhasználó, hogy olyan helyen tárolja, használja mobilját, ami sérülést okoz neki.
Még a Sony J6-os telómmal jártam meg, mert bringázás közben a vázra csatolt háromszög alakú kerékpártáskába szoktam tenni, és nem értettem miért jön le a festés az alján. Aztán rájöttem, hogy volt egy fém szelepadapter a legaljában a táskának, ami karcolta a telóm.mrlujoak
-
MODERÁTOR
-
mrlujoak
veterán
válasz AMD Power #3084 üzenetére
Ez használat kérdése.
Barát-barátnőm K800i-jén számára rejtélyes karcokat fedezett fel.
Aztán kiderült, hogy a farmerja egyik fémpatentjéhez ért hozzá mindig, amikor zsebreteszi.Hogy mennyi nyafogást kellett végighallgatnom, míg fény derült, mi okozza a karcokat...
mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
válasz AMD Power #3075 üzenetére
Gondolom Velvet Blue a készülék, mert ott észrevehető, ha kopik az oldala, hisz ott ezüst színű.
Nemtom, az én híváskezelő gombjaim nem kopnak, pedig zsebben hordom, tok nélkül. Sokszor kézben van, és így már fizikai sérülést is szerzett... Véletlenül a nekilóbáltam (a kezemben volt) a falnak, és bal felső sarkánál úgy 1,5-2 mm-es vonalban lenyúztam róla a festéket. Mókás volt, mert egy jó darab falmaradvány is a telefonra került, bár azt csak le kellett fújnom...
Így sérült:
mrlujoak[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Sequadon
tag
válasz AMD Power #3071 üzenetére
Nekem a navigyűrű alsó részén kicsit lepattant a zöld festék. Azóta vigyázok h ne körömmel nyomjam. Viszont ma olyat produkált! Telefonáltam, egyszercsak nagy sistergést hallok, mintha szikrázna a hangszóró. Egyből elvettem a fülemtől. Nézem, semmi kép a kijelzőn. Megfordítom, hátul világít a kék fény az optika körül. Aztán elkezdtem nyomkodni görcsösen a hívás befejezés gombot (ki akartam kapcsolni, és reflexből azt nyomtam ), aztán abbahagyta. Nemtudom h a gombtól, vagy magától. Aztán újraindult, és ennyi... A technika csodája...
[ Szerkesztve ]
Egyik szemem sír, a másik üveg...
-
-
udi
őstag
válasz AMD Power #3034 üzenetére
Ebben egyetértünk,bár mivel használtam ezt igy könnyü ezt mondanom,ha nem lett volna pár ilyenem talán ez is elég lenne most.
Ez a bőség zavara ez tényleg igy van.Mármint nálam.Nem tudom értékelni és főleg csak a hiábit veszem észreRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
Beowulf_78
addikt
válasz AMD Power #3029 üzenetére
Ezért nem ér neked ennyit. Az hogy nem trafáltam bele, a "nincs elég zsé" tippemmel az már csak részlet kérdés.Sokáig éltem én is a GSM adás-vétel cseréből, legalább 4-5 évig. Tudom milyen érzés az hogyha bármelyik telcsit tudod használni.Sosem voltam egyel se elégedett 100%-ig, 1 telefonnál sosem tudtam megmaradni pár napnál tovább, teljesen másképp viszonyultam a telcsikhez mint most. Ezt úgy nevezik hogy a "bőség zavara". Szóval ez az az ok, amiért nem ér ennyit neked.
ui: Én még akkor foglalkoztam ezzel a biznisszel, amikor a N7110,T10->T18 ,E T28,E T39 menő telefonnak számitott.Emlékszem amikor bejött az első szines 256 szinű T68...iszonyat menő volt.Persze beleugrottam az elején 100k körül.Megvolt egy jó darabig de mivel vételi áron vettem 1-1,5 hónap után is ki tudtam szállni belőle bukó nélkül. Akkoriban nem változott ilyen gyorsan a telók ára.Stabilabb is volt a biznisz.Nem az volt ha 3 hétig nincs vevőd annyit esik az ára hogy legjobb esetben is a vételi áron tudod eladni haszon nélkül. Most már nem csinálnám.Akkoriban jó volt, nem voltunk sokan pesti viszonylatban, és szerintem nyugisabb is volt mint mostanában.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
udi
őstag
válasz AMD Power #3025 üzenetére
Igen,hogy kinek mi-mit ér meg az teljesen szubjektív.Nekem pl 500Ft-ot mert annyi van a zsebemben
Vicc félretéve ez tényleg picit furin hangzik...Akkor kb szted mennyi lenne reális ár??!
Én kb 48-50-ért veszem,annyit megér szerintem.50alatt már elfogadható az ára tekintve hogy a legjobb 3ban van a mezőnyben sztemRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
Beowulf_78
addikt
válasz AMD Power #3025 üzenetére
Sztem ér ennyit csak jelenleg nincs rá ennyid.Ez kicsit azért más.
Én 95k-ért vettem November végén...ért annyit? Nekem igen. N95 után valamit kellett vennem, a felsőkategóriából..nem bántam meg.Jó hogy ezt vettem.Jelen pillanatban nincs olyan teló a piacon amiért odaadnám. Ez persze megint csak szubjektiv.
De az hogy azt mondod hogy nem ér 66-70k-t, akkor valószinű akkor se fogod megvenni ha 30k lesz. Ebben biztos vagyok.
Persze nem rosszindulatból irtam amit irtam, most én se tudnék venni 60-70k telcsit, mert mély ponton vagyok anyagilag.Nem szégyen ez...mindenkinél vannak hullámvölgyek.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Dare2Live
félisten
válasz AMD Power #3019 üzenetére
megfognak enni a k850fanok ezért a kijelentésedért és majd jön a "max" 5-8% al rosszabb....
btw szvsz N82nél Nokia direkt rontotta el a külsejét, annélkül közel tökéletes telefon lenne. Ja feketében szvsz egész jó.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
ent
őstag
válasz AMD Power #2984 üzenetére
Erixonnál volt olyan érzésem, hogy jaj hova is nyúljak. A kameravédő műanyag lapocska hányadék, állandóan össze fogdossa az ember. N82 nél nagyon kitalálták.
Sötét "tájkép" próba:
Hát ez kommentet nem kíván.
Legújabb szoftok, sötét kamrában, kb egy időpontban.
Szó mi szó, mint örök SE fan: a két telcsit ha vki összeoperálja szóljon, én leszek az első. Ja, SE borítás legyen!!!
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
udi
őstag
-
udi
őstag
válasz AMD Power #2963 üzenetére
milyen már hogy van egy ilyen csúcsteloja az embernek és otthon nem tudja használni,a vista ready korszak közepén
-
-
-
-
malisonX
aktív tag
válasz AMD Power #2764 üzenetére
Ők írták ezt Nálam csak a telefon 2 év garija a lényeg, és az megvan. Ha veszek, akkor úgy sem gyári tartozékokkal fogom használni. Hozzá adott headsetnél 1000X jobb sztem a HPM-70, úgy tudom hogy alapból 512-es kártya van hozzá az meg manapság sztem nagyon kevés, cserélődik 2 gigásra legalább. Adatkábel meg ha "elromlik", akkor úgyis azt mondanák hogy nem "normális körülmények" közt használva.
-
malisonX
aktív tag
-
jrpryv
tag
válasz AMD Power #2722 üzenetére
Engem pont SE-s haverjaim beszéltek le arról, hogy egy fillérrel is többet adjak a gyári gariért , állítólag egyetlen egy kis SE szervíz létezik csak magyarországon, vhol Újpesten, ahol többnyire sz@rnak az ember fejére, szal van is gari meg nincs is.
Ha lelövünk valakit azzal némikép tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat...
-
udi
őstag
válasz AMD Power #2700 üzenetére
Nem is tettem.Csak aki épp fontolja a vásárlást,azt lehet hogy érdekli
-
udi
őstag
válasz AMD Power #2682 üzenetére
sajna bármi ilyen nemü tapasztalat az csak szoftveres eredetü lehet
vagy esetleg egy 8gigás karinál ami félig van ott már el tudnám képzelniRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
válasz AMD Power #2647 üzenetére
Az okés,csak én mint laikus,most jöttem rá erre
nembaj,más tanul majd belőleRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
válasz AMD Power #2600 üzenetére
AMD Power:nekem is 512-es kis sony van benne de picike ehez a telóhoz,épp ezért nézegettem hogy melyik tipussal járok jobban...
Ki melyiket ajánlja hozzá??Sequadon:pont ezt néztem én is
-
mrlujoak
veterán
válasz AMD Power #2569 üzenetére
Szerintem nem vicces, inkább felelőtlen.
Ha már létrehozunk hipp-hopp egy szériát - pl. új, R széria - akkor azt tegyük jó minőségű alsós modellek bevezetésével, hogy legyen emészthető idő a vásárlóknak, és a gyártó is tapasztalatot szerezzen.
A C széria, mint csak Cyber-shot modelleket magábafoglaló brand ennek szöges ellentettjét produkálja. Kapásból két új szériás modell, harmatgyenge kamerával, ráadásul mindezt a felsőkategóriában. Ezt a lépést nem értem.
Eddig is volt halálraítélt modellpaletta, mint például a J1xxi széria modelljei, de ha nem lesz lényegesen jobb a piacradobott C702 és C902, akkor bizony nem csak a 2-3 hónapos új "C" széria lesz kudarc, de a Cyber-shot márkanév is veszít fényéből. Ezt ugye se a Sony Ericsson, se a Sony nem kívánhatja!Nah, hogy a szót érdemlő eddig egyetlen használható 5 megapixeles SE-hoz visszatérjek, nappal lövök majd pár képet az új szofttal a szabadban, és a lakásban is, hogy lássam mit sikerült még finomítani a fejlesztőknek.
mrlujoak
[ Szerkesztve ]
-
btakacs
csendes tag
válasz AMD Power #2514 üzenetére
Én valahol legmélyen abban bízok, hogy esetleg egy ujabb szoftban kapunk egy esetleges arcfelismerős keresés-t mint c702 &C902-es párosnál... Nah az sztem elég sokat dobna a telcsi kamera képességein. Bár sztem erről csak álmodozhatunk!
Nekem egy bajom van C702&C902-párosnál, nincs xenon vaku.. cybershoot mobil vaku nélkül és ráadásul 3,2 & 5mpx-ben? ááááá szánalmas.... és erre beletesznek arcfelismerő szoft. a kamera részhez... holott sztem a k850-jobban megérdemelte volna! Tessék csak azt a k850-es szoftot még csiszolgatni és bővítgetni... sztem több van ebben a telcsiben mint amit kihoztak belőle...-= Nokia N85 Black =-
-
mrlujoak
veterán
-
joey04
titán
válasz AMD Power #2502 üzenetére
na igen.
innen kellett volna elindulnia a fejlődésen a szoftfrissítések során. nem erre a szintre érkezni...
A Nokiának az a szerencséje hogy az N95 nagyon korán kijött azt elfejlesztgették hosszú ideig(az elején botrányosan gyenge volt szerintem) így a 8GB-os verzió meg az N82 eleve sokkal jobb képekkel indult.ezek már az első szofttal lepipálták az LG-t meg a SE-t.és fej-fej mellett haladnak a Samsunggal.Így az új szoftok tényleg csak finomítgatások. -
mrlujoak
veterán
válasz AMD Power #2504 üzenetére
Szerintem sem az, viszont nem egyedi "probléma".
A nagy rivális legújabb szoftverről szóló híreiben a legutóbbi 5 megapixeles gyenge pontjaira is fényt derít az iromány.
Az tény, elvárás lenne az, hogy tökéletes szoftverrel jelenjenek meg a telefonok, pláne a felső szekcióban lévők.
mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
válasz AMD Power #2502 üzenetére
Azt ne felejtsük el, hogy a nagy rivális 5 Megapixeles modelljei is több sw frissítésen vannak túl, és ennek a gyártónak az első öt megapixelese, annak fotófunkciója is alulteljesített a várakozásokhoz képest...
Én az eddigi K850i - és 5 megapixeles csatákon - teszteken mosolygok, mert akár a fotóversenyeknél is sok szarvashibát vétettek a tesztelők...
mrlujoak
-
Thuglife
senior tag
válasz AMD Power #2292 üzenetére
Épp a színe és az anyaga miatt exkluzív, 100x jobban néz ki mint egy k850i! Nekem zöld van, de aki visszafogotabb az választhat kéket vagy feketét! A rózsaszín és arany variánsról nem is beszélve... Na de minek is reklámozom?! Addig jó amíg nem jön velem szembe még egy
[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz AMD Power #2161 üzenetére
Ne add el!
Annyit nem nyersz egy S500i cserével...buksz 25K-t a K850i-n ha gyorsba akarod eladni, majd veszel egy olcsóbb szvsz. rosszabb telcsit 25k-val olcsóbban amivel látszólag nyersz.Végeredmény? A nyerő és a bukó kiegészíti egymást, tehát olyan mintha 1:1 cserélnéd el.
Jó tanács: cseréltesd ki a navi-t és 70-75k-ért el fogod tudni adni. Boltokban legolcsóbban 83k a GSM garis.Szóval 70-75-öt simán ér, olcsóbban semmiképp se add el!
Vagy ha meg vagy szorulva inkább próbálj kölcsönkérni, jobban jársz.Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
AMD Power
titán
válasz AMD Power #2161 üzenetére
Erre csak ezt tudom írni.
SonyEricsson K850i kék2 év HU garancia: 87 000 Ft
-
Anthony28
őstag
válasz AMD Power #2141 üzenetére
Nem volt rossz érzetre, a kijelzője is szép. Teljesen jó volt, bejött, csak a gombok elhelyezése...no meg a doboz hang. Soha többet doboz hangú telefon! Ez a halálom! Nagyon kevés jó minőségű dinamikusabb hangtartományú hangszóró van a piacon! A 95% doboz hangon tud megszólalni.Persze valakinek az is megfelelő.
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
joey04
titán
válasz AMD Power #2138 üzenetére
annál igen.a régi szofthoz képest látni javulást. de még mindig ha melléteszek egy első szoftos N82 képet lemossa.élesebb szebb részletgazdagabb valósághűbb nincs olyan részlete a képnek amiben jobb lene az SE. sőt a viewty topikban linkelt képek alapján már az LG is lemossa ezt a förmedvényt.(csak kameráról beszélek nem a telefonról összességében)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- AMD FX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest