Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz LEFTHORSE1 #2209 üzenetére
Lehet veszek egy BT fülest hozzá...csak nem tudom hogy HBH-DS970 vagy 980. Az egyik 16k a másik 20k. Csak nem tudom mennyivel jobb a drágább.Az egyik barátomnak van 970-es, maximálisan elégedett!De ha jobb a 980 akkor azt venném.
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Anthony28
őstag
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #2203 üzenetére
Így is van..a walkman szintet simán hozza, és sztem az új szofttal hangosabb is lett kicsivel. Van hozzá egy HPM-70 és egy Sony MDR-EX52 fülesem...kiválló mind a 2, teljes mértékben kiváltja az mp3 lejátszót.
[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz LEFTHORSE1 #2180 üzenetére
Hát...jah.Túl sok sms-t nem írok.Minek annyit írni? Ha felhívod 30mp alatt elmondod azt amit 10p írnál 3 sms-ben.Ha meg nem tudom felvenni, annyi belefér hogy "később hívj x óra után, mert most nem tudom felvenni".Amennyit én nyomkodom, annyi bőven belfér, de az tény, ha sms-ben értekeznék nagyrészben akkor én sem tartanám a legideálisabb telefonnak. Sms írásra a Nokia-k amúgy is gyorsabbak szvsz.
-
-
Anthony28
őstag
válasz LEFTHORSE1 #2171 üzenetére
Persze....azt hittem ez mindenkinél alap. Bejön homályosabban majd az új szoft gyorsasága miatt valószínűleg 1-2mp alatt végig fut a csík amitől kitisztul..ennek mindenkinél így kellene működni.
-
Anthony28
őstag
válasz LEFTHORSE1 #2169 üzenetére
Nekem sosem csinált ilyen homályosítást.Mindig kitisztult, a régi szofttal is.Az új szoft-ban be lehet állítani rezgőt az érintőgomboknak ami még élvezetesebbé teszi a használatot, természetesen nálam nem hibáznak az érintőgombok, bár én mindig némán használtam, ill. most rezgéssel.
-
Anthony28
őstag
válasz AMD Power #2161 üzenetére
Ne add el!
Annyit nem nyersz egy S500i cserével...buksz 25K-t a K850i-n ha gyorsba akarod eladni, majd veszel egy olcsóbb szvsz. rosszabb telcsit 25k-val olcsóbban amivel látszólag nyersz.Végeredmény? A nyerő és a bukó kiegészíti egymást, tehát olyan mintha 1:1 cserélnéd el.
Jó tanács: cseréltesd ki a navi-t és 70-75k-ért el fogod tudni adni. Boltokban legolcsóbban 83k a GSM garis.Szóval 70-75-öt simán ér, olcsóbban semmiképp se add el!
Vagy ha meg vagy szorulva inkább próbálj kölcsönkérni, jobban jársz.Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Anthony28
őstag
válasz LEFTHORSE1 #2154 üzenetére
Ebben egyet értünk. Nagyon jó telefon a T650. Az ára nem a legjobb...de mindenképp az egyik legjobb vétel, még mindig.Egyszerű, kiforrott, kezelhető, dizájnos, modern.
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #2148 üzenetére
Hát...nem fognak érte kapkodni, de drukkolok hogy eladd! Kb. 75k a reális érte...
Mit veszel helyette?Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Anthony28
őstag
Inkább azt írja le valaki érthetően, hogy is lehet a telóra feltenni Flash menüt!
Mert nézegettem a megoldásokat...az egyik az garivesztős, és flash-elni kell hozzá amit a 3 hónapos telefonnal inkább kihagynék.A másik pedig nem garivesztős mert a témában kell átnevezni valami xml fájl egyik sorát *.swf-re.
Tehát engem az érdekelne hogy letöltöttem flash menüket...ami tartalmaz egy *.thm és egy *.swf fájlt amiket nem tudok hová kell másolni hogy rendesen működjön a flash menü.
Valaki próbálta már?Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Anthony28
őstag
Ha telefon vásárlás előtt állnál, és normális fényképézőt is szeretnél kétlem hogy a tesztekben legjobban szereplő kamerásat vennéd, csak azért mert az a legerősebb funkciója.Persze a többi nem érdekelne téged mert kamera mobil..az pedig végképp elhanyagolható hogy az 5MP-ért 100-110k fizettél, amiből egy jobb kis méretű 8-10MP Canon,Nicon gépet is vehettél volna.Mert a kamera mindenek felett! Nem azért találták ki (a mellett hogy mindent tud ami a telefonálásban szükséges lehet) véletlen ezeket a telefonokat ha netán nem akarsz lemaradni valamiről és éppen nincs nálad a 10MP gép akkor meg tudd örökíteni az adott pillanatot? Mert sztem erre találták ki őket.Az hogy ti presztizs kérdést csináltok az ügyből és nagyító alatt nézegetitek a makro képeket összehasonlítva, hát...ez már a magánügyetek.Én, ha elmegyünk motorozni örülök hogy készültek képek, amik lehet hogy nem tökéletesek de nem kellett táskát és tokot vinnem egy 10MP 100K-s gépnek is külön.Ezért nem értem ezt a fényképező minőség boncolgatást már hónapok óta.Szted ha valaki vesz egy ilyen telót foglalkozik vele hogy az egyiknek 5% gyengébb a színhűsége? Vagy hogy a pirosnak milyen az árnyalata? Látszik a lényeg.Én mindig is azzal foglalkoztam.
-
Anthony28
őstag
válasz AMD Power #2141 üzenetére
Nem volt rossz érzetre, a kijelzője is szép. Teljesen jó volt, bejött, csak a gombok elhelyezése...no meg a doboz hang. Soha többet doboz hangú telefon! Ez a halálom! Nagyon kevés jó minőségű dinamikusabb hangtartományú hangszóró van a piacon! A 95% doboz hangon tud megszólalni.Persze valakinek az is megfelelő.
-
Anthony28
őstag
Tedd mellé az N82-es fotóit...az már huszadrangú hogy lehetetlen rendesen nyomkodni a telefont az elb@szott dizájnja, és kétállású gombjai miatt. Na látod ezen már nem lehet változtatni! A szoftveres gondokat pedig folyamatosan lehet csiszolni.
Mert kamera fontosság ide vagy oda csak egy GSM telefonról beszélünk.Persze össze lehet őket hasonlítani tulajdonságaik alapján, de a kezelhetőség mindenek felett áll.Elmentem a MM-ba megnyomkodtam az N82-öt, és kb. 1 percig bírtam az idióta, logikátlan gombjait.Tehát lehetne 20MP is...összességében klasszisokkal rosszabb a kezelhetősége, mint a K850-nek.Hozzáteszem gyorsan, számomra. Egyébként az anyagminősége és a szoftvere jónak tünt az N82-nek, meg még be is jönne, csak a gombjai...pfff.[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #2119 üzenetére
Húú, szvsz. kurva jó ez a szoft így elsőre.Mint a villám...Még talán a 037-nél is gyorsabb.Az pedig hogy az érintőgombokat be lehet állítani rezgésre...hmmm.Kib@szott jó! Bár reménykedtem benne hogy olyan lesz mint a T650, hogy a szimplákhoz is be lehet állítani.Mindegy, nem kell maximalistának lenni, jó kezdet!
-
Anthony28
őstag
Már rajta is van az R1EA031! Force update rlz.
Carminero: A Force Update-et te nem tudod megcsinálni. Fogalmam sincs ha nincs ismerősöd akkor SE pontban megcsinálják e.Meg kell kérdezni.
[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz LEFTHORSE1 #2113 üzenetére
Megnéztem a SEUS-t...látja az új szoftot, szóval éjszaka felteszem.
-
Anthony28
őstag
válasz LEFTHORSE1 #2113 üzenetére
Passz.Lehet ezzel lehetett "régiósítani". Majd most megnézem a SEUS-sal...ha van újabb és működik a dolog akkor rátöltöm.
-
Anthony28
őstag
A Garis témához is hozzászólva:
A magyar gari persze jobb, de tegyük hozzá csak úgy lenne jobb ha nem lenne gány az összes hivatalos budapesti SE szervíz ahová viheted.Mert hiába lenne magyar garis, inkább fizetnék érte máshol, de pl. újpestre tuti nem adnám be garanciális javításra.Tehát ez a magyar garis dolog érvényét veszti ezekkel a hivatalosan gányoló szervízekkel.
Amikor én vettem, úgy tudom nem is volt hivatalosan az országban, tehát ha akartam se tudtam volna magyar garival megvenni.De megmondom őszintén...talán a december eleji vétellel az én telcsim itt az egyik legöregebb, de egy karc, festék lepattogás, nyikorgás, recsegés-ropogás vagy bármilyen rossz anyagminőségre utaló probléma nem jelentkezett még eddig.Olyan makulátlan állapotban van mintha most vettem volna.Pedig nyúzom rendesen.Akkor pedig a vitát eldöntve ki melyik garival jár jobban... azt mondom inkább legyen orosz import-os a telóm GSM garival, de ne legyenek azok a minőségi problémáim amiket az elmúlt hetekben folyamatosan olvasgatok itt a topikban.Ez a porosodás is...nem is értem hogy keletkezhet mint hiba...mert nálam ez sincs.Lehet nagyon kifogtam a hibátlant, de azért írjátok le kinek milyen garis és kinél jelentkezett bármi nemű minőségi probléma.Akkor talán összesítve a tapasztalatokat képet kapunk érdemesebb e a külföldi import telcsiket venni, ami főleg azoknak lehet segítség akik pont K850i vásárlás előtt állnak.Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Anthony28
őstag
Uraim, mondom az okosságot!
Elvittem szoftvereztetni a telómat a barátomhoz.Felvilágosított hogy a nem magyar régiós telókat nem lehet SEUS-on keresztül frissíteni.Azt hogy miért, nem tudta.Igaz ezt a SE ügyfélszolgálaton se tudták. Viszont! Meg tudta oldani a barátom force Update-tel, hogy magyar régiós legyen, és innentől menni fog a SEUS is.Első benyomásom a 037-es szoft-ról lényegesen gyorsabb lett a menüben navigálás, de most nincs időm teljes mértékben lecsekkolni, természetesen a kamerát is beleértve.De a napokban mindenképp teszek fel képeket, csak hogy legyen mit fikázni ismét.
A memória kártya kérdés szvsz. szoft. verzió probléma volt, mert a 027-el nem működött egyik MicroSD se, igaz SanDisk-et nem próbáltam de azon kívűl vagy 4 fajtát és egyiket se látta.
A 037-es szofttal viszont látja tökéletesen a 2GB MCP-t is minden gond nélkül!
Gondolom a többit is tökéletesen vinné, de az NCP egyik legjobb márka, élettartam garis, tehát azt vettem 4,9K-ért 2GB verzióban.
Nem tudom hogy egyedi szoft probléma volt e, vagy a 027-es volt bug-os, de fülig ér a szám, hogy minden problémát ki tudtam küszöbölni, cirka 30p alatt.
Tehát akinek más régióból van a telcsi, és elviszi szoftvereztetni mindenképp kérdezze meg ezt a force update-es dolgot, mert csak azzal lesz frissíthető SEUS-on keresztül a továbbiakban!
Remélem tudtam segíteni!Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Anthony28
őstag
Arra leszek kíváncsi, ha elviszem szoft. frissítésre a telót, akkor menni fog e az új szofttal az update.
-
Anthony28
őstag
válasz hgyurci #2057 üzenetére
UK,RUSSIA. A UK az közép Európa. Oké hogy az enyém valószínűleg Russia, de akkor ezeket nem lehet majd neten frissíteni? Mert amikor megvettem az is szerepet játszott hogy nem kell elvinnem, nincs macera, mert majd otthon frissítek.Nesze neked...
-
Anthony28
őstag
Jah.. én is néztem tegnap.Még mindig nincs fent az új szoft. Szégyen, az SE-re nézve hogy minden SE pontnál van már 039 amit rá is tudnak tölteni, persze fizetősen, de az új szoftot képtelenek felrakni, tehát nem azért késik mert javítgatják.Holott az SE ügyfélszolgálatán február 1-jén azt mondták febr. 5.-ig fent lesz. Ehhez képest majd 1 hónap telt el. Az első megjelenési dátum pedig még tavalyra szólt asszem.
[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #1865 üzenetére
Már pedig kétlem hogy SE-nél 039-es függő szoftot tettek volna a független telefonra.
-
Anthony28
őstag
válasz Carminero #1862 üzenetére
Nekem 029 van a telón és a SEUS nekem is azt írja hogy naprakész...ugyanakkor az SE pontban dolgozó barátom mondta hogy ha kell rá tudja tölteni a 039-est.
Még egy érdekesség...állítólag a telefon csak SanDisk MicroSD-vel működik...erről esetleg tud valaki valamit? Innen használja bárki MicroSD-vel?
Elmentem az Aqua Comp-ba, és 1gb Kingston-nal se és 1gb NCP-vel se működött.Igazából nem is látta a kártyát. Memória kártyát helyezze be felirat...a kártyákat megnéztük és mind a 2db működött, tehát nem gyári hibás darabok voltak. SE Magyarországgal beszéltem, értetlenül álltak a dolog előtt, ők arra tippeltek hogy sw hiba okozhatja, és majd az új szofttal biztos menni fog... A hozzáértő ügyfélszolgálat.
Erre az SE pontban dolgozó barátom kiderítette ami nyilvánosan sehol sincs fent hogy csak és kizárólag SanDisk MicroSD.Kipróbálni egyet se tudtam, mert sehol se volt bontott, tehát megvárom az új szoftot és utána veszek SanDisk-et.Nem bízom a véletlenre.
Mindenestre a mai napból elegem van, az egész délutánom elment, és még kártyát se vettem.[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
A mi szemünket meg kiszúrják az 512-es memó kártyával...meg a 83k-s árával. Ott meg osztogatják a 8gb kártyákat ingyé.Nem is láttam még olyat. Egy vicc.Csúnyán le vagyunk rántva a külföldhöz képest. Mennyi haszon lehet az ide érkező telókon...
-
Anthony28
őstag
Kellett nekem 64bit-es Vista-t telepítenem.
SEUS nem működik alatta mert az SEMCBOOT-ot nem tudja felrakni. Esetleg valakinek sikerült már frissítenie Vista 64bit alatt?
Még szerencse hogy van XP-s mentésem is.Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Anthony28
őstag
válasz LEFTHORSE1 #1810 üzenetére
A próféta szóljon belőled!
-
Anthony28
őstag
válasz LEFTHORSE1 #1805 üzenetére
Volt N95-öm is...tényleg egy kicsit hangosabb volt, de a K850i szvsz. szebben szól vezetékes fülessel.Meg ugye a zenehallgatási részhez tartozik az is hogy mennyi ideig élvezheted a zenét 1 feltöltéssel amiben az N95 nem remekel.
-
Anthony28
őstag
válasz LEFTHORSE1 #1805 üzenetére
Volt N95-öm is...tényleg egy kicsit hangosabb volt, de a K850i szvsz. szebben szól vezetékes fülessel.Meg ugye a zenehallgatási részhez tartozik az is hogy mennyi ideig élvezheted a zenét 1 feltöltéssel amiben az N95 nem remekel.
-
-
Anthony28
őstag
válasz Roooger #1790 üzenetére
Nem tudom miből gondolod hogy jobb anyaga volt a K800i-nek. Semmivel sem volt jobb anyaga.Inkább úgy fogalmaznék más anyaga van a K850i-nek, de semmiképpen sem rosszabb.Nekem a joy-os megoldás qurvára nem jött be a K800i-nél mivel homorú volt, és a pereme nem kerekített hanem éles.Nem volt túl jó navigálni vele, és sokaknak volt gondja a működésével, iszonyatosan porosodott a joy melletti rés miatt, ebből adódóan pedig viszonylag sűrűn kellett cserélni/tisztítani a joy-t.A K750i-nél is és a K800i-nél is.Ezért változtattak és tették be a navi gyűrűt a K850i-nél ami nekem speciel nagyon bejön.A legérzékenyebb pontot küszöbölték ki ezzel, ami fogásra is és tartósságban is maghaladja elődeit.
De persze ha neked jobban bejön a K800i anyagminőségre amit elfogadok, akkor nem értem miért nem használod azt.[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #1784 üzenetére
Ebből kiindulva nem ez lesz a K850i utódja.
-
Anthony28
őstag
válasz Roooger #1781 üzenetére
Vazze!
Ezt írtad, erre reagáltam: "A k800-nál jó volt az a minőségi műanyag".
Lehet nekem már akkor K800i-m volt amikor te még csak a tesztekben olvastál róla, szóval pontosan tudom milyen az anyaga, mivel elég sokáig használtam, talán 6-7 hónapot, jó kis telcsi volt, de a formája nem igazán jött be. Asszem 90-100k környékén vettem 2006.őszén, de pontos dátumra már nem emlékszem, azt tudom hogy utána jött a P990i szintén horror áron...Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #1773 üzenetére
Tetszik ez a képnézegetési funkció!
Gondolom a szolgáltatófüggőek szoftverét azért dobták ki előbb mert az valószínűleg "butább", mint amilyen a független szoft lesz.Ami nekünk mindenképp örvendetes lenne!Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Anthony28
őstag
Most néztem a SEUS-t...nem tudom mit pöcsölnek még mindig az új szofttal.
Arra gyanakszom hogy több mindent fog érinteni a frissítés mint ahogy azt eredetileg tervezték.Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Anthony28
őstag
Persze, ez egyértelmű. A legtöbben akik megfogják, megnézegetik a telómat, mert sokan még nem is láttak K850i-t...mindenkinek az a 2. megjegyzése ahogy megfordítja, "húú bazz 5MP? nagyon komoly". Természetesen egy ilyen "hozzáértőnek" kár is ecsetelnem, hogy az egyik leggyengébb tulajdonsága van nagy betűkkel kiemelve.
-
Anthony28
őstag
Azt is megjegyezném hogy 2-2,5 hónap alatt 7k-t csökkent a K850i ára, ami nem nevezhető nagy zuhanásnak.Gondolom ha a kutya se venné, mert olyan amilyen, akkor azért erősen a 70k környékén kellene hogy mozogjon így január végén.De ha azt vesszük hogy 4 hónap alatt amióta itthon kapható 37k-t esett az ára...ezt sem tartom drasztikus csökkenésnek, mint vele ellentétben az N95 8gb, ami 1,5-2 hónap alatt esett 50-60k-t, de ide sorolhatom a 6500 Slide-ot is ami az elmúlt 2 hónap alatt potom 20k-t vesztett az értékéből.
[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
Nos, megnéztem a teszteket,árakat. N82 eleve kizáró tényező lenne nálam, mivel a hangszóró minősége állítólag közepes,ergo nincs mély hang, vagyis a hangzása a doboz hanghoz közeli lehet bár ez legyen erősen relatív, kinek mi a "doboz hang". A maga 97k árával viszont mindenképp jó vétel lehet, jobb mint a 83k-ért vesztegetett K850i.De hangsúlyozom a K850i hangszórója erősen felsőkategóriás, mély hanggal megspékelve.mivel engem sokan hívnak, a csengés minősége legyen tökéletes, hogy a 20. hívás után "ne kaparjam le a tapétát" a doboz hang miatt, és legyen kedvem felvenni.
Az N95 8gb 126k ár/tudás alapján mindenképp jobb mind a K850i a 83k árával és az N82 is a 97k árával.Nekem a GPS pl. egyáltalán nem fontos,nem használnám ki.Mert ahogy motorral közlekedem kizárt hogy oda tudnék figyelni, amellett hogy undorító hogy a beszéd alapú GPS-hez elő kell fizetni.
Fényképezés ide vagy oda nekem a 3 teló közül még mindig a K850i a nyerő.[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz Ricardo #1762 üzenetére
Ebben a formában így ok, egyetértek. De!
Ez alapján akkor, mivel mindegyik telefon telefonként üzemel elsősorban,a többi 5MP kamerás mobilra szintén "rá lehet szállni" mert mint telefonok egyik rosszabb mint a másik, attól függetlenül hogy jobb képeket csinálnak. Szóval ezért nem értem az "összehasonlítósdit". Talán az N95 ami megközelíti, de ott meg a Nokia híres anyagminősége rontja le az összképet.N82-ről nem tudok nyilatkozni, nem fogtam/használtam még, lehet hogy rámcáfol ami az anyagminőséget illeti.Meglátjuk.Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Anthony28
őstag
Eszem ágában se jutna egy csodálatos napfelkeltét fényképezni.... Mondjuk ha ilyen beállítottságú vagy akkor tényleg érdemesebb valami best of kamera telót venned akár a P1 helyett is. Csak azért linkeltem a képet, mert én vélek felfedezni pirost, holott úgy volt beállítva hogy piros az nincs is a képeken.Persze kinek mi a piros, nekem az ami ott van mint piros az bőven elég. Megvettem, de nem azért mert kamera mobil.Azért mert ebben a telóban vannak azok a jó tulajdonságok összegyúrva mint telefon, és amit a többiben nem véltem felfedezni, de ezt már korábban is leírtam.Persze már megszoktam hogy az egyetlen gyenge pontján lovagol mindenki akinek nincs ilyen telója, de erre is csak azt tudom mondani, el kell látogatni más tipusok fórumjaiba ahol a problémák gyökere sokkal inkább mélyebbre nyúlik egy egy tipus esetében, mint az hogy mennyire csinál jó vagy rossz képet.Tehát azt mondom maradjon alul a fényképezésben a konkurenciához képest, de a többi tulajdonságában verje a konkurens tipusokat...elsősorban amire én használom.
ui: azt pedig kár volt magadra venned hogy ki mire és mennyit használja a telóját, mert általánosságban írtam és példálozva.
[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
Nos, nekem megfelel és elégedett vagyok, bár sosem állnék le elemezni egy képminőséget max. csak akkor ha nem látszana mit is ábrázol a fénykép.Ennél többet nem kell tudnia egy mobilnak számomra fényképezés terén, bár nekem a fényképező funkció nem feltétlen elsődleges.Hiszen egy telefonról beszélünk, nem pedig fényképezőről.Elsősorban egy telefonnak pedig telefonálásban kell brillíroznia, mert mindegyiknek ez az elsődleges szempont, a többi mind másodlagos, persze nem mindenkinek.30 éves vagyok, félig-meddig üzletember, lehet azért gondolkodom így.Ha 18 lennék és suliba járnék, és más dolgom nem lenne mint a hétvégi bulikat lebeszélni a haverokkal ami hetente max.10 perc beszélgetési időt jelent, és a buli alatt menő képeket készíteni ki hogy és mit csinált iluminált állapotban...ebben az esetben valószinű más lenne a fontos egy telefon megítélésénél.
-
Anthony28
őstag
válasz AMD Power #1750 üzenetére
"Irtózatosan hülye is volt, mert kitalálta a 3 érintőgombot és a navigációs gyűrűt. Remélem jól megfizették és utána levágták a jobb kezét. Ennél rosszabbul nem lehet telefont irányítani."
Miért lenne mérvadó egy olyan ember véleménye aki ezt írja? Nekem semmi gondom nincs az irányíthatóságával, gyorsan tudok a menüben navigálni.Mondhatom akár azt is ha nem lenne más mint a többi teló (irányíthatóságban), már valószínű meg se lenne.Engem pont ez fogott meg.Tehát aki azt mondja rosszul irányítható szakmailag nem áll a helyzet magaslatán. Persze meg kell szokni, és nem 2 nap, de akkor sem a "ROSSZ" kifejezést kellene használni hanem inkább a "megszokást igényel"-t.
Aki ilyen telót használ az úgyis tudja hogy ez az írás egy kalap xart nem ér.Hetekig olvastam azokat a kritikus hsz-eket amikben a piros szín hiányát emlegetik.Az ablakból csináltam egy nem túl jó fényviszonyok mellett, mondhatom borongós időben készített képet...[K850i]
[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz nagynorbi #1603 üzenetére
Az rendben hogy nincs ott...de bárhol ahol hivatalosan árulják de nem hivatalos SE oldal, ott van a szín megjelölés is.Mindenhol.Ez van a köztudatban fekete-kék,fekete-zöld.Nem pedig szürke-kék. Ezen kár is vitatkoznunk, mert ez így van.Pont ezért nem csak én nem tudtam miről beszélsz amikor "kék-szürkéztél" hanem sokan mások se vágták szerintem.
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #1600 üzenetére
Szerintem kicserélik a helyszínen.Max. 5 perces művlet lehet nekik.Nem hiszem hogy ott kellene hagynod.Azért ez nem egy kijelző csere.
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #1592 üzenetére
Most néztem...ez a billentyűzethez tartozik.Tuti ki fogják cserélni, mert csak gombsort kell cserélniük!
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #1592 üzenetére
Szerintem ez egyedi hiba.Ha nem is az egész telót de szerintem az előlapot vagy a megkopott joy-t mindenképp ki kellene hogy cseréljék.Ez 100% hogy garanciális hiba.
De ha nem cserélik ki, mákod van mert a kék lakk filcnek pont ilyen a szine.Odapöttyintesz és már nem is látszik! A zölddel már bajba lennék...nincs ilyen szín csak ha az egészet áthúzom lakkfilccel![ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz nagynorbi #1581 üzenetére
Pöcsöm se tudja már...SE-nél szürke a kék-fekete oldala. ez még nem javít a helyzeteden...mert te folyamatosan szürkéztél.Holott a nem az a neve hanem amit én is írtam blue/black.De te erősködtél hogy ilyen nincs.Ebből indult ki az egész...
[ Szerkesztve ]
-
-
Anthony28
őstag
válasz nagynorbi #1571 üzenetére
Márpedig van. Nem zöld hanem kék csíkkal...de nem is értem hányszor kell még leírnom...beírod a google-be SE k850i kék.Ennyire egyszerű. [fekete-kék]
Hányat linkeljek még?
[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #1566 üzenetére
Valahol a hírekben láttam...talán November végén december elején láttam még a telóvásárlásom előtt hogy újabb színekkel bővül a K850i paletta...asszem 2-3 színváltozatot említettek.A boltban kérdeztem is, van e már az új színekből de azt mondták nincs és csak a fekete-kék és zöld van.
-
Anthony28
őstag
válasz nagynorbi #1560 üzenetére
A telók belseje valószínű u.a.
Az előlap fényezési minőségéről volt szó.Lehet nem direkt lett spórolva ezen, pusztán csak a nem alapszínként kiadott telókat annyira nem tudták tesztelni kopásállóságra.Illetve a felhasznált szineket.Ez lehet véletlen is.Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Anthony28
őstag
válasz nagynorbi #1540 üzenetére
Nekem lehet azért nem kopik mert az orosz piacra szánták...az angol betük nagyban látszanak, a gomboknál, kicsiben pedig ott figyel oroszul az abc...a szó szoros értelmében fejek hullanának az SE gyárban ha Putyin megtudná hogy az Orosz import K850i-k kopnak! Ki merné ezt bevállalni? Nekem kifejezetten bejön így hogy rajta van oroszul is!Sok ilyen teló biztos nincs! Viszont ami tény.Jól átnéztem mindenhol és kopásnak semmi jele. Ha lenne megmondanám.
ui: Elképzelhető egyébként hogy a 2 alapszín jobb minőségű (fekete-kék,fekete-zöld), mint az utána kiadottak. Nem bántam meg a színválasztást, a fekete-zöld ebben a formában nagyon összhangban van! A vicc az hogy úgy rendeltem a telót hogy előtte csak képen láttam a formáját és a színét is.Ez az első ilyen vásárlásom, de ezek szerint ez nem mérvadó.
[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz Viktor0610 #1534 üzenetére
Hát igen...az árát én is lexartam amikor megvettem, egy dolog számított hogy jó legyen.Mert előtte amiket használtam 100k környékén...hmmm.Már hiányzott a sikerélmény. Összességében mint telefon nem ér 90k-t, viszont abból az aspektusból hogy elégedett vagyok, és nem akarom eladni, bukva ezzel súlyos tízezreket, mindenképp megérte ill. megéri megvenni.
-
Anthony28
őstag
válasz nagynorbi #1527 üzenetére
Ha gond lenne hivatkozz rám vagy szerintem innen bárkire, ha kell elviszem és megmutatom nekik a 1,5 hónapos telcsimet mennyire "kopik,recseg,ropog".Persze meg fogják tudni nézni mennyire is használtam valójában ha kételkednének, mert az össz hívás időtartama benne van ami cirka másfél hónap alatt 9 óra -> 5h kimenő 4h bejövő.
De ha más nem szóban mondd meg nekik, vagy a panaszkönyvbe írd le, hogy a fórumon több ismerősödnek is van és érdekes módon nekik nem karcolódik.ent kolléga jótanácsa pedig még jól jöhet általánosságban mindenkinek, köszönjük is neki ezt a ragyogó "support"-os ötletet. Bár remélem senkinek se lesz gondja vele.
[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #1519 üzenetére
Örüljünk neki hogy olyan szoftver verzióval adták ki amivel működésileg nincs gond.Persze jó lenne már az új szoft én is várom, de nem nagyon foglalkoztat.Heti 1x felmegyek a SEUS-ra hátha...kb. ebben ki is merül az érdeklődésem.Mert mi van ha csak februárban jön?
-
Anthony28
őstag
válasz nagynorbi #1515 üzenetére
Elég gány egy banda sajnos... Elvittem egy 4 napos P990i-t pixel hibával...amiben kb. 10p lett volna kicserélni a kijelzőt ráadásul úgy hogy senki sem várakozott előttem.Azt mondták munkalap és 3-4 nap. Én meg mondtam nekik nem képzelik hogy egy új telefont beadok a szervízbe amit 4 napja vettem. Majd miután rájöttem hogy más választásom nincs, otthagyom...ekkor az volt a gond hogy nincs ott a garancia jegy.Mondtam nekik majd ha jövök a telefonért hozom,de IMEI alapján egyértelmű mikor is lett eladva.Az nekik nem jó....menjek el érte és hozzam vissza.Ekkorra már elég ideges lettem, mondtam nekik vegyék fel gariba, ha pedig nem lesz gari jegy kifizetem a javítást.Ez se felelt meg nekik.Eljöttem, majd a boltban ahol vettem elértem hogy kicseréljék a telefont kompletten 5 naposan.
-
Anthony28
őstag
válasz AMD Power #1490 üzenetére
Kinek mi az elvárás...engem abszolút nem zavar a törölgetés, és ezért nálam nem is lehet ez kizáró ok.Örülök hogy találtam egy olyan telót aminek nincs semmi nyűgje és több mint 1 hónap után még mindig úgy gondolom hogy sanszos hogy sokáig megtartom.
-
Anthony28
őstag
Nem értem mit xarakodnak az új szofttal... Most már itt lenne az ideje hogy megjelenjen a SEUS-on.
-
Anthony28
őstag
válasz tolts.hu #1467 üzenetére
Ja ja a Nokia..... Egy biztos a 4 nagy gyártó közül (Motorola,Nokia,SE,Samsung) a Nokia-nál a legszarabb az összeszerelés minősége, és az anyagminőség.Ez tény.Ez pedig sokat ront az összképen, hiába jó a szoft és a hard...
[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz Dr.Anonymus #1461 üzenetére
Azt nem értem minek kiadni egy évben 5 telefont?? Ahelyett hogy kiadnának 2db faszányosan összerakott, jól kidolgozott és átgondolt telefont...nekik is jobb lenne mert vinnék mint a cukrot, és nem lenne akkora a fejlesztési és anyag költség.
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #1458 üzenetére
Remélem igazad lesz.
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #1456 üzenetére
Az lesz majd a fincsi ha nem tudom majd frissíteni. Mert az enyémet nem MO szánták.
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #1454 üzenetére
Ezt nem értem...a te firmware verziódat miért nem engedte a SEUS amikor az újabb? neked mi van a dobozán? Nekem RU,UK... viszont a CDA száma nem egyezik a UK CDA számával...
[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #1448 üzenetére
Mindenkinek az R1CA029 szoft van a telóján?
-
Anthony28
őstag
válasz Atlantis #1445 üzenetére
Én nem mondtam hogy kezd el az Off hsz-eket törölni... Te gondoltad úgy hogy gyüssz mint Judge Dredd és törölsz.Amit az én egyetlen Off hsz-em váltott ki, ami tegyük hozzá sokak szerint is beleférős off volt.
-
Anthony28
őstag
Ezt a P1i-t én is néztem ami neked van...de mivel a P990i annyira nem jött be ezért elvetettem mint ötletet, nehogy úgy járjak mint a P990-el...megvettem, nem jött be a nehézkes kezelése miatt, majd amikor el akartam adni a kutyának se kellett ill. csak ár alatt. Az okostelefonokból ami nem NOKIA nehéz kiszállni.Kissebb a piaca.
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #1439 üzenetére
Megköszönném a linket!
AS: Ha valaki ezért eladja, az vegyen egy Nikon félprofi gépet 200k környékén és azzal talán elégedett lesz...bár lehet abban is fog hibát találni. Hibát keresni és találni qurva egyszerű, de meg is kell tanulni együttélni vele, mert semmi sem tökéletes.Kompromisszum.
[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #1431 üzenetére
Köszi,akkor én is MicroSD-t teszek bele, valószínű a 2gb! A SEUS-t 2 naponta nézem mikor jön a frissítés...nem azért mert annyira rossz lenne a mostanival, pusztán csak a kíváncsiság motivál.
-
Anthony28
őstag
válasz PowerBuldog #1423 üzenetére
Huhhh...memória kártya az nekem is köllene. A gyári már kevéske a zenéknek+képeknek.Elmentem az Aqua-ba..és ott elbizonytalanítottak.Azt mondták csak M2 jó bele. Holott én azt hallottam hogy M2 is és MicroSD is...mi az igazság? Nem akarok pórul járni.Az M2-ből a 2gb még mindig qurva drága, tehát anyagilag a MicroSD-vel jobban járnánk.Az M2 használatával tapasztalható lenne valami pozitívum a MicroSD-hez képest?
-
Anthony28
őstag
válasz LEFTHORSE1 #1419 üzenetére
2592 képpont x 1944 képpont...az 5 millió pixel.Ezt írja a Vista a készített kép tulajdonságainál. Nekem általában 5MP méretben 1,3-1,6mb egy kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest