- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Én most az Artet adom el, és veszek helyette egy K850i-t. Régebben meg mielott hivatalosan meg sem jelent volt egy, de az még softwaresen erosen bétás volt.
Nem akarok vele fotózni csak nagyritkán, ezt azt lekapni arra megfelel. Egyszoval nem ezért veszem.
Namost a tulajoktól kérdem: hosszas használat után sem pattog a festék? Jól bírja a gyurodést a teló?
Eredetileg egy W850-est néztem ki, de végulis nem az lesz, megvan az oka hogy miért
-
blueMerle
veterán
válasz hgyurci #1998 üzenetére
Nem semmi, ahogy veszed a dolgokat, egy kicsit ezt irigylem töled.
Nekem a telómon lett két napja egy kisebb karc, majdnem infarktust kaptam és egész nap nem lehetett hozzám szólni. Végul szereztem egy új akksifedelet. (mentségként: egy negyed millás Nokia Arte-ról beszélünk)
-
blueMerle
veterán
Azért a K850i-ben van egypár újítás a K800i-hez képest, nem olyan kevés az,
- m2 és microSD karik fogadása
- 5 mpx
- automata lencsevédö
- giroszkóp
- érintögomb ami piszok jól müködik
- nincs joy
- erösebb xenon vaku
-...és sok más, apróság
...na nem tudom, azért azt mondani hogy semmi újítás a K800i-hez képest erös túlzás. használtam K800i-t és K850i-t is, és bizony sokkal nagyobb élmény a K850-est nyomkodni. Nem azt mondom hogy jajdenagyon megéri K800i-röl váltani, de van egypár újítás, csábító hangzó dolog.És akkor még tegyuk hozzá, hogy a joy nélkuli kezelés mindenért kárpótol.
-
blueMerle
veterán
válasz Takashi #1053 üzenetére
Wazze. Nem egész 2 hétig volt nálam, ebböl 1 hét volt az intenzív használat. Ennyi idö alatt nem recsegett, a hátlap, az összeszerelés, de öszinte leszek: kurvára nem nyomorgatom direkt a telókat hogy "no..recseg-e?"
Most van egy HTC TyTN-em, ez olyan atomstabil, mint egy bomba. A K850i minöségben csak messziröl integethet neki
-
blueMerle
veterán
válasz LEFTHORSE1 #1006 üzenetére
Az N95 tudásban kenterbe veri, viszont a K850i nagyon masszív, valóban gyors, nem csúszik-slideol amit én egyébként is utálok, szóval tényleg jó tella. Az egészet agyonvágták azzal, hogy nincs benne Symbian
-
blueMerle
veterán
válasz Viktor0610 #689 üzenetére
de egy nagyobb fizikai méretű kijelzőre rápillantva, jobban képbe lehet kerülni.
Ebben van némi igazság, de vegyuk figyelembe hogy nem céleszközröl van szó. Kényszer-megoldásnak megfelel. Mint ahogy a fotózás is.papi77: hidd el nekem, rossz szokás. inkább próbálj a hangra hagyatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz Viktor0610 #687 üzenetére
Teljesen mindegy. Gondolom még nem használtál GPS-t autóban. Ugyanis vezetés közben nem a kijelzöt kell nézni hanem követni a hangutasítást. Söt, igazából tilos nézni a kijelzöt.
Ennek ellenére én egy Mio C310-el navigálok, de ugyanolyan elégedett voltam anno a 3230+GPS vevö komboval.
-
blueMerle
veterán
válasz Dare2Live #327 üzenetére
Én a barátom szót valóban kedvességböl szántam, nem baj, hozzászoktam ehhez, hogy általában nálatok mindenki alapból agressziv. Nem gond, mentalitás
Tekintve hogy én valahol az eladó és az uzletember közt helyezkedek el, picit hulyén mutatnék hátizsákkal-öltönyben, nem? Szóval, áh mindegy...nem jutunk elöre így. Azt természetesen aláírom, hogy profi célokra nem felel meg még egy K850i sem, de hobbicélra, családi fotóknak, böven elég. Az már más kérdés hogy az árából kijön egy minöségi kompakt gép és egy közepkat. teló. De itt mint már írtam: nem ez a lényeg. -
blueMerle
veterán
válasz Dr.Anonymus #225 üzenetére
Ezt sosem gondoltam volna az SE-ról. Ok, a K850i nem a legjobb 5 megás képeket készíti, de azért csaláshoz folyamodni. Ez kellöen durva.
-
blueMerle
veterán
Hát ö...most akkor én ezt betudom annak, hogy este van jó?
Egy állóképnél miért forgatod el a telefont? Fekvönél ahol evidens hogy el kell, elvégre így értelmes nézni egy ilyen képet, ott pedig ezt megteszi helyetted az automatika. Szerintem ott a bibi hogy nem tudod ezt elképzelni valojában hogy is muködik -
blueMerle
veterán
válasz Dare2Live #189 üzenetére
Természetesen jobb a K800i/K810i. El nem fogod hinni miért használok mégis K750i-t: mert sokkal jobban tetszik
A K850 ami korszakalkotó:
- 2 féle memkártya típus:
- giroszkóp vagy minek nevezzem?
Tudom, ez nem sok, de mégis valami plusz, pont annyi, mint a 2 megás AF-es kamera volt anno a K750-ben
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
válasz (Kolombusz) #185 üzenetére
Te nem nyomkodtad be reflex-szeruen a kettes gombot mint ok-t?
-
blueMerle
veterán
Nem tudok, mert nem hagytam meg öket, csak próbaképp fotóztam vele. Engem meggyözött, más pedig hogy mit gondol...
Az viszont biztos, hogy az SE végre kezd felébredni álmaiból, és valóban fejleszt. Valljuk be öszintén a K800i óta ez az elsö komolyabb telefon amiröl érdemes beszélni. Az összes többi az csak újracsomagolt cucc.
Per pillanat egy K750i-t használok, immáron harmadszor. Mindig visszatérek hozzá. Na vajon miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Netflix
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mindent a StreamSharkról!
- Jönnek a Horizon Zero Dawn és a Helldivers mozifilmek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest