Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Amennyiben arra a hangra gondolsz, amit akkor ad ki, mikor kiírja, h. lépj ki a menüből, mikor benne vagy és fogadnál Bluetoothon keresztül, ezt ott tudod kikapcsolni -most próbáltam ki.
Tehát: Menü - Beállítások - Profilok - Opciók - Személyre szabás - Rendszerhangok - Figyelmeztető hang. Itt tudod ki-/bekapcsolni, megváltoztatni. Ezzel minden figyelmeztető hangot módosítasz.
Máskor nem ad ki a hangot a Bluetooth. -
-
Miután elindítottad a programot, ''Opciók - Mappák közötti váltás'' az Egyéb dokumentumok az Egyéb dokumentumok mappa készülékmemória alá tartozó részét jelöli, míg a Más dokumentumok (SD) az Egyéb dokumentumok mappa memóriakártya alá eső részét takarja.
A fájlt nem az E-könyvből megnyitva nem jeleníti meg rendesen. -
Köszi!
Már régóta kerestem ezt a tulajdonságát a telefonnak, mert a GX25-ömben használtam előszeretettel. Most a segítségeddel rájöttem a használatára.
A beállított aláírást üzenet írásakor az Opciók - Speciális - Aláírás beszúrása részen tudod beilleszteni, mindegy, h. e-mailt/SMS-t/MMS-t írsz.
Az e-book TXT-t, RTF-et és DOC-ot biztos olvas -utóbbi kettőt természetesen korlátozottan. -
Bzzz
senior tag
Óóó köszönöm szépen. Az 1. pont válasza igen elszomoritott, viszont a másik 2-vel meg tudok barátkozni.Viszont 1 valamire nem jöttem rá, ha kapok egy sms-t azt két órával késöbbre irja ki hogy megkapom. pl ha megjön a visszajelzésem (18:04-kor amit elküldtem)
akkor 20:05-öt ir ki a telefonom és nem tudom mit tudok csinálni vele. Ilyen nyári időszámitást bekapcsoltam a világórán,lehet az a baj?! -
-
-
-
-
-
God Vazzeg
veterán
Na még kérdés:
1. meg lehet-e oldani hogy a billentyűzár hosszabb idő után kapcsoljon be, mert nem találom, csak h ki/be
2. billentyűzár kioldását át lehet-e tenni mondjuk [*] + [középsőgomb]-ra? Utálok várni rá
3. a képernyőre nem lehet kirakni az órát? Hogy sötét képernyőn is mutassa mint pl a Sagem? -
God Vazzeg
veterán
Kipróbálom, ezt eddig észre se vettem
Hiába, én olyan vagyok, hogy van olyan funkció a telóban amit csak 1 év használat után veszek észre, mert csak telefonálásra és sms-re használom, nem is tudom minek veszek ilyen komoly telókat mindig
Ja, furcsa hogy ilyen lapos a teló topikja, mert símán sikertermék lehetne
Ps: ezt a képet a teló kamerájával csináltam: [link] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest