Új hozzászólás Aktív témák
-
szabitom
csendes tag
-
Simms
csendes tag
Nekem is volt már ilyen, hogy 1-2 fájlnál kiírta hogy nem tölthető át, de ha az Egyéb dokumentumokba töltöd fel, oda simán felnyomja, nekem legalábbis eddig oda mindent feltett! Miután feltette utána a telefonon áthelyezteted! Ennyi, ez nekem mindig sikerült! Remélem tudtam segíteni!
-
-
-
-
Faun
csendes tag
Hátlap eltávolítása: töröld meg a kezed mert tök izzadtságos a nagy küszködéstől.
most jobb kezedben a tenyered felé a kijelzővel tartsd.
Bal kézfejjel ujjakkal a töltő felé tehát kéffejjel nyomd erősen és közben told a töltő felé.
Am nekem is érkezik majd az 512-es...kinek mennyiért?
-
-
-
-
-
-
-
Most van a Vodafone-nál is családi akció, tehát, valószínű, lehet egyszerre két készüléket venni -bár ez mondjuk az előfizetésre vonatkozik.
Az árát természetesen megéri, egyedül a játékok ''szabad'' telepítéséről kell lemondj és a szerény programellátottsággal kell együttélj. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest