- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
baloghmartin #479 üzenetére
Mekkora felbontású filmet teszel rá, illetve hova küldöd? A memóriakártyán azt hiszem, elvisel nagyobb méretű fájlokat/videókat.
-
válasz
szaszhawer #477 üzenetére
Tudtommal nem lehet leszedni onnan...
(Engem is zavar a "nagytesó" 770SH-mon...)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nem tetszett elég körültekintően olvasni, mert leírtam (igaz, nem konkrétan
), h. microSD kell bele. A maximális méretről nem tudok nyilatkozni, én 256 MB-ossal próbáltam, azzal gond nélkül ment.
Zenehallgatásra sz.tem teljesen megfelelő, bár nem lesz SE Walkman-szintű a füles hangminősége.
(Ja, nekem a nagytestvér 770SH van, de a két készülék belsőre nagyjából megegyezik.) -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Attól függ, hova szeretted volna tenni. A készülékkezelőben (Handset manager) a Hangok részt még kétfelé lehet nyitni, készülékmemória és memóriakártya. Illetve fontos még, h. a 20 mega memóriából mindössze 5-öt lehet a saját tételeknek használni.
Nézd meg a ''Saját mappák'' részen, mennyi a szabad hely a készülékmemóriában -legalsó lehetőség a mappák alatt. -
-
Igen, ez beugratós valóban (én is bedőltem), viszont a használatiban szerepel az opcionálisan vásárolható tartozékok között.
Van eBayezőt keresek (v. hasonló nevü) topik, ott biztos szívesen segítenek neked. Mintha Janesszal 2 e Ft-nyi árat beszéltünk volna az adapterre szállítási költséggel együtt -csak nem jutottunk el a rendelésig. -
-
-
válasz
Viktor0610 #381 üzenetére
Visszavontam, a 770SH használatijában szerepel -olvastam is erről korábban, csak az már régen volt.
Valamint az 550SH-éban is... -
-
-
-
-
-
-
Nem tudom, milyen formátumban töltötted fel a menetrendet, de nagyítható mind a TXT, mind a JPG fájltípus.
A telefont összevetni egy op.rendszeres telefonnal nem fair, mert ahhoz rengete minden megtalálható a neten, míg a Sharpokhoz -sajnos- nem túl sok minden...
(Egyébként abban igazad van, h. a programellátottság jobb is lehetne...) -
MUŁĐER:
Mi a baj vele konkrétan?
(Sz.tem egyedül a kevés memória a gond -bár lehet, elfogult v.ok....)
Stormcrow:
Hibák tömkelege?(U.arról a Sharp 550SH-ról beszélünk?)
A függetlenítést ne itt tárgyaljuk ki. Köszönöm.
Az ébresztés hangot megváltoztathatod, csak akkor nem, mikor kikapcsolt állapotban ébreszt, ekkor v.miért az alappal csenget.
A filmes gondokkal kapcs. csak annyit, h. ugyanaz a készülék egyik user kezében nem működött megfelelően (nem tudott filmet feltenni rá), míg másik felhasználónál gond nélkül ment -tehát user error esettel áll(t)unk szemben.(Mindkettővel MSN-eztem, tuti infó.)
Live! menü: Nekem a telefon nagytesója van (770SH), teljes mértékben meg v.ok elégedve vele, sokkal jobban személyreszabható, mint a régi Live!, semmi korlátozás nincs benne, se Bt, se MP3, se semmi.
Sz.tem nyugodtan vedd meg... -
Buflon:
Kb. sehol nincs Sharpokhoz téma a neten...
tfcat:
A 1270-et hívd fel, hátha van még valahol elfekvőben, amenyiben nem volna, használtan vehetsz már csak. -
-
válasz
Segnior_Barthez #344 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, h. a gyári szoftver engedi a sima játék-/alkalmazás-telepítést.
Addig, amíg ez csak feltételezés, véleményem szerint meggondolatlanság a garanciát ''eldobni''.
(Sz.tem egyébként sem éri meg néhány vacak játék miatt a jótállásról lemondani.) -
Csatlakoztasd a telefont a géphez, majd miután elindítod a Handset managert, nyisd meg a SyncManagert. Ott, a Beállítások között lesz egy Interfész fül. Oda azt a portot kell beírni, amit az adatkábel hoz létre a portok között -ezt az Eszközkezelőben tudod megnézni.
Ezután mennie kell/kéne... -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1. Miért baj, ha masszív a telefon? (Minden relatív, ugye...
)
2. Szoftver hiba v. akkumulátor probléma -vidd szervizbe.
3. Véleményem szerint nem kapcsol be lassan (ld. 1.)
4. A fagyás után elfelejti az aznapi számokat.
5. Lefagyott. Fogsz még ilyennel találkozni, amennyiben sűrűn előfordul, vidd szervizbe.
6. Ezt én is tapasztaltam a 770SH-mon, véleményem szerint rosszul kezeli, ha hívás közben kell váltania a 3G és a GSM között. (Erre talán megoldás lehet a szoftver frissítése, bár előfordulhat, h. ez a hálózatok közti váltás így működik, nem volt még másik 3G-képes készülékem.) -
- 1 hsz.
Így később hagyod el az újonc státuszt.
A fórum nem chat, törekedjünk az értelmes hsz.-ok elküldésére.
Köszönöm. -
-
-
-
-
Pet_i:
A Sharp telefonok könnyen kezelhetőek, a menüjük átlátható, csak a struktúra egy kicsit más, mint a Nokiáé, sz.tem simán választhatod ezt a típust.
Fricó:
Előfordulhat, h. azért, mert hosszú a zene. Kipróbáltam, egy fél perc körüli MP3-at simán vitt. -
-
-
-
-
-
Most van a Vodafone-nál is családi akció, tehát, valószínű, lehet egyszerre két készüléket venni -bár ez mondjuk az előfizetésre vonatkozik.
Az árát természetesen megéri, egyedül a játékok ''szabad'' telepítéséről kell lemondj és a szerény programellátottsággal kell együttélj. -
-
-
-
Amennyiben arra a hangra gondolsz, amit akkor ad ki, mikor kiírja, h. lépj ki a menüből, mikor benne vagy és fogadnál Bluetoothon keresztül, ezt ott tudod kikapcsolni -most próbáltam ki.
Tehát: Menü - Beállítások - Profilok - Opciók - Személyre szabás - Rendszerhangok - Figyelmeztető hang. Itt tudod ki-/bekapcsolni, megváltoztatni. Ezzel minden figyelmeztető hangot módosítasz.
Máskor nem ad ki a hangot a Bluetooth. -
-
-
Ne olyan fülest vegyél, ilyet: [link] vagy ilyet: [link].
Nekem előbbi volt, tökéletes ennek is a hangja és ami fontos, nem olyan silány a minősége a vezetéknek, mint a HPM-70-é (nézz be a W800i-topikba tapasztalatokért).
Újra ilyet vennék, csak én használom hívásfogadásra is a készülékem, nekem nem jó ez az átalakító... -
-
-
-
-
Miután elindítottad a programot, ''Opciók - Mappák közötti váltás'' az Egyéb dokumentumok az Egyéb dokumentumok mappa készülékmemória alá tartozó részét jelöli, míg a Más dokumentumok (SD) az Egyéb dokumentumok mappa memóriakártya alá eső részét takarja.
A fájlt nem az E-könyvből megnyitva nem jeleníti meg rendesen. -
Fricó:
Nem 2.0 Bluetooth-képes.
vasinger:
A Super nevű programra keress rá a Google-ban.
Gebriel:
Párat viszaolvasva kiderül, h. az E-bookkal TXT és XMDF-fájlokat tudsz nézegetni. -
-
válasz
God Vazzeg #140 üzenetére
Nekem 770SH-n működik, próbáld meg másik headsettel (ha teheted), hátha a headset hibás.
-
válasz
God Vazzeg #136 üzenetére
A 770SH-mat először Bluetooth segítségével használtam a Handset Managerrel, aztán feltelepítettem az adatkábeles típust, azóta nem megy a másik, hiába teszem fel egyszerre csak az egyiket. Így megmaradtam a kábel mellett.
Bluetooth-adatküldésre a Bt saját programját használom, tökéletesen megy a küldés/fogadás, de csak a telefon memóriára tudok másolni -kisebb adatok mozgatására teljesen jó. -
-
-
Köszi!
Már régóta kerestem ezt a tulajdonságát a telefonnak, mert a GX25-ömben használtam előszeretettel. Most a segítségeddel rájöttem a használatára.
A beállított aláírást üzenet írásakor az Opciók - Speciális - Aláírás beszúrása részen tudod beilleszteni, mindegy, h. e-mailt/SMS-t/MMS-t írsz.
Az e-book TXT-t, RTF-et és DOC-ot biztos olvas -utóbbi kettőt természetesen korlátozottan. -
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest