- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Valaki nem adja el a headsetet?Speed(R)-ről már ahogy látom sajna lekéstem.Nekem nagyon kéne azóta mióta utoljára kérdeztem vagy 100boltot körbejártam külföldön is és senkinek nincs.Bennetek van minden reményem.Nem adja akkor el valaki a headsetjét? -
djtoomi
addikt
válasz
Viktor0610 #391 üzenetére
kár
-
djtoomi
addikt
válasz
Viktor0610 #389 üzenetére
az jó lenne.de vajon abból télleg kijönne?és kb mennyi idő alatt érne ide?
-
djtoomi
addikt
válasz
Viktor0610 #387 üzenetére
sharp webalpján nincs fent ahogy nézem.de a kérdés hogy kerül hozzám és mire ideér mennyibe fog kerülni?esetleg próbálkozzak a sharp hazai forgalmazójánál hogy hátha tudnak ők szerezni?
-
djtoomi
addikt
válasz
Viktor0610 #385 üzenetére
vettem észre sajna hogy ebay-en de ott életemben nem vásároltam.az hogy müködik?angolul sem tudok.
hogy kerül ide hozzám?mennyi lenne kb a posta?megéri inkább ezt megrendelni vagy újra próba amit te linkeltél azza?
-
djtoomi
addikt
válasz
Viktor0610 #377 üzenetére
köszike de ezt már megvettem mitn emlitettem de nem ó.vagyis nem ad jó minőséget.haverom hpm 70-esével próbáltm de nem az igazi.
-
djtoomi
addikt
hali nem tudtok egy átalakitot a sharp 550sh-hoz?régebb valaki linkelt eggyet ami a sharp 550sh csatija és átalakitja jack-re.valahol volt 1000-ért.csak nem találom hol volt belinkelve
-
djtoomi
addikt
pont az a bajom hogy nem enged linkelni pedig ötször próbáltam belinkelni.nem tom mért nem enged.viktor0610 segíts lécci.amúgy ami most van ph!-n oldal hogy ami jobb mint a google vagy valami ilyen a neve ott abba az oldalba kerestem illetve yahoo search-ek és kidobta úgy írtam be hogy sharp550sh java
és valami angol oldlt hozott be és 6 angol font-ba kerül.mondjuk nálkunk ég bírja mert ez a céges teló. -
djtoomi
addikt
hali
találtam neten! játékokat a 550sh-hoz és a 770sh-hoz(viktor0610) ugyan fizetős de de nagyon jó játékok vannak.én már egyet letöltöttem a worms személyében.csak egy baj van: a játékot a készülék membe menti el és nem lehet átmásolni a gépre -
djtoomi
addikt
válasz
Viktor0610 #169 üzenetére
tudom de nem nagyon telefonálok ezen a számomon ezt csak haverok ismerik a másikat amelyikre a motorola v3-at vettem azt tudja mindenki azt használom telefonálásra ezt meg max napi egyszer.ez kellett nekem átalakító és akkor ehhez veszek egy sony ericsson wlakman telókhoz való fülest.
-
djtoomi
addikt
válasz
Viktor0610 #167 üzenetére
nagyon köszike ezt tutira megveszem
-
djtoomi
addikt
hali én ilyan cuccot keresek:sharp 550sh-hoz olyan headset ami megfelelő minőséget ad mp3 lejátszásra illetve ha ilyen nincs akkor olyan ami átalakítja a speciális aljzatát 3.5mm-es jack-be és akkor ahhoz keresek sony ericsson walkman szériához adott fülest.
léci segítsen aki tud ilyetmindegy hogy használt vagy új vagy hogy hol kapható vagy mennyiért csak fontos lenne.mert az eredetit elhagytam. -
djtoomi
addikt
válasz
God Vazzeg #134 üzenetére
nekem müxik bt-vel is de mivel nem adnak hozzá 550sh cd-t akkor nem müxik.ami a gyári csomagban van azon csak mondem van.mint mondtam addig bt sem müxik ameddig usb sem mivel az usb szoftvere a telefon manager és amiatt ismeri az fel a bt-t
-
djtoomi
addikt
hali
ma megvettem ezt a telefont és adtak hozzá egy sharp gx sorozathoz való usb adatkábelt,oké a telefonba belemegy a gép telepíti a szoftvert de az új hardver varázsló nem engedi mert nem talált hozzá szoftvert.na most hogy ehhez a telóhoz honnan tudok letölteni driver-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- Hálózati / IP kamera
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest