Új hozzászólás Aktív témák
-
Hosssszu
őstag
válasz
baloghmartin #479 üzenetére
Kártyaolvasóval kell felmásolni a kártyára az ilyen nagyobb dolgokat.
A kameránál pedig ha a keretekre gondolsz, akkor azokat sajna csak 320*240-es felbontásnál engedi rárakni a képre. -
Nunder
őstag
válasz
Viktor0610 #483 üzenetére
Kösz de jó volna pontosan tudni mert ha mehet bele 1Gb- tól nagyobb is akkor lehet hogy azt kéne beletenni mert nagyon lenn vannak most az árak! De sztem is csak max 1Gb-t bír kezelni éppen ezért szerintem maradok az eredeti terveknél! De ha valaki tudja a pontos adatokat akkor azt megköszönném!
-
-
Nunder
őstag
Mekkora memóriakártyát képes kezelni a teló? Hallottam már 1GB de 2-t is! Nekem most 256MB-os van benne és semmi gondja baja nincs. Csak hát ugye az egy kicsit kevés...
-
válasz
baloghmartin #479 üzenetére
Mekkora felbontású filmet teszel rá, illetve hova küldöd? A memóriakártyán azt hiszem, elvisel nagyobb méretű fájlokat/videókat.
-
baloghmartin
csendes tag
jah meg az hogy nagyon jó ez a teló csak az idegesít hogy vannak a kamerának ilyen mask-ok vagy mik azokat hogyan birom használni??? válaszotokat előre is köszönöm
-
baloghmartin
csendes tag
hello
Lécci segítsen valaki mert a sharp 550sh telómra nem birok fél megánál több videót rakni pedig van benne memóriakártya nem tudom mér lehet nektek is csak annyit lehet rárakni???mert engem nagyon idegesít hogy vettem egy db egy gigás mem.kártyát és nem birok rá filmet rakni mi lehet a baj??? -
válasz
szaszhawer #477 üzenetére
Tudtommal nem lehet leszedni onnan...
(Engem is zavar a "nagytesó" 770SH-mon...)
-
szaszhawer
csendes tag
Haliho! Segítségre lenne szükségem! Van egy 550SH-m, meg tudná mondani vki, hogy a kijelzőről hogyan lehet eltüntetni a vodafone feliratot? Az összes háttérképemet elrondítja...
Sajna attól félek h mivel csak a Vodafone forgalmazza...nem lehet leszedni... Ha vki mégis tud segíteni, nagyon szépen köszönöm! Üdv: Szaszhawer
-
Fricó
aktív tag
van egy eladó alig használt fülesem ehhez a telohoz ha valakit érdekel irjon.
a telo már nincs meg mert ellopták. -
TMafla
csendes tag
Szia! Nagyon szépen megkérnélek, küld el nekem a 2 sharp-témádat amiket lementettél a telódról. A címem: ---tmafla@yahoo.com--- Fontos volna. Esetleg ha tudsz egy helyet ahonnan mindenféle dolgokat lehet letölteni 550 SH-hoz, kérlek oszd meg velem. Előre is köszönöm. Ha segíthetek, írj. Üdv!
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610 #473 üzenetére
Nálam is ez a gond, elegem is lett a telóból.
-
-
gecke
csendes tag
segits .....vanegy sharp550sh mobilom nem megy a játék miért
-
-
-
nagyarcz
tag
Hali!
nem tudja véletlenül valaki,hogy Sharp 550SH típusú mobiltelefont ki lehet-e egyáltalán függetleníteni?:S eddíg nem találtam rá gyógyírt se neten se pécs egész városában. kérem segítsetek. ha nem találok rá gyógyírt, akkor veszek helyette másik telót, ami vagy független vagy ki lehet függetleníteni....:S nem tudok jobbat. -
-
Native
csendes tag
huha ez aztán nagyon vicces volt...
am meg azt vártam h vajon mitől lehet
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
szerintetek?
Tegyél mellé 1 evökanál cukrot, lassan adagold a töltö nyílásán, addig mig meg nem telik. A tetejére írd rá a POWER ON feliratot voodoo gyanánt, ez fontos része a projectnek! Az elöre elkészített 150 fokos sutöbe helyezd be úgy 15 percre, majd vedd ki, locsold meg egy kis ionizált vízzel nehogy baja legyen és zárlatot kapjon. Süsd még további 10 percig, újból vedd ki és hadd kihulni. Mindezek után kísérletet tehetsz a bekapcsolására.
Öszintén milyen választ vártál? Egyértelmüen SZERVIZ -
Native
csendes tag
kikapcsoltam a telefonom, és most már nem kapcsol vissza
szerintetek?amugyis elegem van már belöle, folyamatosan lefagy meg minden....
-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Valaki nem adja el a headsetet?Speed(R)-ről már ahogy látom sajna lekéstem.Nekem nagyon kéne azóta mióta utoljára kérdeztem vagy 100boltot körbejártam külföldön is és senkinek nincs.Bennetek van minden reményem.Nem adja akkor el valaki a headsetjét? -
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610 #458 üzenetére
Még van betárcsázós wap, de nem hinném hogy túl sokan használnák.
-
-
FOdee84
csendes tag
Hali!
Tudtok segíteni
ilyen 550sh sharp telóm van,
Sima betárcsázós wapolás nem lehetségez ezzel?
csak email-t szeretnék nézni, ahhoz felesleg nekem gprs előfizetés, de nemtudom beállítani.
köszi
F.Attila -
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610 #455 üzenetére
Nekem meg a telefon sarka kopott meg, de a tok miatt.
-
-
VD
őstag
válasz
Viktor0610 #451 üzenetére
Fasza!
Még benned bíztam, háth tudsz v.mi megoldást. Kevés más sharp rajongót ismerek, aki foglalkozik is eme remekművekkel érdemben. De hát ez van. Még jó hogy az én 770-em nem kopik! -
vasinger
csendes tag
A füles már elkelt!!!
-
Speed®
titán
Tyűha..rég nem jártam erre sajnos...az ellopott telóm nem lett meg (hiú ábránd volt a rendőrség, ha nem tohonyáskodnak, meglett volna a k@
-
-
DjKoxi
senior tag
Üdv!
Ez az előlap engem is érdekelne. Keresgéltem, én sem találtam sehol. Sajnos nagyon kopik a festék a sarkainál, pedig vigyázok rá. Tokba nem teszem mert azt meg nem szeretem.
Egyébként Kingston 512 MB-os kártyával használom és tökéletesen kezeli. Igaz a képek betöltése nem a leggyorsabb, de van türelmem kivárni.
Kárpótol érte a fejhallgató jó minősége. Valaki írta régebben hogy Sennheiser, nézegettem a képeit és az egyiktől tényleg csak a feliratban különbözik. -
VD
őstag
Kérdés: Nem a talált/látott már valaki hozzá burkolatot valahol? Nem kell full ház csak egy nyamvadt előlap. Lenne rá igény, több ismerősnek is kopik ház. Viszont lejártam a lábam, nem egy nagyobb tartozék forgalmazóhoz, de semmi.
Nincs a vodánál, ne is javasoljátok.
-
-
-
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Lenne nekem 1 nagy problémém az 550SH-s telómmal. Néha úgy viselkedik mintha „lefagyna” vagyis miután beállitottam a bill zárat, néha nem kapcsolja ki mikor a csillagot megnyomom. Csak elkezd világitani, majd újra elsötétül, más gombra sem reagál,csak ha kiveszem az aksit. Ha pl. valaki hív (miközben ez a probléma fennáll),azt kijelzi, de fölvenni nemtudom-mintha a gombokat nem érzékelné. Valakivel előfordult már ilyen? Néha hetente 1* előfordúl valamikor naponta többször, változó.Mi a teendő, vigyem vissza szervizbe, vagy nincs új firmwire amivel én is frissíthetném manuálisan??
[Szerkesztve] -
Native
csendes tag
És valaki nem probálta 1GB-ossal
?vagy azzal vég lassú lenne???
Köszönöm az infókatcsak elvesztem a java játék/téma séma kérdésekben...
-
eddie17
addikt
Hali!
Kicsit kiegészíteném amit Viktor0610 írt. Nos amikor nekem ilyen telefonom volt, és 512-es Nokia típusúmicro sd-t használtam. Tökéletesen használta a telefon. Zenelejátszás terén egész jól domborít. Mélyek vannak, dinamikusnak is mondható. Tehát ha nem vagy nagyon vájtfülü akkor tökéletesen megfelel.
-
Nem tetszett elég körültekintően olvasni, mert leírtam (igaz, nem konkrétan
), h. microSD kell bele. A maximális méretről nem tudok nyilatkozni, én 256 MB-ossal próbáltam, azzal gond nélkül ment.
Zenehallgatásra sz.tem teljesen megfelelő, bár nem lesz SE Walkman-szintű a füles hangminősége.
(Ja, nekem a nagytestvér 770SH van, de a két készülék belsőre nagyjából megegyezik.) -
Native
csendes tag
elolvastam az összes hozzászólást
tehát én szeretnék hozzá venni memoria kártyát, de nem tudom h mekkora a legnagyobb amit elbir a telefon...?és ebbe milyen fajta mem. kártya kell?zene hallgatásra szeretném majd használni.. érdemes???
-
-
Beantech
aktív tag
Hello az lenne a kérdésem, hogy hol lehetne kifüggetleniteni a telcsit? és mennyiért csinálják meg? vagy én itthon nem tudnám megcsinálni?
-
Native
csendes tag
Nekem meg jol ellopták
amugy azért nekem is volt egy két dolog amivel nem boldogultam, de már aktualitását vesztette egy hónapja... -
-
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #423 üzenetére
Azt tudom. Mostanra gondoltam
-
-
-
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #416 üzenetére
-
-
Ricardo
titán
Független verziót nem lehet sehol kapni
-
DjKoxi
senior tag
válasz
Viktor0610 #413 üzenetére
Nem ír ki semmit. A filekezelőben alul megy a csík hogy keresi a telot. Az usb portot meg akármelyikre teszem akkor sem találja.
-
-
kivievo
csendes tag
válasz
Viktor0610 #410 üzenetére
A 6234 -el csak az a bajom,hogy nincs -előlapi kamera,-kameravédelem,
és ahhoz képest ,hogy 2 Mpixeles nem csinál v.mi túl jó képeket.
De az aksi méret az nem gyenge!
A samsung z-400 lett volna még jó /ott védett a kamera/csak az is eltünt most a voda palettáról. -
-
kivievo
csendes tag
válasz
Viktor0610 #408 üzenetére
Egy hónappal ezelőtt kérdeztem őket ,akkor volt v.hol az ország másik végén,de a benzinezés többe került volna mint a telcsi.
Most egy vodás szaküzletet hívtam ,ott mondta a csaj,hogy kifutott .
Én még reménykedek....vagy marad a 770,- az még van,csak drágább és nem akartam flippeset + tudtommal u.a. a tudása.
Amin még agyalok :az a Nokia 6131-/29970ft./v.a:,6234-/33990ft./.
de a legjobban tetszik az a :Sony Ericsson K800i kivéve a 60 eft-os árát./2 évvel/ -
-
kivievo
csendes tag
Hali!
Valaki tudja ,hogy hol lehet venni ,Sharp 550SH-t?/vodást/
A szolgáltató azt mondta,hogy már kifutott,pedig sz.tem még simán lenne rá igény,
főleg amennyiért utoljára adták előfizuval. -
Watt25
veterán
Nahátakkor...
A megoldás nem igazán az én érdemem, de leírom, mert lépésről-lépésre nem írta még le talán senki.
Tehát, a NAGY kérdésre a NAGY válasz:
Az alapinfókat innen is össze lehet szedni, én is ez alapján csináltam:
[link]
Kicsit részletesebben:
Innen [link] letöltöd a Windwos Service Installer változatot. Asszem lényegében Next-Next-Next-Finish stílusú installja van, még I Agree sincs benne, ha jól emlékszem.Aki itt elakad, az ne is folytassa.
Megjelenik kis ikon az óra mellett, ellenőrizzük, hogy fut-e a szervíz? (Természeresen a Szolgáltatások (Services) között is megtaláljuk Apache Tomcat néven.)
C:\Program Files\Apache Software Foundation\Tomcat 6.0\webapps\ROOT\ könyvtárba be kell rakni a .jad és a .jar file-t is.
Bár nekem működött nélküle is, de csináljuk meg ebben a könyvtárban a ''.htaccess'' nevű fájlt is és tegyük bele a
AddType text/vnd.sun.j2me.app-descriptor jad
AddType application/java-archive jar
sorokat. (Lehet, aki ért a Tomcat-hez, most hülyének néz, mert lehet, hogy tényleg semmi szükség rá, de az tuti nem baj, ha ott van.) Elvileg ezután már csak a telefonon kell irogatni: URL-nek megadni:
ipcim:8080/programnev.jad
Kisbetű-nagybetű a Tomcat miatt számít! ''ipcim'' helyére a saját géped ip címét írd, illetve én használok dnsalias-t, azzal is műxik. ''programnev'' helyére meg természetesen a letöltendő program nevét.
Tapasztalatok:
DC-vel letöltöttem innen-onnan nagyon sok játékot, még csak egy néhányat próbáltam ki, de eddig elég kevés működött. Valszeg mert más telefonra készültek.
Valamiért a letöltés elég lassúcska, pedig nem azért mert lassú nekem a kifelé menő vonalam, a DU Meter nevű programmal figyeltem a kifelé menő forgalmat és mintha a voda szervere elég komótosan kérdegette volna az adatokat a gépemtől. A telcsi meg csak akkor kezdi letölteni, ha már a teljes fájlt áthúzta a gépemről a voda szerver, addig 0%-on áll a letöltés, türelmesnek kell lenni. (Volt, hogy talán 2 percet is vártam, mire megindult a letöltés.)
Néha gateway hibát ír ki, aztán újrapróbálom és műxik, szóval nem kell megijedni, ha elsőre nem sikerül.
MENNIE KELL!!! Nálam működött, nem hülyeséget beszélek.
De ha valamiért nem megy, akkor szóljatok, de remélem, hogy nem hagytam ki semmit. (De azért a tűzfal, vagy ''az ip cimem 192.168.0.2'' stb. problémákat oldjátok meg magatok.)
-
vasinger
csendes tag
Tom már beállítottam ami neki kényelmes, de úgy se és már egyszer működött, de mióta vettem egy új bluetooth-t azóta nem jó. De kicseréltem a régi blutoothra és már úgy se.
[Szerkesztve] -
-
vasinger
csendes tag
Hi!
Az lenne a kérdésem h senkinek sem volt baja a teló+számítógép közt(bluetooth)?
Én nekem van, a Handset Manager nem látja a mobilt, de a a bluetooth progija igen már kapcsoltam is a géppel és úgy se.Mi itt a teendő? (ha vmi nem érthető szóljatok
)
[Szerkesztve] -
-
Watt25
veterán
válasz
Viktor0610 #400 üzenetére
Megoldás, amikor az adott program úgy van megírva, hogy használható erre a számbillentyű is... De ez nem mindig van így, pl. a BlackMetal nevű játék. (Csak átlós irányok mennek számokról.) Ezek szerint te is tapasztaltál már ilyet?
Vagy pl. a RocketBoy2-nél kapásból egy olyan probléma van, hogy azzal a kérdéssel kezd, hogy Enable sounds Yes/No, de semmilyen billentyűre nem reagál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest