Új hozzászólás Aktív témák
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Lenne nekem 1 nagy problémém az 550SH-s telómmal. Néha úgy viselkedik mintha „lefagyna” vagyis miután beállitottam a bill zárat, néha nem kapcsolja ki mikor a csillagot megnyomom. Csak elkezd világitani, majd újra elsötétül, más gombra sem reagál,csak ha kiveszem az aksit. Ha pl. valaki hív (miközben ez a probléma fennáll),azt kijelzi, de fölvenni nemtudom-mintha a gombokat nem érzékelné. Valakivel előfordult már ilyen? Néha hetente 1* előfordúl valamikor naponta többször, változó.Mi a teendő, vigyem vissza szervizbe, vagy nincs új firmwire amivel én is frissíthetném manuálisan??
[Szerkesztve] -
Bzzz
senior tag
Na hogy állsz sikerült megoldsani a játék problémát?! Megpróbáltam én is ahogy irtad de én nem jutaottam semmire,mondjuk igaz az is hogy nagyon nem értettem hogy hogyan gondoltad ezt ...
-
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610 #275 üzenetére
Hát igen ez az amit most én se értek. Nem fizettem elő erre a WAp-ra (annó elküldtem az MMS üzit a 1270-re ha jól emlékszem hogy megkapjam haveroktól az mms-eket és annyi volt,meg viszaírtak valami 7jegyű kódot amit be kell írni az első wap-olásnál /valami bizt. kód/ de be se írtam és annélkül is ment a wap) hogy tudjak wap-olni,tehát nem vonnak le ilyen fix havidíjakat a GPRS-re se.Néha fölmegyek a wapra- és aztán az eltelt percek(?) díját fizetem ki minden hónap végén...
[Szerkesztve] -
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610 #271 üzenetére
Namot akkor lehet hogy értetlen vagyok, eddig a WAP-ra nem fizettem elő. Perze próbálkoztam eddig a wapolásal meg a letöltésel így úgy de nem jött ösze,viszont a voda wap-oldaláról engedte hogy letöltsem a játékot(persze 800Ft ellenében) szóval akkor onnan engedi ezekszerint még akkor is ha nem vagy a WAP-ra előfizetve?!
-
Bzzz
senior tag
Várjuk....
Visszaolvasgattam kicsit,ezek szerint ha jól értelmezem akkor mindenképpen a gprs wap ra elő kell fizetni,ha le akarok tölteni játékot valahonnan. pl : Még akkor is ha mondjuk létrehozok egy oldalt és föltöltöm oda a játékokat majd a teló böngészőjébe beírom linket??? -
Bzzz
senior tag
Most már tényleg jó lenne ha rájönnénk hogyan lehet java játékot erre a telcsire rátenni,mert eddig sehogy se jött összenekem se. AZért örülök, hogy mostanában rajtam kívül többen vannak akik próbálkozna-e probléma megoldásával....
-
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610 #193 üzenetére
A füles tényleg jól szól
Viszont játékot még én sem tudtam letölteni rá,csak a voda liveról
Nem tudja valaki hogyha egy web oldalt létrehozom és belinkelem a game-eket ugy le lehet majd tölteni a telefonra??? -
Bzzz
senior tag
Sziasztok! a Super nevű programmal kódolom át a filmeket avi-ból 3gp-be. Mikor kész megnézem 1 lejátszóval,jól megy viszont mikor ráteszem a telómra akkor a hang késik.
Tapasztalt már valki ilyen problémát?? Vagy lehet hogy valamit még be kell állitani a progiba hogy a hang jó legyen??? -
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610 #145 üzenetére
óóó,kár
Az XMDF-tipusú fájlok azok mit tudnak, érdemes azt használni, átkonvertálni valamit olyanra? -
Bzzz
senior tag
senki nem tud nekem segiteni #139-el kapcsolatban???
És az e-könyv txt file-okon kívül enged más kiterjesztésű filke-t is elolvasni?? -
Bzzz
senior tag
Valaki tett már rá mp4-et a telefonjára??? És tényleg jobb minőségű mint a 3gp?? Ha igen megtudjátok mondani hogy melyik progit használtátok és mit állítottatok be a progiba hogy jó minőségbe tömöritse be a videókat aviból???
-
Bzzz
senior tag
válasz
God Vazzeg #118 üzenetére
Lehet hogy nem is játdszik le aac-t meg aac+ csak uilyen m4a-t?? Pedig a tájékoztatóban mást irtak le.
-
Bzzz
senior tag
Na rászenvedtem valahogyan 64 kb-esre igy már fele akkora a méret,de a minősége is fele olyan jó. asszem hanyagolom az egész aac-t vagy m4a-t
[Szerkesztve] -
Bzzz
senior tag
Azért akarom ezt az aac-t erőltetni mert ''állitólag fele akkora a mérete az mp3-hoz képest és a minőség ugyanaz marad. Az itunessel bekonvertáltam 1 mp3-at aac-be, de a mérete ugyanakkora maradt sőt m4a lett a kiterjesztése (pedig convert aac) ra nyomtam. Akkor most ilyenkor mi van?!
-
Bzzz
senior tag
Aac-hez és aac+ hoz valaki nem tud valamit, hogy miért nem játsza le a teló?? Pedig a tájékoztatóban ennek a támogatottsága is szerepel.
És az mp4 formátummal is meggyűlt a bajom. Vagy csak kódolásnál nem megfelelő opciókat állítok be? Ti se tudjátok az aac-t lejátszani és az mp4-et? -
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610 #108 üzenetére
Én se tudtam rájönni, ujabb frissitést le lehet tölteni a telóhoz valahonnan??? Érdekes hogy nekem se minden üzenetnél, ilyen sms előnézeteknél még jó az idő, viszont mikor belépek az sms-ek tulajdonságaigaiba ott már 2 órával ''előrébb tart''.
És aac-hez és aac+ hoz valaki nem tud valamit hogy miért nem játsza le?? Pedig a tájékoztatóban ennek a támogatottsága is szerepel.
[Szerkesztve] -
Bzzz
senior tag
Óóó köszönöm szépen. Az 1. pont válasza igen elszomoritott, viszont a másik 2-vel meg tudok barátkozni.Viszont 1 valamire nem jöttem rá, ha kapok egy sms-t azt két órával késöbbre irja ki hogy megkapom. pl ha megjön a visszajelzésem (18:04-kor amit elküldtem)
akkor 20:05-öt ir ki a telefonom és nem tudom mit tudok csinálni vele. Ilyen nyári időszámitást bekapcsoltam a világórán,lehet az a baj?! -
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy be lehet- e állítani, hogy a fogadott hívások időtartamát látni lehessen a ''hívások'' menüben.Mert a régi telefonomon nem csak azt láttam, hogy ki keresett engem, hanem azt is láthattam, hogy mennyi ideig beszéltem az illetővel.
Vmikor megmagyarázhatatlanul ugrál a térerőm, pedig lefedettség alatt vagyok. Régi telefonommal ugyanez szintén nem volt perobléma,olyan helyeken ahol most ezzel ugrál.
És utolsó kérdésem az lenne, hogy mikor kevés az akkumlátor töltöttsége nem enged kamerázni, zenét hallgatni. Felűl lehet vmivel bírálni, mert sokszor nagyon idegesítő, meg különbenis én had döntsem el, hogy meddig akarok zenét hallgatni, ha meg lemerül akkor meg így jártam. Köszömöm előre is. -
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610 #87 üzenetére
Hol találhatom meg?!
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani hogy a telefon miért nem fogad aac kiterjesztésű file-okat??
A tájékoztatóban azt irják hogy támogatja sőt még az aac+ -is de átteni nem engedte a
Handset Manager.
Lehet hogy az a progival van a hiba amivel aac-be kódoltam át az mp3 -aimat, akkor tudtok másik konvertel progit ajánlani?Esetleg olyat ami aac+ ba is tud kódolni,mert olyat eddig nemtaláltam(a jelenlegivel is csak aac -ba sikerült a kódolás. -
Bzzz
senior tag
Köszönöm. Szerinted jobban megéri ez a telefon mint a Sony Ericcson K750i??
Nekem fontos lenne hogy jó képeket is tudjak vele csinálni(meg a 3G sem elhanyagolható-nincs kedvem 2 év mulva ujra mobilt cserélni). Fontos hogy jó minőségű legyen az mp3-része és tudjak vele java játékokat futtatni. Azt irtad hogy csak wap-ról lehet rátölteni. Azt nem lehet megoldani hogy egy kártyaolvasóval összekötöm a telefon memóriakártyáját, rámásolom a java játékot,majd a kártyát visszahelyezem a telóba és játszhatok vele??Vagy mindenképpen csak a WAP-o megoldás létezik. -
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610 #40 üzenetére
Köszönöm. Azt le tudnád irni hogy mi az a VBR??
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Java játékokat és mp3-makat lehet rátölteni adatkábellel a számítógépről???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest