Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
Viktor0610 #483 üzenetére
Kösz de jó volna pontosan tudni mert ha mehet bele 1Gb- tól nagyobb is akkor lehet hogy azt kéne beletenni mert nagyon lenn vannak most az árak! De sztem is csak max 1Gb-t bír kezelni éppen ezért szerintem maradok az eredeti terveknél! De ha valaki tudja a pontos adatokat akkor azt megköszönném!
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610 #473 üzenetére
Nálam is ez a gond, elegem is lett a telóból.
-
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610 #458 üzenetére
Még van betárcsázós wap, de nem hinném hogy túl sokan használnák.
-
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610 #455 üzenetére
Nekem meg a telefon sarka kopott meg, de a tok miatt.
-
VD
őstag
válasz
Viktor0610 #451 üzenetére
Fasza!
Még benned bíztam, háth tudsz v.mi megoldást. Kevés más sharp rajongót ismerek, aki foglalkozik is eme remekművekkel érdemben. De hát ez van. Még jó hogy az én 770-em nem kopik! -
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #423 üzenetére
Azt tudom. Mostanra gondoltam
-
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #416 üzenetére
-
DjKoxi
senior tag
válasz
Viktor0610 #413 üzenetére
Nem ír ki semmit. A filekezelőben alul megy a csík hogy keresi a telot. Az usb portot meg akármelyikre teszem akkor sem találja.
-
kivievo
csendes tag
válasz
Viktor0610 #410 üzenetére
A 6234 -el csak az a bajom,hogy nincs -előlapi kamera,-kameravédelem,
és ahhoz képest ,hogy 2 Mpixeles nem csinál v.mi túl jó képeket.
De az aksi méret az nem gyenge!
A samsung z-400 lett volna még jó /ott védett a kamera/csak az is eltünt most a voda palettáról. -
kivievo
csendes tag
válasz
Viktor0610 #408 üzenetére
Egy hónappal ezelőtt kérdeztem őket ,akkor volt v.hol az ország másik végén,de a benzinezés többe került volna mint a telcsi.
Most egy vodás szaküzletet hívtam ,ott mondta a csaj,hogy kifutott .
Én még reménykedek....vagy marad a 770,- az még van,csak drágább és nem akartam flippeset + tudtommal u.a. a tudása.
Amin még agyalok :az a Nokia 6131-/29970ft./v.a:,6234-/33990ft./.
de a legjobban tetszik az a :Sony Ericsson K800i kivéve a 60 eft-os árát./2 évvel/ -
Watt25
veterán
válasz
Viktor0610 #400 üzenetére
Megoldás, amikor az adott program úgy van megírva, hogy használható erre a számbillentyű is... De ez nem mindig van így, pl. a BlackMetal nevű játék. (Csak átlós irányok mennek számokról.) Ezek szerint te is tapasztaltál már ilyet?
Vagy pl. a RocketBoy2-nél kapásból egy olyan probléma van, hogy azzal a kérdéssel kezd, hogy Enable sounds Yes/No, de semmilyen billentyűre nem reagál... -
djtoomi
addikt
válasz
Viktor0610 #391 üzenetére
kár
-
djtoomi
addikt
válasz
Viktor0610 #389 üzenetére
az jó lenne.de vajon abból télleg kijönne?és kb mennyi idő alatt érne ide?
-
djtoomi
addikt
válasz
Viktor0610 #387 üzenetére
sharp webalpján nincs fent ahogy nézem.de a kérdés hogy kerül hozzám és mire ideér mennyibe fog kerülni?esetleg próbálkozzak a sharp hazai forgalmazójánál hogy hátha tudnak ők szerezni?
-
djtoomi
addikt
válasz
Viktor0610 #385 üzenetére
vettem észre sajna hogy ebay-en de ott életemben nem vásároltam.az hogy müködik?angolul sem tudok.
hogy kerül ide hozzám?mennyi lenne kb a posta?megéri inkább ezt megrendelni vagy újra próba amit te linkeltél azza?
-
válasz
Viktor0610 #381 üzenetére
Visszavontam, a 770SH használatijában szerepel -olvastam is erről korábban, csak az már régen volt.
Valamint az 550SH-éban is... -
djtoomi
addikt
válasz
Viktor0610 #377 üzenetére
köszike de ezt már megvettem mitn emlitettem de nem ó.vagyis nem ad jó minőséget.haverom hpm 70-esével próbáltm de nem az igazi.
-
Janesz
őstag
válasz
Viktor0610 #368 üzenetére
háttérkép megy a memóriakártyáról is..
videót viszont nem tudok csatolni a híváshoz/ébresztéshez..már láma módon megnéztem a leírást is de ott sem leltem a megoldásra..
a másik a beállítások menüben van a kapcsolatok menüpont azon belül a memókártya és azon belül olyan,hogy automatikus futtatás..nah ez nekem benne sincs a használatiban..és a menüpontok sem élnek benne..mire való ez egyáltalán? -
MUŁĐER
addikt
válasz
Viktor0610 #363 üzenetére
hát, igazából nem tudom többre használni mint a régi Sharp GX15-ösömet. Ami nem baj, de azért szerettem volna többet kapni...pl az akaszott ki a legjobban, amikor képként akartam buszmenetrendeket föltölteni rá hogy meg tudjam nézni telón mikor mennek buszok, és a föltöltő software-rel csak úgy tudtam föltölteni hogy lekicsinyítette és tömörítette annyira hogy teljesen olvashatatlan lett az egész menetrend...
szerk..egyik haverom vett használtan egy motorola mpx200-at, és miután megnéztem az én nagy ''3G''-s telefonom elég fpaadosnak tűnttudom nem egy kategória meg stb, de akkoris
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
válasz
Viktor0610 #336 üzenetére
hát nemtom, fölraktam mindent ami kell, de nem látja a telefont, csak a számítógép mappáit....a handset manager a képek menünél. fönt a telefon ablaka tök üres
-
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610 #275 üzenetére
Hát igen ez az amit most én se értek. Nem fizettem elő erre a WAp-ra (annó elküldtem az MMS üzit a 1270-re ha jól emlékszem hogy megkapjam haveroktól az mms-eket és annyi volt,meg viszaírtak valami 7jegyű kódot amit be kell írni az első wap-olásnál /valami bizt. kód/ de be se írtam és annélkül is ment a wap) hogy tudjak wap-olni,tehát nem vonnak le ilyen fix havidíjakat a GPRS-re se.Néha fölmegyek a wapra- és aztán az eltelt percek(?) díját fizetem ki minden hónap végén...
[Szerkesztve] -
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610 #271 üzenetére
Namot akkor lehet hogy értetlen vagyok, eddig a WAP-ra nem fizettem elő. Perze próbálkoztam eddig a wapolásal meg a letöltésel így úgy de nem jött ösze,viszont a voda wap-oldaláról engedte hogy letöltsem a játékot(persze 800Ft ellenében) szóval akkor onnan engedi ezekszerint még akkor is ha nem vagy a WAP-ra előfizetve?!
-
eddie17
addikt
válasz
Viktor0610 #271 üzenetére
Sajnos ezzel a filmmel sem megy. Úgylátszik marad a kártyaolvasó.
Köszi szépen a segítséget!
Viszont néha van olyan hogy hallgatok egy számot, és egyszercsak abbamarad és a következő szám jön. Ezt nem tudom miért csinálja, de csak néha jön elő. -
eddie17
addikt
válasz
Viktor0610 #262 üzenetére
Kártya olvasóval megy. Felraktam a kártyára a filmet, és a telefon lejátsza.
Szóval tényleg valami letiltja.
De pl 10megás mp3 simán felmegy. Nem értem
Átküldheted ha gondolod privátban adok egy email címet. -
eddie17
addikt
válasz
Viktor0610 #258 üzenetére
Googliztam én de nem találtam
De nagyon kösz a linket -
eddie17
addikt
válasz
Viktor0610 #256 üzenetére
Hát ezt mind tudom. Na akkor kiprobálom a Super-t is.
Kösz!
Mod: Tudsz nekem adni egy linket?
[Szerkesztve] -
eddie17
addikt
válasz
Viktor0610 #254 üzenetére
Hát de nekem nem megy. Nem értem, elvileg a két telefon belsőleg ugyanaz.
Majd még próbálkozok valamivel.
Köszönöm a segítségeket. -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #243 üzenetére
6.Ez még természetes.Még sajnos igy müködik
Felhivtam a Sharp ügyfélszolg. hogy hátha tudnak segiteni hogy hol tudok témát letölteni a a telohoz.
Nem tudtak segiteni.
Kérdezem a szolgálattomat.
Onnan meg biztos forásbol tudom hogy nem lesz ilyen.A közel jövöben.
Tiszta szemétség.
Valaki találhatna hozzá,vagy készithetne valami progit ami megoldja ezt. -
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610 #223 üzenetére
Nem vagy elfogult, én megerősítem az állításod.
-
eddie17
addikt
válasz
Viktor0610 #220 üzenetére
Akkor nem csak egyéni probléma.
Mind1 ezzel eggyütt lehet élni. Vagy estére nem kapcsolom ki
Szerdán töltöttem fel és még mindig 2 pálcika van az akksiból -
Pet_i
senior tag
válasz
Viktor0610 #216 üzenetére
Köszönöm szépen. Tul. képpen azért kérdeztem, mert ideiglenes használatra nálam van egy Sony Ericsson 610i és a falhoz tudnám végni néha, annyira gáz a menüje a Nokiák után és semmit nem lehet benne megtalálni, max. 3x annyi lépésből.Persze lehet, hogy csak azért, mert sose használtam még SE-t...
-
eddie17
addikt
válasz
Viktor0610 #211 üzenetére
Érdekes... megkersetem a régi gx25-ösöm háttérképeit ezzel simán ment...
Ami a d600-hoz volt azzal meg nem...
Mind1 megoldódott, kösz a segítséget.
Hátlappal meg még probálkozok. -
eddie17
addikt
válasz
Viktor0610 #208 üzenetére
Aha majd még kiprobálom.
De sehogy sem tudom leszedni a hátlapot. Annyira odarakták, hogy képtelenség leszedni, pedig már nyúztam össze vissza.
Az meg miért van hogy videót meg mp3 at tudok küldeni gépről de háttérképet nem engedi, vagyis elekzdi küldeni és megszakad a küldés az elején. Valaki mással is előfordul? -
eddie17
addikt
válasz
Viktor0610 #206 üzenetére
Nálam nem játsza le a videót.
Meg a hátlapot nem tudom leszedni...
Annyira oda van rakva hogy csuda.
Mind1 amugy nagyon jó teló. -
eddie17
addikt
válasz
Viktor0610 #204 üzenetére
Na akkor müködik a korlátlan videó scak kártya kell hozzá.
Nem tudom hogy nem találtad meg
Igen zoomot én is megtaláltam.
Mpg4-be is lehet rakni a videó formátumát. Nem mintha sok értelme lenne
Neked müködik a videó az ébresztőnél? -
eddie17
addikt
válasz
Viktor0610 #202 üzenetére
Szerzek kártyát azt majd meglátjuk. Mert azt irja hogy a hosszu videóhoz memórikártya szükséges.
Neked alapból adtak kártyát nem?
Valahogy szerintem meglehet oldani a korlátlant. -
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610 #193 üzenetére
A füles tényleg jól szól
Viszont játékot még én sem tudtam letölteni rá,csak a voda liveról
Nem tudja valaki hogyha egy web oldalt létrehozom és belinkelem a game-eket ugy le lehet majd tölteni a telefonra??? -
eddie17
addikt
válasz
Viktor0610 #193 üzenetére
Hát azok nem érdekelnek ugyhogy szerintem jól megleszünk
Igaz hogy D600ról váltok de hát kell a 3gés ez a telefon még jól is néz ki
-
eddie17
addikt
válasz
Viktor0610 #191 üzenetére
Köszi
Azt tudtam hogy évente lehet 2tőt csak azt nem hogy egyszerre is. Na mind1 majd rákérdezek egy üzletben.
És szerinted megéri a pénzét ez az 550Sh? Szóval megéri 36ezerért? -
eddie17
addikt
válasz
Viktor0610 #188 üzenetére
Téged kérdezlek mert te értessz a sharpokhoz
Szóval szeretnék venni egy Sh550-et, és lehet átsiklotam rajta de sms hang lehet bármi?
És adnak gondolom fülest a telefonhoz.
A másik meg az hogy a vodánál lehet egyszerre két telefont vásárolni? -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #188 üzenetére
Tehát nem lehet
Köszi -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #186 üzenetére
nekem be van állitva mondjuk a ''3. Riasztás'' az uj üzeneteknél de ha BT jön a cumó akkor csak ''pityeg'' ami elég béna
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #184 üzenetére
Spec nem erre gondoltam.
Akkor nem is volt érthetö amit irtam
Én arra a bt hangra gondoltam amikor valamilyen adat érkzik a telora és mielöt fogadod,akkor pityeg.
Na azt a hangot szeretném megváltoztatni -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #181 üzenetére
Vagy is majd nem köszi mert nem változot meg
de azért kösz
[Szerkesztve] -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #181 üzenetére
Na akkor csak érthetö
Köszi -
djtoomi
addikt
válasz
Viktor0610 #169 üzenetére
tudom de nem nagyon telefonálok ezen a számomon ezt csak haverok ismerik a másikat amelyikre a motorola v3-at vettem azt tudja mindenki azt használom telefonálásra ezt meg max napi egyszer.ez kellett nekem átalakító és akkor ehhez veszek egy sony ericsson wlakman telókhoz való fülest.
-
djtoomi
addikt
válasz
Viktor0610 #167 üzenetére
nagyon köszike ezt tutira megveszem
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #155 üzenetére
KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #153 üzenetére
az adig meg is volna,de hogy tudom megnézni benne? A mert sehogy nem sikerült belöle megnyitni a memokártyámon lévö txt file-t
-
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610 #145 üzenetére
óóó,kár
Az XMDF-tipusú fájlok azok mit tudnak, érdemes azt használni, átkonvertálni valamit olyanra? -
God Vazzeg
veterán
válasz
Viktor0610 #141 üzenetére
Köszi
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Viktor0610 #137 üzenetére
Először BT-vel próbáltam, de automatikusan felrakott valami drivert neki, azóta se találja a manager, pedig BT eszközként látszik
Tuti driver hiba, de lusta vagyok sz@rolni vele...
Amúgy se szimpi a teló, szal lehet h eladom, vagy elcserélem valamilyen másra -
[xlt]
tag
válasz
Viktor0610 #129 üzenetére
Sikerült !
Köszi a segitséget ! Hálám érte -
[xlt]
tag
válasz
Viktor0610 #127 üzenetére
és arról tudnál valamit bövebben mondani léci ?
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #124 üzenetére
Én köszi hogy segitetél,amikor segitettem,hogy segitsek megtalálni azt amiben én segitséget kértem
vagy valami hasonló
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
válasz
Viktor0610 #120 üzenetére
Nekem rá se engedi tölteni..
Lehet hogy csak kártyáról lehet lejátszani?
(Kártyám az nincs
)
-
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610 #108 üzenetére
Én se tudtam rájönni, ujabb frissitést le lehet tölteni a telóhoz valahonnan??? Érdekes hogy nekem se minden üzenetnél, ilyen sms előnézeteknél még jó az idő, viszont mikor belépek az sms-ek tulajdonságaigaiba ott már 2 órával ''előrébb tart''.
És aac-hez és aac+ hoz valaki nem tud valamit hogy miért nem játsza le?? Pedig a tájékoztatóban ennek a támogatottsága is szerepel.
[Szerkesztve] -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #102 üzenetére
Nagyon kiváncsi lennék hogy az az emberke aki megállapitja a készenléti idöt mi alapján irja be azt az értéket?
Mert szerintem ha kb ugy hogy nincs benne SIM kártya -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #100 üzenetére
Neked egyébként menyit bir az akksi?
Mert nekem kb 2 napot
Igaz a munkámbol adodoan sokat használom. -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #98 üzenetére
Hmmm ugy tünik itt annyi a képernyökimélő hogy elsötétedik a kijelző
Bocsánat helyesbitek ezt sem lehet kikapcsolni (képernyőkimélő)valamit jó benéztem
[Szerkesztve] -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #95 üzenetére
Akkor minek a képernyővédö ki/be funkció
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Viktor0610 #93 üzenetére
Sajna én ilyen balfax vagyok, de lehet h csak megszokás
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #85 üzenetére
De gondolom God ugy gondolta mint a Nokiáknál és nem ugy hohy hosszan nyomod a * gombot
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #85 üzenetére
De 550SH -nál is igy van
-
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610 #87 üzenetére
Hol találhatom meg?!
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Viktor0610 #63 üzenetére
Egyik gomb felett sincs [opciók], a jobboldali felett van egy (ha jól emléxem) [befejez] felírat, oszt csoki!
Baloldali felett nincs semmi, és nem is reagál ha megnyomom! Ezért kérdeztem a szoft frissítést
Ui: mire megszerkesztettem, már jött is egy hívás, és most van már [opciók], műxik is a kihangosítás, köszinemtom mit néztem el eddig, de valamit nagyon...
Szerk: és az miért van, hogy ''csendes'' módban hiába állítom be, hogy ne rezegjen, mindenképpen rezegKénytelen vagyok a ''tárgyalás'' módban használni a telót, mert ott ha kikapcsolom a rezgést, akkor tényleg nem rezeg
[Szerkesztve] -
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610 #60 üzenetére
Talán érdemes lenne írni egy e-mailt az ügyfélszolgálat felé.Hátha tudják mikorra várható.
-
Bzzz
senior tag
válasz
Viktor0610 #40 üzenetére
Köszönöm. Azt le tudnád irni hogy mi az a VBR??
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
Viktor0610 #32 üzenetére
''Vodafone adott nekem mellé, a gyári csomagban nem volt''
Szóval szóltál, hogy neked kell és adtak egyet a két szép szemedért, vagy hogyan? -
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
Viktor0610 #30 üzenetére
Idézet ragazzo privát üzenetéből:
-A bluetooth korlátozva van,csak mp4-et tudsz átküldeni ilyen módon
770esben sincsen infra?
[Szerkesztve] -
Andreea
csendes tag
válasz
Viktor0610 #16 üzenetére
Hali! Bocsi, hogy téged zargatlak a kérdéseimmel de én egy abszolut amatőr, a telefont általában csak telefonálásra használó ember vagyok. Vettem egy Sharp 550SH-t. Illetéktelen kezekbe kerülve kitörlésre került belőle az a két szerencsétlen téma. Ha tudnál nekem segíteni abban, hogy honnan tudnék témát letölteni a telcsire akkor megköszönném. A másik problémám az volt a telefonnal, hogy adatkábel segítségével szerettem volna egy két dolgot letölteni, a számítógép viszont nem jelenítette meg a telefonon lévő mappák közül csak a csengőhangok, képek, videók és egyéb dokumentumok mappákat. Ennél fogva sem játékot, sem témát nem sikerült letöltenem. Ez rendben van így, vagy egyszerűen én vagyok tudatlan?
-
Racquon
csendes tag
válasz
Viktor0610 #21 üzenetére
Kössz
-
Racquon
csendes tag
válasz
Viktor0610 #18 üzenetére
Lenne pár kérdésem kezdjük az 1-vel:a sharp 550sh-hoz mit adnak alapcsomagban?
2.:Mekkora a max küldhető ill. fogadható fájlméret
3.megéri-e venni 550sh-t most pillanatnyilag csak erre van pénzem -
tomcs
őstag
válasz
Viktor0610 #16 üzenetére
ez a kihangositos szamomra sajnos eleg nagy hiba.. pedig egyebkent tetszik a 770sh
btw nem tudod hogy ilyen esetben sonyericsson telok hogy viselkednek? mondjuk mosolyogva ra lehet mondani hogy egesz jo, meg minden de a mobilos kihangositos zenelejatszas szvsz igazan csak a hosszabb ficsorlista miatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest