- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
pont az a bajom hogy nem enged linkelni pedig ötször próbáltam belinkelni.nem tom mért nem enged.viktor0610 segíts lécci.amúgy ami most van ph!-n oldal hogy ami jobb mint a google vagy valami ilyen a neve ott abba az oldalba kerestem illetve yahoo search-ek és kidobta úgy írtam be hogy sharp550sh java
és valami angol oldlt hozott be és 6 angol font-ba kerül.mondjuk nálkunk ég bírja mert ez a céges teló. -
-
Gebriel
veterán
Elméletileg igen,én már probálatm azt is hogy kártyára(kártyaolvasoval) ráteszema játékot,hátha ugy sikerül de nem igazán jött össze...
Lehet hogy én vagyok béna.
Akinek van kedve és türelme az probálkozon,hátha össze jön neki.
Ha valakinek összejönt az dobjon már rola infot hogy,hogy sikerült
Köszike
Mondjuk engem leinkább a Témák érdekelnének.
Gondolom erre sincs még semmi megoldás
[Szerkesztve] -
-
-
-
-
Gebriel
veterán
Nos akkor lásuk sorba:
1.Itt nem látod hogy mennyit beszéltettek,csak azt hogy mikor,
2.A térerö ugrálás ha nem Budapesten lakx paszolom mert nekem nem csinálja,ha pedig Bp vagy és ott csinálja akkor az betudható a 3G tornyoknak.Ha jól tudom van rá mod hogy áttkapcsold hogy csak a gsm tornyokat használd.
3.Nos ha már anyira lemerült a telod hogy nem engedi,hogy zenét hallgas stb akkor ugysincs benne annyi szufla és szerintem abban az állapotban a telo nem birná pár percnél tovább.
Barátkoz meg ezzekel a dolgokal -
-
VBR=Variable Bit Rate (változó bitsűrűség).
Példa:
Amikor tömörítesz MP3-ba pl. 128 kbps-sel, az állandóan 128 kbps lesz -milyen meglepő, mi?-, viszont ha VBR-rel tömörítesz, az mindig annyival tömörít, amilyen kbps-sel ''kell'', tehát folyamatosan változik a kbps-szám -így kissebb lehet a fájl mérete, viszont vannak olyan készülékek, amik nem kezelik jól az ilyen formátumot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest