Új hozzászólás Aktív témák
-
Simms
csendes tag
Nekem is volt már ilyen, hogy 1-2 fájlnál kiírta hogy nem tölthető át, de ha az Egyéb dokumentumokba töltöd fel, oda simán felnyomja, nekem legalábbis eddig oda mindent feltett! Miután feltette utána a telefonon áthelyezteted! Ennyi, ez nekem mindig sikerült! Remélem tudtam segíteni!
-
Simms
csendes tag
Köszi a választ!
Kiprobálom a Super nevű progit, nálam nem tizedmásodpercet hanem valamikor 1-2 másodpercet is csúszott a hang!
A kameráról meg azért írtam hogy lehetne egy kicsit jobb, mert elözőleg egy Sharp GX-30i-m volt és annak egy kicsivel jobban tetszettek a képei! Jó képeket csinál ez is, csak nekem jobbnak tünnek a gx-30as képek! -
Simms
csendes tag
Sziasztok!
Nekem már 1 hónapja ilyen telefonom van és teljesen meg vagyok vele elégedve, bár a kamerája lehetne egy kicsit jobb!
De a füles amit adnak hozzá, sztem nagyon jó, rögtön vettem is hozzá egy 512es kártyát és így teljes a teló!
1 problémám viszont van, és ha már volt ez akkor bocs, de fáradt vagyok visszaolvasni!
Na szóval! A videólejátszással van gondom, ha én alakítok át videót .3gp-re akkor ha kiteszem teljes képernyőre a képet csúszik a hang, de ez csak azoknál a videóknál van amiket én alakítok át, amit pl a zedge-ről szedek le az jó akármilyen méretben!
ezt a progit használtam: Xilisoft.Video.Converter.v2.1.59.0303b.
Ha tudtok ajánlani olyat ami tökéletesen átkonvertálja akkor azt megköszönném!
ui: és tényleg bocs ha már volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Wii U
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest