- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Viktor0610 #141 üzenetére
Köszi
-
God Vazzeg
veterán
Nem tudjátok h az miért van, hogy nem lehet a headsettel felvenni a telefont? Van rajta gomb, de nem tudom vele felvenni
Oszt mire előhalászom (főleg vezetés közben) addigra szétvág az ideg
Be lehet állítani esetleg hogy autómatikusan felvegye ha headset van beledugva? (Ezt lehet má kérdeztem..)
Szerk: jaja, kérdeztem má, de mindegy
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
válasz
Viktor0610 #137 üzenetére
Először BT-vel próbáltam, de automatikusan felrakott valami drivert neki, azóta se találja a manager, pedig BT eszközként látszik
Tuti driver hiba, de lusta vagyok sz@rolni vele...
Amúgy se szimpi a teló, szal lehet h eladom, vagy elcserélem valamilyen másra -
God Vazzeg
veterán
Fél órája merült le a teló, azaz 4 napot bírt, úgy, hogy éjszakára se volt kikapcsolva
Korrekt!
Viszont arra figyeljetek, ha már csak az utolsó kis piros csík van, akkor már csak 3-4 órát bírja, és símán kikapcsolt nekem beszélgetés közben, aszittem földhöz csapom a pics@ba
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Viktor0610 #120 üzenetére
Nekem rá se engedi tölteni..
Lehet hogy csak kártyáról lehet lejátszani?
(Kártyám az nincs
)
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Viktor0610 #93 üzenetére
Sajna én ilyen balfax vagyok, de lehet h csak megszokás
-
God Vazzeg
veterán
Na még kérdés:
1. meg lehet-e oldani hogy a billentyűzár hosszabb idő után kapcsoljon be, mert nem találom, csak h ki/be
2. billentyűzár kioldását át lehet-e tenni mondjuk [*] + [középsőgomb]-ra? Utálok várni rá
3. a képernyőre nem lehet kirakni az órát? Hogy sötét képernyőn is mutassa mint pl a Sagem? -
God Vazzeg
veterán
Kipróbálom, ezt eddig észre se vettem
Hiába, én olyan vagyok, hogy van olyan funkció a telóban amit csak 1 év használat után veszek észre, mert csak telefonálásra és sms-re használom, nem is tudom minek veszek ilyen komoly telókat mindig
Ja, furcsa hogy ilyen lapos a teló topikja, mert símán sikertermék lehetne
Ps: ezt a képet a teló kamerájával csináltam: [link] -
God Vazzeg
veterán
válasz
Viktor0610 #63 üzenetére
Egyik gomb felett sincs [opciók], a jobboldali felett van egy (ha jól emléxem) [befejez] felírat, oszt csoki!
Baloldali felett nincs semmi, és nem is reagál ha megnyomom! Ezért kérdeztem a szoft frissítést
Ui: mire megszerkesztettem, már jött is egy hívás, és most van már [opciók], műxik is a kihangosítás, köszinemtom mit néztem el eddig, de valamit nagyon...
Szerk: és az miért van, hogy ''csendes'' módban hiába állítom be, hogy ne rezegjen, mindenképpen rezegKénytelen vagyok a ''tárgyalás'' módban használni a telót, mert ott ha kikapcsolom a rezgést, akkor tényleg nem rezeg
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
Tudja vki hogy lehet a kihangosítást aktiválni? Mert bénázok vele, és sehogy se sikerül. Leírás szerint kellene lenni valami [opciók] menünek, de nekem nincs, telefonálás közben csak megszakítani tudom a beszélgetést. Ez most egydi hiba nálam, vagy ez ''normális'', esetleg egy szoftverfrissítés kellene? (Esetleg egy User Change
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest