- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
God Vazzeg #140 üzenetére
Nekem 770SH-n működik, próbáld meg másik headsettel (ha teheted), hátha a headset hibás.
-
válasz
God Vazzeg #136 üzenetére
A 770SH-mat először Bluetooth segítségével használtam a Handset Managerrel, aztán feltelepítettem az adatkábeles típust, azóta nem megy a másik, hiába teszem fel egyszerre csak az egyiket. Így megmaradtam a kábel mellett.
Bluetooth-adatküldésre a Bt saját programját használom, tökéletesen megy a küldés/fogadás, de csak a telefon memóriára tudok másolni -kisebb adatok mozgatására teljesen jó. -
djtoomi
addikt
válasz
God Vazzeg #134 üzenetére
nekem müxik bt-vel is de mivel nem adnak hozzá 550sh cd-t akkor nem müxik.ami a gyári csomagban van azon csak mondem van.mint mondtam addig bt sem müxik ameddig usb sem mivel az usb szoftvere a telefon manager és amiatt ismeri az fel a bt-t
-
Bzzz
senior tag
válasz
God Vazzeg #118 üzenetére
Lehet hogy nem is játdszik le aac-t meg aac+ csak uilyen m4a-t?? Pedig a tájékoztatóban mást irtak le.
-
válasz
God Vazzeg #76 üzenetére
A bill.zár a 770SH-n a csillag hosszan -az 550SH-n nem így van? Utána a középső gomb csak ''leokézni'' kell.
-
Gebriel
veterán
válasz
God Vazzeg #83 üzenetére
na igen de szerintem ez annyira hátrány mint elöny
-
Gebriel
veterán
válasz
God Vazzeg #79 üzenetére
Azt nem de a headseten lévő gombal is feltudod venni
-
Gebriel
veterán
válasz
God Vazzeg #74 üzenetére
1.Nem
2.Nem
3.Nem tudom én még az sem találtam meg hogy hol lehet beállitani a képernyökimélöt(nem az idejét) -
Gebriel
veterán
válasz
God Vazzeg #68 üzenetére
Szerintem ebben az árkategoriában a legjobb telefon
-
Gebriel
veterán
válasz
God Vazzeg #64 üzenetére
God:Mielött kiválasztanád a Profilt ne a középsö gombot használd hanem az ''opcikok'' bal felső gombot.Azon belül a személyre szabást,és itt letudod venni a csendes profilrol a rezgést
-
válasz
God Vazzeg #62 üzenetére
Ne a középső gombbal próbáld, hanem azzal,ami felett az Opciók felirat van, aztán Erős hangszóró be.
Esetleg egy ''Change usert''próbálhatsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Béta iOS-t használók topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest