- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
Egy kèrdès, nålatok is ugy van, hogy ha a kameråban, az önkioldòval akartok fotòzni akkor nem müködik az autòfokusz? Az enyèm ezt csinålja, teljesen elkèpedtem.
-
LEFTHORSE1
őstag
A mostani SE mobiloknak amilyen hangzása van, azokhoz képest az n95-nek egy kellemes hangzásu zenelejátszója van, viszont egy K750, W800 bizonyos régi szoftokkal már messze felülmulja az n95-öt basszusban, amugy nagyon jó az n95 hangzása amig nem hallgatsz meg egy föntebb emlitett SE modelt. Kérdés: miért nem megy a rádió ofline módban, mi az oka?
-
LEFTHORSE1
őstag
Na végre sikerült megjavittatnom az N95-ömet, kijelzőcsere lett a vége, de nagyon fakó és kékes hatást észlelek a kijelzőn. Létezik hogy nem eredeti Nokia kijelzőt tettek bele? A régire emlékezve az nagyon szép szineket produkált, ez meg förtelem, vajon vigyem vissza, követeljek egy igazit?
-
LEFTHORSE1
őstag
De most már ő is tudja, én is csak onnan tudtam meg hogy szétbontottam annó és egyből gyanus lett hogy lemerült. Esetleg ha hosszabb ideig használaton kivül van a távirányitós füles, az elem élettartam meghosszabitásának céljából érdemes a hold gombot abba az állásba tenni ahol kikapcsolódik a távirányitás
-
LEFTHORSE1
őstag
Rendesen emészt az irgység, itt a kezembe, gyönyörü szép fekete n95, a kijelző is fekete, sötét... Egy kérdés, teljesképernyős háttérképeket lehet az uj szofttal kirakni?
-
LEFTHORSE1
őstag
Szinte egy éve vettem, kereken 600 euroért 2 éves garival, csakhogy nem birtam a szinét, 5 honap után szétszedtem és átfestettem feketére, nagyon szép lett jol sikerült a festés aztán 8 honaposan elsötétült a kijelző aztán helyrejött, felment még a legujabb szoft de most 1 honapja ismét elsötétedett, ha a TV-re kötöm ott mutat mindent. Nem tudom van-e esélyem hogy megjavitják garanciába
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
Silencer83 #4091 üzenetére
Tetszik az avatarod, ezzel a szofttal nagyon jo lett, probáltál már you tube videokat nézni a telon? Van még rajtam kivül valaki aki a hozzászolásait kizárolag mobilrol bonyolitsa le?
-
LEFTHORSE1
őstag
Letöltöttem az N95-re valo You Tube alkalmazást, elsö probálkozáskor elküldött a Real Player-be hogy állitsam át a hálozatra, majd másodikra azt az üzenetet dobta hogy nem sikerült kapcsolodnia a szerverhez, mi lehet a baj , regisztrálnom kell, vagy nem elég a wapp ehhez és internet kapcsolat kell?
-
LEFTHORSE1
őstag
Az uj szofttal nem jött egyetlen játék sem, az NGAGE-ben pedig nem lehet letölteni semmit... Na de a Google Maps az irtozatosan gyors lett persze 3G hálozaton, most azzal szorakozok hogy a Nazcai rajzokat felkutassam, meg is találtam, lenyügözöek... Perui kirándulás a kanapébol
-
LEFTHORSE1
őstag
Miért nem tudok belépni ide a forumba a saját böngészöjével? Amugy brutál gyors a saját böngészöje 3G hálozaton, döbbenetes, ezen kivül egy mod 206-os opera minit használok
-
LEFTHORSE1
őstag
Felrakattam a legujabb szoftot és nagyon meg vagyok elégedve, kamera indulás, képnézegetö, saját böngészö jo gyorsak lettek, egyelöre még figyelem a kijelzö müködését hogy nem-e feketedik be, mert ha egy hétig birja akkor biztos hogy a display driverrel volt a baj
-
LEFTHORSE1
őstag
Az enyémnek a kijelzöje elsötétült 2 hete, elvittem szervizbe, ott azt mondták hogy a szalag lehet a hibás ami összeköti az alaplapot a kijelzövel, mondom ok csinálják meg. 4 nap mulva megyek utána és azzal fogadnak hogy a kijelzöre tippelnek, mondom jo ebböl elég, elhoztam a telot, otthon rákötöttem a TV kábelt (alaptartozék) igy már láttam amit a tel kijelzöje kellet volna mutasson, játszottam egy félorát a SRE-el és azt vettem észre hogy a kijelzö meg-meg villan majd teljesen meg javult, ment 3 napot majd tegnap este ismét elsötétült, probáltam a korábbi trükköket de semmi, kivettem az akut, ma reggel vissza és ismét müködött rendesen, érti a fene, nem tudom mi történik
-
LEFTHORSE1
őstag
Viszont tudni kell hogy fémböl van az elölap, az elölap alatti rész és az alaplapot tarto rész, az alja teteje és a hátlap az müanyag. A fekete cserelapok is ilyen anyagokbol vannak?
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
S e t h #3846 üzenetére
Ha a füles távirányitojára gondolsz, a hátlapján van egy kis csavar, azt kicsavarva lepattintod az elölapot majd az alaplapot a 3,5 jack felöli részéröl felbillented, kiforditod meglátod az elemet aminek a másik oldala le van ragasztva a hátlaphoz, felfeszited, beleteszed az uj elemet (CR 2032) és rakhatod is össze
-
LEFTHORSE1
őstag
Ma kicseréltem a füles távirányitojában az elemet (CR 2032) és ismét müködik. Szerintem az oldalán levö hold kapcsolo az kikapcsolja az elemet és igy zárja le a távirányitást, ugyhogy ha épp nem használjátok akkor érdemes a hold-ra tenni, igy tovább fogja birni az elem
-
LEFTHORSE1
őstag
Bedöglött ismét az n95-öm, véglegesen feketét mutat, mindenmás müködik van háttérvilágitás, navigombok müködnek, zene megy, most irány a szerviz
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
Snowy_owl #3813 üzenetére
Amugy megéri csak az üzem idö 3 szoros kellene legyen, a töltöt mindenhová hurcolni kell. SE rajongo lévén megdobogtatta a szivem mint kinézet és szpecifikáciok, de használat közben más a szitu. Megvétele után (április) rengeteg dühkitörésem volt miatta (régebbi szoftokkal) és 3 honap mulva muszály volt vegyek egy második SE K750-et, utánna sokáig ki volt kapcsolva most is csak itthon használom de még mindig tetszik az alakja
-
LEFTHORSE1
őstag
És szétszedtem a füles távirányitoját is, s hát mitöl nem megy? Van benne egy nagy lapos elem (cr 2032) ami ki volt fogyva
-
LEFTHORSE1
őstag
Na megjavitottam, összeszedtem a bátorságomat és szétszedtem, több mint 4 orán át nézegettem, majd félig összeszerelve (elölap nélkül) müködés közben probáltam körömmel nyomkodni a navi alatti érintkezöket, kihajlitva az érintkezök lapját észrevettem hogy normálisan mükszik, ha vissza hajlitottam a helyére már jött a kijelzö elszinezödés, egy papirlapot tettem alája és rakhattam is össze, többet nem jelentkeztek az elszinezödések
-
LEFTHORSE1
őstag
Beteg az n95-öm, ha a navi gombot fölfele vagy jobbra nyomkodom, a kijelzöje elszinezödik- helyreáll vagy komplekt elfeketedik-késöbb helyreáll. Megjegyzem 2 hetet ki volt kapcsolva. Azon tünödök hogy szoftveres vagy hardveres oka van-e, ja és a füles távirányitoja sem müködik, esetleg egy reset megoldaná a problémát?
-
LEFTHORSE1
őstag
Offline modban nem müködik a fülesen a távirányito, a tieteken detto?
-
LEFTHORSE1
őstag
Nem ugy értettem hogy nagy hiba, csak mostanság kezdtem használni egy modolt Opera Minit amelyben beállithato az oldal betöltése utáni vibra jelzés, és azt hittem hogy kezdett bugolni, persze 1 perc alatt rájöttem hogy a töltés miatt van. Amugy hasznos funkcio mert késö esti netezésnél ébren tud tartani...
-
LEFTHORSE1
őstag
Azt tudtátok hogy töltés közben nem müködik a vibra jelzés?
-
LEFTHORSE1
őstag
Áprilisan volt a 10... szoft, juniusban volt a 11... és julius közepe ota a 12.0.013 azota nem tudok ujjabrol (nekem ez van) az egyetlen nagy bajom a netezés : az utolso betöltésnél elindul egy vissza számlálás (ez nem látszik sehol) ha 5-10 perc múlva egy más oldalra akarok lépni csak egy stop és ujbolprobálkozással lehet lépni, ha pedig egy oráig nem nyulok hozzá akkor csak egy böngészöböl kilépés-visszalépés segit
-
LEFTHORSE1
őstag
Várd meg a 8gb verziot, addig is gyül a penzed, de ne rendelj magyar o.rol mert kiemelten fontos a garanciás szervizháttér föleg a szoft miatt. Én attol félek hogy a garit elvesztettem mert lefestettem feketére és igy bizonyithato hogy szetszedtem, erre fel a hangszoroi elkezdtek recsegni ami a tegnapi földrepottyanástol lehet vagy megtelt kosszal
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
Atombalu #3362 üzenetére
Ki probáltam én is, tényleg müködik, fejleg fotoztam, ugyanugy megmutatta, de a galériába megnézve már helyre volt állitva a kép mintha nem is fejleg csináltam volna, hogy mik ki nem derülnek... Egyre jobban kezd tetszeni az n95-öm (most hogy szép fekete) már csak a zseblámpa funkcio hiányzik meg a BT távirányito (na meg a tripla üzemidö). Mostanában minden nap dob egy resetet és a hangszorok kezdtek recsegni, gondolom vaspor rakodott a membránra, ugyhogy meg kell probáljam azokat is szetszedni
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
Anthony28 #3299 üzenetére
Én személy szerint az uj szoftra várok, ami egyhamar nem fog kijönni mert a nokia inkább telot telora halmaz, minthogy kijavitsa a nyilvánvalo hibákat (pl. elalszik a böngészöje). Segitsetek, honnan tudok témaszerkesztöt leszedni, egy egész estét töltöttünk el a havernál a kereséssel, de eredménytelenül
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
MorpheusHUN #3258 üzenetére
Hogy tudom ki-be kapcsolni a viruskeresöt? Én az opera minit használom, és általában a hozzászolásaimmal töltök el annyi idöt, mert adok a fogalmazásra és a helyesirásra... ha korektül müködne a netezés végleg leraknám a K750-emet. És az idegen formátumu adatok letöltésére mi a gyogyir, gondolom szoftfüggö, nekem nagyon kéne. Azt hiszem a megoldás az lessz, hogy megveszem a K850-et
-
LEFTHORSE1
őstag
Hogy pozitiv dolgokat is irjak: a kijelzö az nagyon szép, jo nagy, a szöveget még erössen rázkodo buszon is el lehet olvasni, a multkor ráejtettem a bicskámat pont heggyel a képernyöre és nem törött be csak egy kis pont maradt, ja és kb. 3 hete szétszedtem és sikeresen lefestettem matt feketére, (akril festékkel) csak a kijelzö alatti darabot nem tudtam mert féltem szétszedni a kijelzö csatlakozoját, még vadabbul néz ki, vonzza a tekinteteket
-
LEFTHORSE1
őstag
A legujabb szoftal, (V 12. 0.013.) problémák: a böngészöje belustul, hosszabb szünet után (10-20 perc) nem lehet más oldara átlépni, a számára ismeretlen formátumu adatokat (pl. mpg video) nem hajlando letölteni, a kamera csak 5 mp. mulva aktiválodik (néha egy örökkévaloság), zene lejátszás fülessel max. 6 ora, a video néha kocsonyás (bekapcsolt rázkodáscsökkentövel). Hardveresen: 3G hálozaton netezés során az akkuja felmelegszik, fütti a kezed
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
MorpheusHUN #3223 üzenetére
A beépitett böngészö egy vicc, az opera mininek vizet sem vihet, egy pár oldal betöltése után használhatatlan, na meg az O.M.-hez képest oriási méretü oldalakat tölt be ami 3G-nél is sok idöbe telik. A másik oriási elégedetlenségem hogy a számára ismeretlen formátumu adatokat (pl. mpg video) nem tölti le, ki irja hogy nem támogatott
-
LEFTHORSE1
őstag
Ismét kiboritott ez a tel, az van hogy ha a böngészöbe vagyok (opera mini) 10 perces szünet után ha át akarok lépni egy másik oldalra nem hajlando teljesiteni (megjelenik hogy procesing) csak ugy hogy 2 szer vagy többször sürün egymás után nyomom az ok gombot. Hozzászolásnál meg nem elég az 1 ok a végtelenségig várat, többször kell ok-zak, de ahányszor nyomom annyiszor küldi el a hozzászolást
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia jelenlegi csúcsmodellje régóta várt üdvöske a mobiltelefonok világában. Megint túlzottak voltak az elvárások.
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- EA Sports WRC '23
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest