Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz blueMerle #217 üzenetére
A képek szélein lévö mosodást sokminden okozhatja de a szenzor az tuti nem. Én spec optikára tippelnék.
Ezen felül 1001 dologban látom, hogy nagy komoly difi van a KEUs és a Német verzió között, absz nemlepődnék meg ha mobilnál is uez elöfordulna. Azaz ez a nem is lesz baromira ne vedd tutinak.
FW frissités meg rendszeresen 1001 dolognál csodát tesz. Az N95 kamerájánál meg jól láthatóan a legnagyobb gond a túzásba vitt zajszürés okozza. Ez pedig pont az ami egy SW frissitéssel lazán orvosolható.
aszem más tévinfomációt hirtelen nemlátok.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Ck.
addikt
Lehet, hogy Te sokat tesztelted, nekem viszont az említett 3 modell közül mindegyik VOLT, és alaposan kiismertem őket. A K800 szélsőséges körülmények/fényviszonyok között a Xenon-vaku miatt valóban jobban teljesít, ugyanakkor hiába lesz világosabb, színhűbb, kontrasztosabb kép, ha tele lesz zajjal, márpedig igencsak jellemző. Nem is beszélve arról, hogy este utcán, a szabadban nyugodtan ki lehet törölni a Xenon-vakuval...
Nappali körülmények között pedig az N73 ha hiszed, ha nem, jobban teljesít. Esetleg még a firmware-verziók közti eltérést tudom elképzelni...
Na de OFF vége, ha ezt az eszmecserét szeretnéd folytatni, akkor tegyük azt privátban, és/vagy K800, N73, ill. mobil fotós topicban.
Peace
Egyébként egy páran látom rinyáztok a hangrögzítő miatt, csak azt nem értem, hogy miért. Okostelefon révén, szabadon telepíthettek rá programokat, s ezáltal korlátok nélkül, szinte mindennel fel tudjátok vértezni a telótokat, amit gyárilag nem tud, vagy nem elég jól tudja, esetleg hiányoltok belőle. Pl. komplett DivX, XviD kódolású filmeket le lehet játszani, képes feliratot megjeleníteni, van korlátlan diktafon (pittyegés nékül!!!), bővített szótárak (ég és föld egy java-s és egy symbian-os szótár), képlopó progik, titkosító progik, stb. stb., nem sorolom tovább.
Félreértés ne essék, vannak hibái a telónak - nem is kevés, de a sw-s hiányosságokat általában külső programokkal lehet pótolni.
Az viszont, hogy puszta telefonként nem állja meg a helyét, az tényleg elég gáz, így nem szabadott volna kiadni. De emlékszem, annak idején az N70, N80 is úgy kezdte, hogy voltak furcsa dolgai a telefonálás során...
Remélhetőleg a fagyizásokat és a restartokat mihamarabb orvosolni fogják. -
Athos07
senior tag
Itt már másodjára beszélsz zöldséget: nézz utána, hogy a kép mely tulajdonságai függnek az optika (amit te olyan gyakran szeretsz emlegetni - leginkább úgy tűnik, hogy divatból: ''ha optikát mondok okosabbnak látszom''), melyek az érzékelőtől és melyek a szofttól.
De segítek is:
- látványosal elmosódott képrészek - optika
- az egész kép lágysága - szoft
- az egész kép látványos pirospöttyössége, és lágysága - érzékelő-szoft
És mivel soksok flickr kép közül EGYEN SEM láttam az egész bal szélen jelent tesztben látott elmosódottságot igenis állítom, hogy ez a példány volt gányos, azt fel sem merem tételezni, hogy Bogék zsíros lencsével fényképeztek volna.''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
Dare2Live
félisten
válasz blueMerle #291 üzenetére
Vices dolog a szeretsz fotozni és ezt mobillal teszed.
Jellemzően aki szeret vmi, legyen az bor, kocsi... az jól látja a minőséget. Egy mai etalon Nokia N73/SE K800/750 képminőségben és gyak minden tekintetben egy katasztrofa fos még a legocskább 5éves kompaktokkal szemben is.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz blueMerle #306 üzenetére
reklámgarfikus vagy és a k800as képminőségét jónak tartod.
Mármint azt a k800ét ami vakuját kivéve igazábol max hajszálnyival jobb mint a k750.?
Pár postal lejjebb meglehet tekinteni mi neked a jó minőség mint ''reklámgrafikus'' azaz szakmabéli. btw tényleg megdöbbentem, hogy egy szakmabéli ezt jónak tartja.... (Lehet csak én nem értem...)don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz blueMerle #421 üzenetére
''És amikor megmutatom hogy kétfelé csúszik, teljes a gyönyör, egy vásárlónak ennyi kellett ahhoz hogy megvegye.''
aszittem az 5mp vagy a gps vagy a symbian adja el.... de ez...
kb olyan mint édesanyám és a samsungja: jajdpici lapos olyan aranyos... ezt veszem. btw kb 2év használat után kb 2hónapja megtalálta rajta a kamerát....don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
Zoltanfi
senior tag
válasz blueMerle #454 üzenetére
Én csak felsoroltam, hagy engem mik zavarnak egy telóban, hogy miért szűkült az érdeklődésem az N95-re
Amúgy meg nézd meg a k800 lcd-jét gyengébb környezeti fénynél az N95 mellett. Rá fogsz jönni, miről beszélek.
És a K800-hoz gyárilag nem adnak neodínium fülest (a videója is gáz).
Az oldalán lévő fehér csíkot meg a 6280-ról lopták a dizájnerek, az elejét meg a 3230-ról. Ezért is lett ez az Se egyik legkellemesebb külsővel megáldott telója.
[Szerkesztve] -
Takashi
aktív tag
válasz blueMerle #556 üzenetére
''Most hoztak újabb 4 darab ''európai'' N95-öt- Mindnek szar az anyaga, mindegyiknek szar a csúszkája. És ezt nem képröl állapítottam meg, hanem itt van a kezemben.''
Tudom, hogy kötözködésnek fogod venni - de nem annak szánom. Szóval, én 3 darab ''európai'' N95-öt néztem meg, az egyiket ebből meg is vásároltam. Egyiknek sem volt szar a csúszkája, és a legkevésbé sem lehet szarnak nevezni az anyagát - kivétel persze akkor, ha valaki annak AKARJA látni. Hidd el, én sem fotókról állapítottam meg, az egyik most is itt van mellettem. Kár ekkora lejáratókampányt folytatnod. És ne gyere szemellenzős-rózsaszínszemüveges dumával, mert ez nálam abszolút nem áll fenn. Én nem vagyok egyik gyártó elkötelezett ''híve'' sem, sőt, a Nokia telefonok esetében általában kifejezetten pofátlannak tartom az ár-érték arányt. Ez a telefon azonban rendben van - legalábbis azokat a szempontokat figyelembe véve, amiket leírtál.七転八起
-
Takashi
aktív tag
válasz blueMerle #565 üzenetére
Nézd, ezzel kapcsolatban csak azt tudnám megismételni, amiket már leírtam. Ja, és én mind a 3 N95-öt hivatalos Nokia mintaboltban néztem meg. Viszont kíváncsi vagyok valamire: neked mi a véleményed az E65 csúszkájáról? Mert mindenütt dícsérik, de amiket abból láttam, azok abszolút sz*rok volt - sokkal, de sokkal rosszabb, mint az N95. Pedig eredetileg az is nagyon tetszett...
[Szerkesztve]七転八起
-
AS
félisten
válasz blueMerle #572 üzenetére
blueMerle igazad van mai villágban nem szabad csak ugy mindent oda adni..
Minőség: Már beszéltem emberekkel akinek volt a kezében n95 és azt mondták minőségi csak hátlap kötyögöt..
Szoval, mindenkinek más a minőség nálam a Samsungnál kezdődik (talán az lg még) pl D830 na azt probálja überelni más, és itt a u600 elég ránézni a képekre sugárzik minőség belőle.
[link]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
bepe79
addikt
válasz blueMerle #578 üzenetére
``Kajaszunet, aztán remélem délután megint elviszik az összes N95-öst``
Ha nyitvahagyod az ajtot, amig elmesz kajalni, akkor mar addigra elviszik, mire visszajossz.Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Takashi
aktív tag
válasz blueMerle #572 üzenetére
''Amennyiben Te úgy érzed, hogy ez neked elég...''
Pillanat. Azért ne állítsuk már be úgy a dolgot, mintha egy igénytelen állat lennék. Már írtam korábban, hogy a telefonokkal kapcsolaban nagyon is igényes vagyok - mások szerint túlságosan is... Ha volna rá alkalmam, szívesen megmutatnám neked az én telefonomat, és azt gondolom, hogy 1mp alatt meggyőződhetnél róla, hogy ez és a lötyögés 2 külön fogalom. Ami az anyagválasztást illeti, azzal kapcsolatban nem igazán tudok mit mondani, nekem az a legfontosabb, hogy egy telefon ne legyen ujjlenyomatos, ne recsegjen-ropogjon, és ne legyen csúszós. Na már most az én személyes tapasztalataim alapján az N95 minden szempontból jól vizsgázik. Oké, elismerem, hogy a D900-nak jobb az anyaga, na de azért azt ne mondjuk már, hogy ami azt nem éri el, az gagyi!
Ja, és ha már említetted a Sirocco-t: azt a telefont pl. szerettem, de ami mindig felhúzott vele kapcsolatban, az az volt, hogy másodpercenként lehetett róla törölgetni az ujjlenyomatokat. Jó anyag, meg minőségi slide-kialakítás (na kb. annyira stabil az N95-öm csúszkája, mint volt a régi Sirocco-mé), de mit ér az egész, ha ez elrontja az összképet? Ezt figyelembe véve az N95 ''élvezhetőbb'' telefon, mint a Sirocco.
[Szerkesztve]七転八起
-
AS
félisten
válasz blueMerle #578 üzenetére
Ez egy Példa :
Most 500 N95 böl mondjuk fogtál 20 at és mind jo volt de többinek lehet más baja is tehát minden előfordulhat.
Nagyobb méretben kidobnak 2000 telot abol bolt megkapja mindig rosszat más meg jót de ez véletlenszerű dologNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
-
Zoliboy
tag
-
bepe79
addikt
válasz blueMerle #1805 üzenetére
Szerintem egy atlag embernek a napi 3 ora telefonalas es a 20 darab SMS elkuldese igen is, extrem. Lehet, hogy az uzletemberek igy hasznaljak, de gyanitom, hogy nem csak uzletemberek veszik ezt a modellt. Maganembertol pedig szerintem igenis sok, ha napi 3 orat csevereszik, meg elkuld egy rakat sms-t.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Dare2Live
félisten
válasz blueMerle #1805 üzenetére
Nemrég 3ht beszélgettem a k750emen, neteltem is rajta, sött elment 15-20sms is. És hiába reggel huztam le a tölröröl este 6kor elköszönt.
Akkor most a SE k750:
Tudod, nehéz bevallani, elismerni, de valóban egy rakás sz@rt ér a SE k750 cucc a mindennapokban aktív, uzleti használat mellett. Márpedig ez a SE elvileg nem a tizenéves suhancoknak készult. Pont azoknak, akiknek szánták, egy rakás csalódás az egész.
És tudtommal a k800 méghullafosabb aksiban.
Eztcsakúgy....don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Gergi
senior tag
válasz blueMerle #1836 üzenetére
Én sokáig SE tulaj voltam (d750, K750, K800) és bizony 2-3 napnál sajnos egyik teló se bírta tovább éjszakai lekapcsolással, úgyhogy nem röhögtem Dare2Live kolléga hozzászólásán. Pedig nem nyúztam őket sokat (napi 5-10 sms, 30-40 perc telózás, néha fényképezés, mp3 és rádióhallgatás, amit kb 1-1,5 óra volt naponta). A K800-nál pedig kikapcsoltam a 3G hálózatot, és úgy kibírta kb. 3 napig.
-
Athos07
senior tag
válasz blueMerle #1857 üzenetére
Gyors mateklecke:
K800i kijelzőjének mérete:
- QVGA, 2''
- 30mm x 40mm
- 1200mm2
N95 kijelzőjének mérete
- QVGA, 2,6''
- 40mm x 53mm (mobilmania.cz)
- 2120mm2
N95/k800i = 1,7667
Ez asszem belefér a ''kábé fele akkora'' kifejezésbe''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
kowk
tag
válasz blueMerle #2003 üzenetére
1.: volt szerencsem 800-910ig, szinten elegedetten, bar ez nem tudom hogy jon ide
2.: nem ismered az osi gorog mondast? ''most hova szarjak, ide vagy oda?'' - nincs gsm boltom, de en is barmikor lekaphatom a polcrol. es meg az asszonynak se kell megmagyarazni, h miert nem eszunk targyhoban
3.: nagykepu vagyok, abban mindenkeppen egyet ertunk - mondjuk van mire. a kesztyut viszont lazan felvetted, pont akkora nagykepu f*szkent viselkedsz, mint en. a retardalt jelzon mar vitatkoznek tudnillik EN, VELED ellentetben ertelmeztem a masik fel sorait. ellenben TE latszolag meg mindig nem erted, hogy mi a problemam.
4.: hat beszeljunk. januar: 367 nem-hivatalos munkaora, 168 hivatalos. es most sem eppen otthon ulok. cserebe talan mondhatom, hogy megvan a kivant netto fixem.
+1 - mar ne haragudj apikam, de aki egy ilyen visszataszitoan tenyerbemaszo stilusban odadob egy commentet az vagy qrvara irigy vagy gyarilag taho. melyiket valasztod? a gsm shopos beszolas alapjan gondolom az utobbit -
s7ry
tag
-
bepe79
addikt
válasz blueMerle #2231 üzenetére
Skegness, Lincolnshire, Anglia; ahol vagyok. Es kb. 50 meterre a tengertol, egy 20000 fo:s angol kisvaros eszaki `kulteruleten`. A wifi / wlan, amit a cegem szolgaltat, az is `ajandek`, ez is csak 2006 vegetol letezik. Ha ez nem lenne, akkor egyaltalan nem tudnek netezni, csak konyvtarbol (15 perc free), skillswise-bol, vagy pedig net coffeebol.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest