- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByB
addikt
Ma volt szerencsém megtapizni egy N95-t, egy E90 társaságában. A két telefont összehasonlítva, mind anyaghasználatban, mind összeszerelésben magasan verte az E90 az N95-t...
Két európai verziót néztem meg, mindkettő lötyögött picit, de nálam ez még belefér. Viszont voltak olyan illesztési pontatlanságok és fröccsöntési nyomok, amire a Nokia hívő, amúgy kedves bemutató leányzó is csak hümmögött...
A szoftver gyorsabb, mint az előző verziók, könnyű és kicsi, de nem csöppentem el.
E90 előtt, viszont le a kalappal!!!
ui.: Érdemes ma kinézni a Récsey centerbe, megtapizható sok telefon különlegesség! -
ByB
addikt
A valós minőséget csak 1:1-ben lehet megnézni, ha összenyomsz egy 5Mp-s képet 3-ra, persze, hogy szebb képet produkál, de akkor miért 5Mp van ráírva?
Ami pedig a gyakorlatot illeti, a papírképek nyomtatása előtt nagyon is érdmes átnézni 1:1-es méretben, hogy mi az amit egyáltalán érdemes előhívni. A monitoron csak úgy nézegetés, pedig átlapozásra jó, de mivel minden monitor felbontása más, ezért van akinek szépen mutat, valakinek nem...
ui.: Az utolsó szó jogát meghagyom neked, én már elmondtam ebben a topikban a véleményem erről a telefonról, ez csak egy tanács lett volna, aki akarja megfogadja és kész!
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Csillogó autót fényképezni, még normál masinával, állványról is nehéz, ha alaposan megnézed ezt a képet, homályos és zajos!
Jótanács mindenki számára - (hátha így közelebb jutunk az igazsághoz, ugyanis jóideje már csak arról van szó, melyik kép rossz, vagy jó) - a képeket 1:1-es méretben, valamilyen fotókezelő programban érdemes megnézni! A kicsinyített képek nem mérvadóak. -
ByB
addikt
válasz
Dare2Live #309 üzenetére
Ha már nekiállsz, szerint érdemes összedobni hozzá egy honlapot, esetleg a Logout-n prezentálni a dolgot! Sokszor előjött téma, de igazán ott bukik meg a dolog, legalábbis nálam, hogy egy jó kamerás mobil szinte mindig van nálam, de egy alsó kategóriás fényképező sosem! Ha tudom, hogy fotózni megyek, akkor jön velem a 350D...
-
ByB
addikt
Félreértettél! Egy szóval se mondtam, hogy a egy 5Mp-s mobil kiváltana egy digitális fényképezőgépet!
Az viszont tény, hogy a Nokia 5Mp-s kategóriában még az élvezhető szintet sem üti meg... Sok 3Mp-s telefon veri a minőségét és ez hatalmas hiba ilyen marketing és ár mellett!
ui.: Nem cipelem magammal mindenhova a 350D-t és míg a W800i-vel sokat fotóztam, szerettem, addig a W850i leszoktatott róla... -
ByB
addikt
Le a rózsaszín szemüveggel! ''The camera takes mostly wonderful photos.'' - talán nézd meg a fotókat, elképesztően rosszak az 5Mp + Carl Zeiss jelző mellett, perxe majd a szoft segít...
Sajnos a mostanában kijövő Nokiakat lenézve, a kiváló összeszerelés és pöpec slide mechanizmus is kétséges...
-
ByB
addikt
Az N93-N93i is örök ígéret maradt, sokan várták a megváltó szoftot, ami még mindig nem érkezett meg... Tuti lesz javulás, de ha megnézed a képeket, itt többről van szó, valószínűleg a jelfeldolgozó szenzor nincs a helyzet magaslatán...
Dare2Live - GPS-ben az iGO + WM igen komoly konkurencia!
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Ez abszolút így van, egy telefon nem csak egy kamerából áll, főleg nem egy N95. Ez egy multimédiás központ, tele kompromisszumokkal! Papíron ugyan minden benne van, de valahogy mégsem az igazi, se a kamera, se a gps, se az összeszerelési minőség, se a konklúzió. Persze majd idővel átterveznek rajta ezt-azt, biztos kijön jobb szoft is, de akkor egyenlőre nem kellett volna piacra dobni. Persze tudom: pénz beszél...
-
ByB
addikt
Bog ''panaszát'' értékeld úgy, mint egyfajta felhasználói érdekvédést: a Nokia-nak nem ártott volna többet foglalkozni a telefonnal és kevesebbet a marketinggel. Ne legyen elfogadott standard, hogy egy termék hiányosságait, a cégek a marketinggel próbálják pótolni...
Jelenesetben olyan mintha egy bétás telefont tesztelt volna, tele szoftveres hiányossággal és hardveres problémával. Elfogadom, hogy eröltetett a tempó, de a Nokia csúnyán túlvállalta magát és ez vissza fog ütni. Lásd Mercedes: lerövödítették a fejlesztési fázist és milliónyi minőségi problémával és panasszal találták szembe magukat. Évekbe telt (telik) amíg visszaszerezték a vevők bizalmát... -
ByB
addikt
-
ByB
addikt
Bog - ha lehetőségetek van rá, majd írnátok egy összesítést, hogy hányan kattintottak a tesztre, vagy ha ezt nem is, de egy arányt, az átlaghoz képest?! Köszönöm ha megoldható.
-
ByB
addikt
Sajnos várható volt, hogy a túlzott várakozások miatt ez lesz: vagyis elég jó a telefon, de az extrém elvárásoknak nem tud megfelelni. A fotókkal még mindig nem vagyok elégedett, de ez legyen az én gondom, tudom, tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia jelenlegi csúcsmodellje régóta várt üdvöske a mobiltelefonok világában. Megint túlzottak voltak az elvárások.
- DOOM - The Dark Ages
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- World of Tanks - MMO
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest