- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Trasho
tag
válasz
Zoliboy95 #2624 üzenetére
Köszi Köszi
Azért kérdeztem, mert nem voltam benne biztros hogy működni fog...Amúgy általában minden S60-as progi megy rajta? Gondolom nem teljesen...ami ment a 6630on az ezen is megy?Köszi a választ még 1x
Am én holnap veszek ilyet, T-M-nél, ott milyen színű?Megtudja valaki mutatni?
[Szerkesztve] -
Nokia-lányka
tag
válasz
Zoliboy95 #2595 üzenetére
Találtam egyet a nokiaprogramok.hu-n. De az annyit csinál, hogy emlékeztetőként berakja a névnapokat a naptárba. Nem raktam fel végül. Gondolom akkor a hét minden napján látom a havi nézetben a kicsi háromszöget, ami zavaró, mert jó szolgálatot tesz, amikor a havi nézetnél látom, hogy melyik nap van valami progi.
Neked is ez van meg vagy esetleg más? -
Atombalu
senior tag
-
-
Athos07
senior tag
válasz
Zoliboy95 #1789 üzenetére
Ezért mondtam én anno a teszt kijövetelekor, hogy ki kell próbálni a telókat minőségibb fülesekkel főleg, ha alapból támogatja a 3,5-ös csatlakozást vagy adnak hozzá átalakítót.
Mert be lehet szólni, hogy ígymegúgy 150K-s telóhoz adjanak rendes fülest, de aki ennyit kiad a telefonra egy 15-20-at szerintem ki tud gazdálkodni hogy olyan headsetet vegyen hozzá, amilyen neki tetszik. -
Gergi
senior tag
válasz
Zoliboy95 #1778 üzenetére
Enyém is sípol.
Egyébként én is csak hívás közben hallottam vmi halk sípoló hangot és azt hittem, hogy a hangszóró a bibis, de akkor ezek szerint nem.
Utoljára a Palm T3-as pdám kijelője sípolt, de azt kb egy méterről is hallani lehetett ha csend volt, aztán írtak hozzá egy progit (fizetős volt), amit feltelepítve szinte elnémította a sípolását.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia jelenlegi csúcsmodellje régóta várt üdvöske a mobiltelefonok világában. Megint túlzottak voltak az elvárások.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GT710 passzív videokártya
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest