Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
A telefonhoz még nincs magyar sfb firmware ezért ameddig az meg nem jelenik, csupán a language pack marad, ezt a fórumomon lehet kérni, már nem tudom ki mondta a lelőhelyét.
A motol7 oldalt NEM szeretném egy technikai oldallá varázsolni, az oldalon végtelenul egyszeru progikhoz vannak leírások, amolyan all-in-one cuccok.
A telefonhoz a JELENLEGI LEGSTABILABB szoft van fent az oldalamon. Namost ha ez angol/német nyelvü, akkor ám legyen az, szerintem MANAPSÁG müveletlenség ezen nyelvek egyikét sem beszélni. Nem szeretnék felrakni az oldalamra instabil softokat /van egypár/ amelyek esetleg tönkrevágják a telót, aztán majd lehet postolni a jajjj ez nem megy és az nem megy hszeket. Külföldi fórumok tele vannak ilyenekkel.
Már jelent meg magyar sfb firmware a telóhoz de NAGYON instabil. Ha kell, elküldöm neked, én kipróbáltam, és inkább hagyom ezt ami most az oldalamon van fent.
A magyarításoktól én mindíg is féltem, még soha nem vezetett jóra a használatuk. Én úgy vagyok vele hogy a technika nyelve az ANGOL, ez egy végtelenül egyszerü nyelv, kevés kifejezéssel, könnyen tanulható. Nekem van belöle nyelvdiplomám, de ismerek olyat is, aki autodidakta módon sajátította el ezt a nyelvet. És szerintem egy telefonhoz nem is kell diploma...
Mindenesetre amint lesz SATBIL magyar RSD soft a telóhoz, azonnal felpakolom. A jelenlegi instabilt NEM szeretném közkincsé tenni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest