- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Nekem van egy sangean wr-2-es rádióm, direkt ezt vettem, mert van hozzá táv, de az istennek sem megy a harmonyval, pedig fent van az adatbázisban. Igaz az eredeti távval sem megy, az meg vagy bedöglött, vagy eleve a rádión döglött be a vevő, nem tudom, az elején még ment az eredeti távval, arra emlékszem.
Szóval, igen, lehet szívni is, nem tagadom.
-
Ispy
nagyúr
Hát igen, ez kiváltja a gyári távot, de ha nincsen benne az adatbázisban és gyári táv sincs, akkor szívás.
Egyébként lehet csekkolni előre: Device Compatibility
-
blakey
titán
Kb 60 eszközt tanítottam rá a Harmonykra, persze nem egyidejüleg, de egyikkel sem volt gond, a Pana kazettás magnótól a legismeretlenebb Androidos boxig mindegyiket tudta kezelni és minden funkció elérhető volt. Biztos van 1-2 olyan eszköz aminek még nem teljes az adatbázisa de ezt lehet bővíteni esetleg egy másik, hasonló eszköz távját használni, simán működhet.
-
Degeczi
nagyúr
Igen, bár nem "kiosztást" kapsz: az csak rajtad múlik, melyik gombra mit programozol.
Amikor hozzáadod az eszközeidhez az adott musiccentert, először megnézed, annak milyen parancskészlete van az adatbázisban, benne van-e a gyári távról hiányzó funkció (néha benne van ilyenkor is)
Ha nincs, hozzáadsz egy nagyobb típust, és ott már talán meglesz.Persze, ugyanaz az adatbázis.
-
Degeczi
nagyúr
Kiválasztasz egy nagyobb típust, és ha szerencséd van, azonos az alap parancskészlete, pár extra funkció pedig valóban elérhető lehet így. Működött nekem is ilyesmi Panasonic TV-vel.
Gebasz akkor van, ha a nagyobb típusnak teljesen más a parancskészlete, mert akkor nyögvenyelősen megy a dolog (hozzáadva azt a másik készüléket is, de nem használva semmire, csak a szükséges funkcióhoz)
Mindenesetre megoldható, ha a készüléked amúgy ismeri azt a funkciót, csak az eredeti táv nem.
-
Degeczi
nagyúr
Ilyen, elterjedt márkájú cuccnál 99%, h benne lesz az adatbázisban
(leglegrosszabb esetben egy másik típusként, mert sokhoz használják ugyanazt a parancskészletet a gyártók)Amire nincsen fizikai gomb a Harmony-n (nem muszáj One, bármelyik kijelzős modellen), arra ott az LCD kijelző, oda lehet tenni a többi funkciót (egy képernyőre 6-ot, de lapozható)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest