- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Hello!
Olyan problemam lenne, hogy van egy pcie x1 kartyam ASMedia 2x USB3, 2x SATA3-mal.
A hivatalos drivert felrakva hozza, nem mukodtek megfeleloen a dolgok, ezert a win driver cache-bol raktam fel inkabb hozza a drivert. Az usb3 kifagyott rajta. Ok, akkor marad csak sata bovitesre. Sata3 ssd-rol nem hajlando boot-olni ahci-ben. Ok, akkor marad csak adat eleresre, ami mukodott is sokaig (3 ev). A hetvegen viszont olyan probelamaval talalkoztam, hogy egy masolasnal a rakotott hdd 100%-ra terhelve kifagyott mindig egy ponton. Ilyenkor a HD Sentinel a performance-bol levont 1-2%-t (ultra ata crc errror count). Ezt eljatszotta parszor. Aztan portot valtottam a kartyan es kabelt is csereltem, de tovabbra is csinalta. Majd rakotve az alaplapra nem csinalja. Szoval a kartya a ludas, a crc error count felment 1100-ra. Mas hdd-nel is volt ilyen problemam, amit a kabel csere megoldott, de ott nem faragott le a performance-bol. Miert? A hdd igy most, perf 80%, cond 100% es hibatlanul mukodik.
A kartya nyilvan ezek utan kikerult a rendszerbol. Bar nem ertem miert kezdett hibazni.
Ui: Ugy nez ki akkor ez permanenes, de nem befolyasol semmit.
https://www.hdsentinel.com/help/en/53_perf.htmlUdv, Z.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- E-roller topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Flint 2 OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest