- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
VsKiller
csendes tag
Sziasztok, van egy SEAGATE Desktop 2TB 7200rpm 64MB SATA3 ST2000DM001 merevlemezem, amit 2013-ban vásároltam. A tegnapi nap letöltöttem a HD Sentinelt és a lemezre 11%-os kondíciót ír, 368 szektor hibával, 14 napot jósol hátralevő időnek. Ez meglepő számomra mert a lemez nem kattog, normális hőmérsékleten üzemel. Tény,hogy az üzemidő közelít a 700 naphoz A HD Tune program látja azt a 368 szektorhibát.Ezek után lefuttattam a HDD Regeneratort, amely 342 rossz szektort talált,amit nem tudott javítani. A merevlemez írási és olvasási teljesítménye majdhogynem megegyezik az újonnan mért adatokkal.
Most nem tudom mit kéne tennem. Vennem egy újat, vagy nem kell aggódnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16-32GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14 G4 - Ryzen 7 5825U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest