- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
-
X@b3e
addikt
válasz
Low Noise #372 üzenetére
Viccből írtam, van A64 és C2D alapú rendszerem is, szépen megférnek egymás mellett, ezért nehéz lesz olyan embert találni, aki nem ''olyat'' vett, mint én. A VIAsoktól meg elnézést (ha van)
Amúgy nem sok 6300-as megy 4GHz körül, szal az azért kevés nekem, meg szegénynek a szorzója is alacsony, így az azért sem az igazi. 6400-am volt, de az sem ment annyit, amennyit vártam volna tőle -
Speed®
titán
válasz
Low Noise #350 üzenetére
A legelső oldalon le van írva, hogy ez a teszt nem azt a célt szolgálja, hogy minden eddig megjelent processzort összehasonlítsanak. Hanem a legutóbbi nagy prociteszt óta megjelent újabb darabokat. A ''középkategóriás darab egy se'' állításod ott bukik meg, hogy te is b@szol elolvasni&megérteni valamit, csak a képeket nézegeted
45 ezer forintig tettek be procikat, ebbe AMD oldalról 6000+ fért be, Inteléknél az E6420 van ilyen árban. Számodra az E6420 nem középkategória..?wow...
Üdv a fórumon, ha a jövőben figyelmesebben reagálsz, nem fog senki úgy leszúrni mint most énpiece
[Szerkesztve] -
slett27
addikt
válasz
Low Noise #348 üzenetére
Itt az ár (is) meghatározó tényező volt, 45k-ig ahogy olvastam. A 6600 és afeletti procik már nem ez az árkategória, az AMD-nek jelen pillanatban nincsenek olyan csúcsprocesszorai, amik az Intel csúcsprocesszoraival vennék fel a versenyt (6600, 6700, 6850...). Tehát először ár és utána a teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged