Új hozzászólás Aktív témák
-
Low Noise
senior tag
Meg egy kis rendbontas
aztan szunyalok .
Tudjatok , hogy hivjak az intel uj procijat ha felvasarolja az amd-t ?
Pentathlon
Bocs nem lehetett kihagyni -
Low Noise
senior tag
amugy allati aktiv ez a forum , eddig csak hardwareoc-sokat mozditottam ki lelki nyugalmukbol
de , hogy itt rogton van valasz tobb szaz hozzaszolas . fantasztikus .
jo forumozast mindenkinek . -
Low Noise
senior tag
Fura ez a forum ezt tok mashova akartam irni , de majd belejovok .
-
Low Noise
senior tag
Sziasztok , eddig csak olvastam a Prohardvert , de a tesztet latvan muszaj volt regisztralnom , imadom a prohardvert de most valami nem ok , reszrehajlast erzek az AMD-felé , hogy lehet , hogy az amd felsokategorias csucs processora ellen az intel also katekgorias prociajit kuldtek csataba ? meg az E6600 se volt tesztelve , hogy a kozep katogoria kepviseltette volna magat , hogy az E6800 at ne is emlitsem .
Szerintem ez a teszt a vasarlo teljes megtevesztese. alsokategorias procik a csucskategoria ellen felhaborito , az intel procik koze meg egy kozepkategorias darab se kerult be... miert ????? -
Low Noise
senior tag
Sziasztok , eddig csak olvastam a Prohardvert , de a tesztet latvan muszaj volt regisztralnom , imadom a prohardvert de most valami nem ok , reszrehajlast erzek az AMD-felé , hogy lehet , hogy az amd felsokategorias csucs processora ellen az intel also katekgorias prociajit kuldtek csataba ? meg az E6600 se volt tesztelve , hogy a kozep katogoria kepviseltette volna magat , hogy az E6800 at ne is emlitsem .
Szerintem ez a teszt a vasarlo teljes megtevesztese. alsokategorias procik a csucskategoria ellen felhaborito , az intel procik koze meg egy kozepkategorias darab se kerult be... miert ?????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest