- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flagstaff2
senior tag
Az élet már többször bebizonyította nekem azt az ökölszabályt hogy: OLCSÓ=GAGYI Ez a saját tapasztalatom. Volt már a kezemben ilyen eszrák csoda és nem annyira voltam elájulva tőle hogy húdeszuper ez aztán megérte az árát. Az olcsó chipsetes lapok más gyártóknál sem jelentősen drágábbak mint az eszráknál.
-
Flagstaff2
senior tag
Ha jól emlékszem ott van a hsz-omban hogy szeszkógazdaságos gépben van létjogosultsága,amiknél elsődleges a költséghatékonyság és valószínűleg sosem lesznek húzva. Egyébként pedig bár nem egy hejde nagy minőség az MSI sem,de valahogy nincs aa szeszkógazdaságos fílingje az egésznek.
-
horvathkrisz
addikt
a kupakot esetleg nem lehet valahogy eltávolítani?
hol lehet políroztatni a procikat?
amúgy a 7000BCu nem feszül teljesen rá, kicsi holtjátéka van, úgy értem lehet mozgatni a proci felületén, lazán lötyög, viszont ez nem hoszem hogy gond lehet, mert akkor haverom e6300asát miért hűtötte le, meg különben is sztem mindegyik cnps mozog, lötyög kicsit(máat amennyit a felrögzítés enged) -
dezz
nagyúr
Nos hathatós marketinget csinált az Intel a P4-ben lévő HyperThreadingnek, sokan máig azt hiszik, azzal egy AMD procinál is gyorsabb volt multitaskingban, csakhogy ez egy tévedés. Mint ide vonatkozó tesztek kimutatták, csak saját maga HT nélküli változatához képest volt gyorsabb 2 v. több program egyidejű futtatása esetén, és így lett kb. ugyanolyan gyors, mint az (neki megfelelő) AMD proci... Mivel utóbbinak sokkal rövidebb pipeline-ja volt, amit nem eset nehezére ürítgetni és újratölteni taszkváltáskor. (A taszkváltás itt egy mp-enként sokszor megtörténő művelet, és nem keverendő - mint sokan teszik - az Alt-Tab-os akcióval, ami csak akkor tarthat mp-ekig, ha valamit nagyon mahinálnia kell a Windowsnak. Mondjuk nem tudom, mi mást csinálhatna, mint swappolhatna ilyenkor, mp-ekig.
-
Flagstaff2
senior tag
Már csak azért sem szökik ilyen hirtelen ekkorát a fogyasztás mert ahol már szökennie kellene az sztem az a pont ahol odazörget az órajelnek meg a feszkónak a proci,de az olyan 50% körüli terhelés nem pedig 5%-os. 5%-nál még vígan 1GHz-en jár 1,1V-tal ami nemigen melegít lóf@szt se.
-
<cafat>
senior tag
ezt én értem! és azzal is tisztába vok h semmi érteleme ugyan olyan chipsetekkel rendelkező lapokat tesztelni!
de én + arra értettem, h kistesó-nagytesó h ugyanazon chipset család gyengébb-erősebb tagjai.... te kis ''funkcionális analfabéta''
''Meg az, hogy mostanában semmilyen témában nem lehet értelmesen beszélni, mert a hozzád hasonló funkcionális analfabéláknak 5x kell leírni valamit mire megérti.''
sztem ne általánosíts! és milyen jogon ''funkcionális analfabétázol'' le, v hasonlítasz hozzájuk???!!!??? mikor még nem is ismersz, és azt se tod ki vok, és még életembe nem láttalak itt a ph-n (mondjuk nem is vok túlrégóta tag)
ennyi erővel én is beszólogathatnék neked: sztem te 1 degenerált, okoskodó, torz és beképzelt f@szkalap vagy....
de mivel nem ismerlek semmi alapom rá!
úh sztem higgadjál le! szedjél hangyát, v xanaxot!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft