- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
''...Mint ahogy nforce3-s laphoz sem am2-s procit.''
kifejtenéd bővebben, hogy miért nem érdemes am2-es procit venni nf3-as laphoz? nem fordítva gondoltad? nem úgy érted, ha valaki am2-t akar, akkor ne nf3-at vegyen hozzá, hanem valami újabbat? mert így lenne valami értelme...
egyébként nekem ez a páros van, és köszöni jól érzi magát...
[Szerkesztve] -
szab.tam
nagyúr
félelemetes, ha van egy ''nagyforgalmú'' új topic, akkor jönnek az önmaguk igazát a végletekig bizonygatók, vitatkozók. ez már szinte törvényszerű. és ha elül a vita, akkor csak be kell dobni: ''a minek a 2 magos, úgyse' használja semmi...'' kezdetű szólamot, (mint cápáknak a véres húst), és újból páran egymásnak esnek...
[Szerkesztve] -
szab.tam
nagyúr
válasz
Rolcsi20 #234 üzenetére
jelentem én vagyok olyan hülye. először vettem egy 4800+-t, kevésnek tartottam, ráfizettem, és vettem egy 6000+. lehet, hogy hülye voltam, de esett az ára, és úgy gondoltam megérte....
a kötőszavakkal meg kicsit óvatosabban! nem vagyok moderátor, de nem lesznek tőle fajsúlyosabbak a szavaid....
[Szerkesztve] -
szab.tam
nagyúr
válasz
horvathkrisz #211 üzenetére
90 fok?
és nem vágja le?
-
szab.tam
nagyúr
''A 6000+-t egyébiránt 3150 MHz-ig sikerült tuningolnunk alapfeszültségen és 1,5 V-on egyaránt. Ez annak tudható be, hogy 1,5 V-on már nagyon melegedett a CPU, ezért valószínűnek tartjuk, hogy csak vízhűtéssel lehet magasabb órajelet elérni, de túl sok potenciált így sem látunk a processzorban. Az 5%-os tuningeredmény arra enged következtetni, hogy az AMD ezt a magot teljesen kihajtotta, és valószínűleg a 6000+-ba már válogatott chipek kerülnek.''
Tripla LOL.
alpfeszen gyári hűtővel, asrock lapban 3.208mhz.
1.50v coolermaster léghűtő 3300mhz
1.55v 3345 mhz...
természetesen orthossal tesztelve.
A teszt egyébként kiváló
[Szerkesztve] -
szab.tam
nagyúr
ha már kérdés volt, hogy mennyire lehet húzni a 6000+, akkor 3345 mhz-re biztos, nekem ma sikerült. kicsit bővebben:
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Total Commander
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged