- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Éppen folyamatban van a vízhűtésre átállás nálam, az Infinitymet már elpattintottam, haver megveszi a HR-03mat, ha a Hyper6+t is elviszik, összeépítek egy korrekt rendszert az árukból (30k). Csak attól tartok, hogy macerás lesz a gépet mozgatni LANozáskorNade ez már nagyon OFF
Low Noise
Még ha vicces lett volna..és tedd OFFba ha nem témához szól!
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
Téged is bosszant hogy 3.5GHz alatt akad a Passziánsz
Viccet félretéve: nálam fontos volt az ár nagyon és még mindig az, de emellett nagyon nagy súllyal az is befolyásolta a választásomat, hogy tudjam közel passzívan használni a gépet. Márpedig a 4MB cachees procik 3GHz/1.4V felett kazánok. Elvagyok alapfeszen 3Gn, így sincs semmi, amivel igazán ki tudom használni a procit, konvertáláson, Supreme Commanderen és Dirtön kívül
#377 Maestrohun A fórum nem kifestő.
Az asszony nem ember, a sör nem alkohol, a medve nem játék.
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
1. 975Xhez se vettem volna E6600at. Akkoriban is 2x annyiba került és +500MHz tuning +2Mb cache ennyit nem ér számomra. Lap+procim kijött 50ből, felteszem te minimum 100ban jutottál hozzá
(Az is igaz hogy mire befutottak a 965ös lapok és lett volna értelmes alternatíva olcsó C2Dre, aki megtehette, már váltott.)
2. Hát nem tudom hogy te miről/mikor, én idén márciusban, S939 X2@2.6GHzről. Azelőtt meg 3GHz SD, előtte 2.7GHz Venice.. Szóval végigkísértem az A64eket, de több kakaó kellett, így lettem csúnya Intel felhasználó
Mostanában néha belegondolok, hogy miért nem volt elég a 2500+@2.4GHz Bartonom a 68GT@Ultraval...csúnya pénznyelő a PC
Low Noise
A csóró tuningmókusoknak nem kell..!''anyádat'' poén volt, érted b@zd+?
Tényleg el kéne olvasnod a Ph!kezdőknek topikot...[link]
A hsz.ed megírása után 5 percig szerkesztheted ha rátapizol a MOD gombra.
Ha nem a topik témájában szólsz hozzá, tedd OFFba az irományodat.
Tiszteld meg azzal a téged olvasókat, hogy helyesen írsz. Így elolvasnak..
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Hsz-t nézd és ne a topikot...ott nem ez volt a kérdés...ott csak intel volt a téma...
Írtad hogy milyen drága egy tuning lap intel alá...Én erre írtam, hogy 24k miért az...utána elkezdted belekeverni az AMDhez való lapokat...szal senki nem beszélt róla csak Te...
Az meg hogy minden tele van vmivel az meg mé zavar? Ha vmi jó akkor ajánlja az ember...mi ezzel a baj...kinek mi volt az meg kit érdekel...engem nem zavar...1 évig volt AMD-m...szép volt jó volt elmúlt...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest