- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
-
Aprósólyom
addikt
Bocsi, ha nem olvasom végig az összes hozzászólást, de eléggé sok van.
Én is hiányolom a konfig árával való összehasonlítást. Tuning nélkül tényleg olcsóbban ki lehet jönni AMD-vel. Tuingban gondolkozva pedig csak magas szorzojú Intelhez elég valami olcsóbb deszka /16e-22e/, ebbe az olcsóbba, pedig kicsit kétlem a fejlesztés lehetőségét, mivel azok nem támogatják az 1333FSB-t, az 1066-ot is csak elvétve. 16-22-ért már elégé ütős AMD-s deszkákat lehet venni ellenben. Ha teljesítmény előrébb van a pénztárcánál, tényleg jobb választás egy E2160 tuning olcsó deszkával, rammal szerintem. Ha pedig inkább jó pár ezres számít inkább, és a 3perc helyett lerendelerelek valamit 3perc 20mp alatt annyi baj legyen. /egyébként én sokat röhögök ezeken a különbségken... 4fpssel jobb egy játékba... egyértelmű fölény egy procival kapcsolatban. Hagyjuk már... Régen játszható FPS felett vagyunk... DE mindenkinél más az optimális ezekszerint, valaki többet költ, valaki inkább megelékszik kicsivel lassabbal de kevesebbet fizet. Nem csoda ha nem mindenki vesz ferrarit, valaki megelégszik egy olcsóbb porschéval is mert neki elég a teljesítmény. /bocs, hirtelen nem jutott jobb eszembe, tudom hogy a carrera turbo beszarás, és alázz egy f430-at, de olcsóbb porschéra gondoltam..../
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Lexus, Toyota topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged