- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
http://www.fring.com/android/ coming soon!
akkor ez van..várni kell. kellemes lenne, iphoneban gondolkodtam, de a 2 kamera a videótelefonálás lehetőségével jobban hangzik.
ja és persze töredékébe kerülne -
DarkByte
addikt
A twitter-es @tmobilehungary -nál rákérdeztünk a ROM módosításra, hiába nyílt a rendszer a garancia ugyanúgy ugrik. Nyílván én sem akarnék a felhasználók ügyes-bajos hackelgetéseivel foglalkoztatni embereket a szervízben.
Egyébként ROM hack-eléssel kapcsolatban talán Karma tud legjobban segíteni, Android topikban már felmerült ez a kérdés korábban is.
#434: értem. Akkor marad a mobilnet kézi ki-bekapcsolása mikor használni akarom. Viszont egy forgalomszámláló widget mondjuk nem volna rossz ebben az esetben.
-
bounty123
őstag
Baromi sok program elfér azon a 60 megán. Én feltettem kb. mindent amit fontosnak gondoltam, kb. 10-12 progit és még van 44Mb hely. Ha meg szorul a hurok, fel lehet tölteni módosított firmware-t amivel már SD kártyára is pakolhatók appok. nem nagyon értem, ez a lehetőség alapból miért nincs benne. A Sony Ericsson P1-ben lehetett válogatni, hova akarsz telepíteni.
-
-
bounty123
őstag
Maga a navigálás a listákban, ablakok közt stb. - nem mindig olyan sima és gördülékeny, mint pl. egy iphone 3gs-ben, de nem is rossz egyáltalán. Nameg ugye itt eleve mehet multitasking is, ami okozhat akadásokat. Dehát vagy harmadannyit kérnek csak érte, ár/értékben simán nyerő.
-
AmigaFan
aktív tag
Köszi a linket, de nekem 404-es hibát dob! Egyébként itt a Mobilarénás tesztet hiányoltam, nem a külföldieket! Ja és mint az előbb is írtam, visszaolvastam a fórumot, de amennyi tapasztalat le van írva, az szerintem még gombócból is kevés!
De lehet ezt csak én keveslem!Peace
-
Marketrol leginkabb sehogy se
Van egy alternativ bolt, a SlideMe, ahol az ingyenes alkalmazasokat webrol is le tudod tolteni. Gondolom netes fizetes utan a fizetosoket is... A kinalata termeszetesen kisebb, mint a Markete, de sok fejleszto beadja mindket helyre is a programjat.
-
ThorsHUN
őstag
-
bounty123
őstag
Totál brutál módon testreszabható az egész. Szinte bármihez tölthetsz le widgetet, ezerféle dolgot tudsz kitenni linkként a home screenre, sőt akár a home applikációt is lecserélheted másféle 3. fél által készített programra. Szóval ebben biztosan az iphone előtt jár az android, többek között emiatt a nyitottság miatt is választottam. Ja és persze nem csak az android marketről tehetsz fel programokat (bár így a legkényelmesebb), hanem akár az usb-n kártyára töltve is. USB-re dugva és a mount-ra kattintva azonnal látszik linux alatt is a meghajtó mass storage device-ként, és baromi gyorsan lehet rá másolni (egy class 6-os 4gb sd kártyát vettem bele).
Nekem egyre jobban tetszik
-
llaszlo
veterán
"A nagytestvérekhez képest az egyetlen különbség a kijelző, ami nem az okostelefonoknál megszokott WVGA felbontást (800x480), hanem csak 480x320 képpontot képes csak megjeleníteni."
Erre kíváncsi leszek, hogy mennyivel lesz csúnyább a kijelzője. Ha minden igaz holnapra lesz kirakva bemutató db.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t