- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz szaboi6512 #1695 üzenetére
9092/system/runcommand -ban:killall minidlna
rm /mnt/minidlna/*
/etc/init.d/minidlna restartja hogy nem openwrt/lede....
[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
válasz vargalex #1697 üzenetére
3.4.3.9-099_e58fdd7
A transmisi működik.Csak a UPnP/DLNA Media Server nem hajlandó. Korábban megjelent minden tartalom, csak nem nyitott meg semmit.De most nem lát semmit.
Érdekes mert a gépen látszik a tartalom,és hozzá is férek. Rejtély, lehet hogy ez a csodarouter ilyen ad-hoc szerűen müxik?[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
vargalex
félisten
-
DarthFater
tag
Sziasztok!
Van mostanában Gearbestes kupon a Mi Router 3G-re?
Illetve, hogy érdemes rendelni, milyen kiszállítással +biztosítást is érdemes?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Fotózásért, filmezésért keress privátban :)
-
szaboi6512
őstag
Sziasztok!
Ma reggelre nem lát semmit a Tv. Este még működött.
Itt. UPnP/DLNA Media Server
A hdd csatlakozva van. A transmisi is megy,de ez nem lát semmit
Milyen módon lehetne újra működésre bírni?
kösziASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
suste
veterán
válasz Headless #1693 üzenetére
de fdisk már nem mutatott semmi infót róla
üres volt a HDD-manager oldalon az fdisk ablak, amiből arra következtetek, hogy egyáltalán nem látott hdd-t, csak a ház miatt jelent meg az "sda"usbreset (a régi HDD házzal, amiben most is működik a 1043v2-n):
001/002 0939:0b15 StorE HDD
mivel a házzal és a kábellel is ugyan azt csinálta az R3G-n, és ezzel a házzal és kábellel ugyan ez a hdd másik eszközökön (pc, tplink1043) hibátlan, így én kizártnak tartom, hogy a házzal/kábellel lenne összeveszve
szerk: és a másik régi HDD viszont ment az R3G-n is! kábellel és házzal is (a StoreE HDD ház-ban ez volt gyárilag)
[ Szerkesztve ]
-
Headless
őstag
És fdisk-el nem tudtad particionálni, ha már a device node létezett? És új GPT particiós táblát létrehozni neki? esetleg a háznak a vid:pid-jét megoszthatnád, mert én inkább arra tippelnék mint hiba forrás. hdd-n semmi nincs...
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
suste
veterán
válasz Dadan01 #1690 üzenetére
Én sem találkoztam még ilyennel, ha nem látom a saját szememmel, akkor el sem hiszem .
Ez a hdd:=== START OF INFORMATION SECTION ===
Device Model: WDC WD10JPCX-24UE4T0
Serial Number: WD-WXC1E840M9LWMost beugrott, hogy odáig eljutott, hogy mint sda megjelent, de fdisk már nem mutatott semmi infót róla. Usbreset program a ház azonosítóját látta (ahogy a régi hdd-nel is).
Szóval tuti a hdd nem tetszik neki valamiért.
Pc egyből látta ugyan azzal a kábellel, újraformaztuk, de akkor sem látta az R3G.
Visszakerült a 1043v2-re, azóta is megy. -
Szabadh
tag
Nálam most az van merevlemez ügyben, hogy egy sima WD 250 gb ost elfogad, egy 250 gb- os SSD -t pedig nem.
Látja a ruter, hogy valami rá van dugva, de nem aktiv a lemez. Mindegy, hogy Ext4, vagy NtfsEgy másik 3G router is van a családban, és az gond nélkül látja ugyanezt az SSD-t.
Egy orosz videó alapján csináltam a telepítést. A Prometheusnál a szkriptek frissítése igy kimaradt, és talán ez okozhatja. Ez kérdés.... A szkriptek frissítése, meg a stabil verzió letöltése van befolyással a firmware tartalmára?
[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
válasz Dadan01 #1686 üzenetére
félig off:
van ismerősnek egy 2,5-es WD-blue -ja (1Tb), és ez a router nem akarja felismerni
openwrt/lede (ext4) alatt volt próbálva:
-sima SATA/USB3 kábellel (aliexpress, de másik HDD-vel simán működik ezen a routeren is)
-másik régi 2,5-es USB2-es HDD gyári tokjában (a régi HDD-vel szintén működik ez is)ugyan ez a WD-blue-1Tb viszont simán megy a tplink-1043v2 -n (openwrt-BB) az előbb említett mindkét bekötéssel!
valaki tapasztalt hasonlót? -
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Valaki megoldotta már, hogy böngészőből tudjon fel és letölteni FTP-n keresztül, kívülről a routerre kötött HDD-re?
Próbáltam különféle PHP-s FTP klienseket, de egyik se működött kifogástalanul. Van valakinek egy kész rendszere esetleg?
-
Dadan01
senior tag
válasz Boby8709 #1684 üzenetére
Nekem mindig is wd merevlemezeim voltak, mikor még a 320 giga is nagynak számított. Gondom csak az 1TB-s greenekkel, és a korai blue szintén 1TB-os (ezex talán, ebből kettő is gatya lett nagyon hamar). Most már vagy három éves a pc-ben egy frissebb terás blue, a nas-ra pedig egy 3 és egy 4TB-os red van kötve, eddig minden oké, néha megnézem a diagnosztikát, de nem különösebben foglalkoztat, pótolhatatlan cucc nincs rajtuk, csak filmek, iso-k.
-
scream24
senior tag
válasz Dadan01 #1681 üzenetére
Tegyük fel ha éjjel neteznék is a budin, ami esélytelen, ott a mobilnet, nem ördögtől való! 😀😊😋 Laposbol szedtem ki a vinyót ssd váltás miatt, tehát csak úgy "lett"! De ,ha ilyen jól bírjàk akkor tényleg értelmetlen ki, be kapcsolgatni. Hangja nincs, ágytól amúgy is messze van! Köszönöm szépen a kimerítő választ neked és a többieknek is! Jó pihenést!
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
Boby8709
csendes tag
válasz Dadan01 #1681 üzenetére
Nem teljesen ide vágó megjegyzés, de pl nekem redel nagyon negatív a tapasztalatom. Amikor megjött újonnan elve döglött volt (jó van ilyen), természetesen gariba cserélték. Második kb 1-1.5 évet bírt, aztán hála istennek nem volt már készleten úgyhogy levásároltam az árát Abból lett a 240-es Fury
-
Headless
őstag
válasz woodworm #1682 üzenetére
Nálam 3 hdd van rádugva a routerre 1 a transmission seed az megy csak folyamatosan nálam, a másik kettő az idő 98%-ban alszik archív hdd-k.. De nálamis évekig mennek a hdd-k. Egy 7200-ast füstöltem el egy külső házba de az is működött csak sokszor leszakadt. De volt hogy 60 °C fok felé ment a hőmérséklete. Az nem volt egészséges.
Scream24e egy seedwlő hdd-t leállítani nincs értelme szerintem sem, amúgy lede-vel minden megoldhqtó azt kivéve, hogy a routert kikapcsolt állapotból bekapcsolni, első oka az, hogy kiakpcsolni sem tudod, csak ha kihúzod, nah meg nincs benne rtc clokc, ami feléleszthetné. De a transmissiont letudod állítani és a hdd-t is leállítani. De ennek csak akkor van értelme, ha éjszaka zavaróan hangos, mert közel van az ágyhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Dadan01
senior tag
válasz scream24 #1680 üzenetére
És ha éjjel budi közben akarsz netezni? Ugyanmár, folyamatos üzemre vannak ezek a termékek szánva. A hdd-k élettartamát sem befolyásolja sztem lényegesen az, ha mapi 8 órát ki vannak kapcsolva. Az, hogy 4 vagy 6 év alatt döglik meg, lényegtelen. Ott vannak a wd red merevlemezei, azok direkt folyamatos üzemre termettek. Ha lede van a routereden akkor van hdd spindown vagy mi, ami akkor kapcsolja le a hddt, ha nem csinál semmit, paraméterezhető.
-
scream24
senior tag
Jól látom, hogy csak a wifi-t lehet időzíteni ( ki-be kapcsolás) magát a routert nem? Untig elég lenne, ha reggeltől estig kolbászolna, éjszaka nem kellene. Főleg a merevlemez védelme érdekében. Vagy csak én voltam vak már megint?
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
hardline
senior tag
válasz retesz147 #1678 üzenetére
Én nem értek különösebben a hálózatokhoz, de a transmission nekem csak azután lett működőképes, hogy a HDD-t ntfs-ről ext4-re formáztam. Onnantól ahogy rádugtam a routerre, egyből ment minden, meg azóta is.
Később rádugtam még egy ntfs vinyót is, ezt csak megosztott meghajtóként használom. Az is megy szépen, bár a lemezre és a lemezről másolás is nagyon lassú. 5-6MB/s. Pedig régebben többen tettek be képet, hogy ext4 hdd-vel 80MB/s is megvolt. Nekem mind a két vinyóval ennyi. De különösebben nem foglalkoztam vele, nagy fájlokat ritkán mozgatok így, meg mivel nem értek hozzá, azt se tudom mi lehet a gond. -
retesz147
addikt
válasz szaboi6512 #1672 üzenetére
Valszeg visszaállok ntfs-re....
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Headless
őstag
válasz woodworm #1675 üzenetére
sajátot buildeltél? vagy a mienket raktad fel? Am te mondtad, hogy rossz a wiffi esetleg rakd fel a legújabb buildben lévő mt76, simán opkg-val. megtalálod a megosztott driveomban. És mond, hogy mit tapasztalsz.[link]
HDD/pen leszakadás legtöbb esetben a megfelelő tápellátás hiányában jöhet elő, bár az furcsa egy pen drive esetében...
[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
-
Headless
őstag
az elég furcsa hogy egy linux oprendszerben nincs ext driver vagy a csatolása nincs megoldva. woodworm te mit tudsz erről, külön kell bekapcsolni build során?
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Ez nem jó hír....
-
scream24
senior tag
válasz retesz147 #1670 üzenetére
Nekem is ntfs-re van formázva. Nem akartam addig mókolni míg be nem tudom röffenteni a transmissiont. Most 3 nagy méretű letöltés megy a proci 10-20% között ingadozik, szerintem rendben van, én nem piszkálom. Mert aztán jöhetek én is kérdezni, mint Te.
-
retesz147
addikt
A múltkor már bemutatkoztam, hogy láma vagyok ilyen témában, de ismét kérdeznék, ha nem gond.
Ugye a routeren padvan fut, rajta egy HDD usb-n.
Eddig ntfs-re volt formázva, minden gond nélkül tette a dolgát.Egy másik fórumon azt tanácsolták, hogy ext4 jobb lenne, nem terheli a routert a fájlrendszer.
Leformáztam ext4-re linux alatt. Azóta nem látja semmi, csak a linuxos gép akkor, ha közvetlen rákötöm, hálózatban nem.
Ami jogos, mert a router se igazná ismeri fel.
Mit kell tennem?Köszönöm!
-
Szabadh
tag
Az én routeremmel valami nem stimmel. Tegnap előtt tettem rá a padavant.
El el szál a net, Eltünik az 5 Ghz, vagy a 2,4 ghz, vagy mindkettő.
Resetleni kellett már többször, hogy egyáltalán elérjem. Vagy nagyon belassul, és ki is fagy.
Ha újra végig csinálom a procedurát prometeusal, forgatás, flashelés stb, akkor azzal lecserélhetem a jelenlegi Padavant?
A prometheuszos műveletek során volt több hiba is. Pl. volt egyszer, hogy kikapcsolt a laptop alvó módba tette magát. (Nem állítottam át az ébrenlét idejét) De bekapcsoltam és pörgött tovább...
Ezek miatt gondoltam, hogy újra csinálom az egészet.
Működni fog úgy a Flashelés a végén, meg a router? -
scream24
senior tag
Rémület lefújva. Végső elkeseredésemben megpróbáltam edge böngészővel az egészet s láss csodát működik. Pedig mindent ugyan úgy csináltam. Ki érti ezt. Köszönöm a türelmet és a segítséget.
-
scream24
senior tag
válasz woodworm #1666 üzenetére
Időközben megtaláltam a settings.json már csak a módosítás mikéntje a kérdés.
logban ez van:
Mar 3 12:48:23 ntfs-3g[900]: ntfs_attr_pread_i: ntfs_pread failed: Input/output error
Mar 3 12:48:23 ntfs-3g[900]: Failed to read of MFT, mft=67 count=1 br=-1: Input/output error
Mar 3 12:48:23 ntfs-3g[1150]: ntfs_mst_post_read_fixup_warn: magic: 0x00000000 size: 1024 usa_ofs: 0 usa_count: 65535: Invalid argument
Mar 3 12:48:23 Media Server: daemon is started
Mar 3 12:48:23 ntfs-3g[1150]: ntfs_mst_post_read_fixup_warn: magic: 0x00000000 size: 1024 usa_ofs: 0 usa_count: 65535: Invalid argumentMinden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
woodworm
veterán
válasz scream24 #1661 üzenetére
Szerintem a gyökérben keresi a transmission könyvtárat a rendszer, de ha ott is megtalálja, akkor rendben. A transmission indulása ott a logban, nincs hibaüzenet?
A settings.json a transmission könyvtárban létrejövő könyvtárszerkezetben van, a config alkönyvtárban.A szerkesztéséhez le kell állítani a transmission futását, szerkeszteni a fájlt, majd újraindítani a szolgáltatást.[ Szerkesztve ]
-
scream24
senior tag
válasz Szabadh #1662 üzenetére
A home az nem mappa, az a merevlemez "neve". A tm felületén be is állítottam , hogy hová töltsön le, persze lehet, hogy nem jól. A képek alapján mi lenne a pontos elérési ut a hdd-hez?
-
Szabadh
tag
válasz scream24 #1659 üzenetére
Meg tudod adni TM felületén is, hogy hova töltsön.
Egyrészt a beállításoknál, másrészt a fájl kiválasztásnál
Nekem: /mnt/transmission/downloads
Azaz van egy transmission ,és abban egy downloads mappa.
Ha csináltál egy home mappát, akkor azt is bele kell írni[ Szerkesztve ]
-
scream24
senior tag
Mint írtam fogalmam nincs hol találom azt a fájlt és , hogyan is kellene szerkesztenem. Erről információt sem találtam itt a topicban sem, s olyat sem olvastam, hogy nagyon módosították volna. Lehet én gondolom rosszul, de ezek a beállítások ELVILEG elegek kellettek volna, hogy legyenek. Vagy nagyot tévedek?
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz scream24 #1657 üzenetére
nincs felcsatolva a kulso merevlemezed. alul irja is hogy 0 a hely. valoszinuleg a routerre toltesz es mikor annak a tarhelye betelik egybol megall a letoltes.
javaslom, hogy nezz utanna. pl ssh-n belepsz a routerbe kiadod a mount parancsot es megmondja fel van e csatolva a meghajto. -
scream24
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Tegnap este meguntam, s láss csodát ma meg elsőre sikerült belépnem a transmission felületére. De, hogy ne legyen nagy a boldogság az elindított torrent megy egy picit majd szünetelteti, elindítom, letölt megint pár %-ot majd megint szünet. Mit állítottam be rosszul? Olvastam régebben, hogy valaki küzdött hasonlóval, de most nem találom.
qqcqqc Végülis nem kellett szerkesztenem semmit. Természetesen köszönöm szépen a fáradtságot!
-
őstag
válasz scream24 #1652 üzenetére
Erre sajnos nem tudok válaszolni. Amit írtam az minden platformon igaz a transmission-re. Ha van grafikus felület, akkor azon keresztül is lehet, ha nincs, akkor meg kell keresni az adott rendszeren. Használtam tr-t több platformon (asztali linux, gui nélküli linux, windows és különböző routerek, mindenhol máshol volt.
És én még ezt használom: [link], egy kicsit kibővíti a webes felületet.
-
z123456z
őstag
Srácok, valamelyik fw-el stabil a dlna? A gyárival+lg webos+plex állandóan megakad, áll egy kicsit, aztán megy tovább. Nem lehet így filmet nézni. Nekem semmi más funkciója nem kell, csak ez, az is ritkán, de akkor jól.
-
Szabadh
tag
Nah nekem sikerült a Transmisssion problémát megoldani.
Nem tudom, hogy, de sokadik próbálkozásnál egyszer csak beugrott.
Egy hagyományos 2,5 ös HDD van rajta. Az SSD -t nem hajlandó elfogadni.
Ez azért különös, mert van egy másik 3G is szolgálatban, és az gond nélkül látja.
Ki érti ezt.... -
F34R
nagyúr
Lehet ilyen fekete verziot valahol rendelni?
-
-
scream24
senior tag
válasz Szabadh #1645 üzenetére
Most próbálkoztam vele, de már ott elakadok, hogy: 192.168.1.1:9091 bepöttyintése vagy a routerből a wb controlra kattintva is ugyan az: A webhely nem érhető el. Lehet az a baj, hogy pendrive van rádugva ntfs-re. Nem tudom. Már mindent vagy 10szer megnéztem, nyilván én vagyok a balfasz, de szerintem már túl fáradt vagyok ehhez és valamit nem veszek észre.
-
szaboi6512
őstag
-
scream24
senior tag
válasz szaboi6512 #1642 üzenetére
Egy régi d-linket váltott. Azt egy pár éve belöttem s nem is tudtam, hogy van a lakásban . Kellett már az 5Ghz, társasházban lakom. Meg jó lenne kihasználni a torrentezést, így nem menne annyit a gép. Ezt mégjelen esetben tanulmányozom.
-
scream24
senior tag
Szerencsére több problémám nem volt. Bár azt az egyet is csak a figyelmetlenségem okozta. Fent van a padavan. Már csak a finomhangolás van hátra. A beállítások tárházát tekintve elleszek egy darabig. Köszönöm még egyszer. Ha valamiben elakadok még jövök.
-
scream24
senior tag
válasz szaboi6512 #1636 üzenetére
Köszönöm szépen. Már megy a flash. Nyomtam a kettest is, csak nem gondoltam, hogy símán csak be kell pötyögni a "semmibe" !
Papamaco Neked is köszönöm!
-
Szabadh
tag
válasz szaboi6512 #1633 üzenetére
Az most itt az alapvető gond, hogy nem jelenik meg a rádugott merevlemez. Nem látja a router
-
Szabadh
tag
válasz szaboi6512 #1631 üzenetére
Nem.
Vagyis most rányomtam. De semmi változás -
Szabadh
tag
Padavan alatt van valami trükk, hogy a Transmission elinduljon?
Ruterre van dugva egy Ext4 re formázott merevlemez
Router felületén be van kapcsolva a Transmission
Újrainditások, fel le csatolások, de semmi. Nem éled fel TMSőt a SMB sem akar működni
[ Szerkesztve ]
-
Szabadh
tag
-
vargalex
félisten
Az xfs mindig is naplózó filerendszer volt, így nem értem a journal-al kapcsolatos észrevételedet. Asztalin, mini szerveren én is XFS-t használok, teljesen elégedett vagyok vele. Bár, sok kis file-nál érezhetően gyorsabb az ext4.
Anno 1043ND v1-en csinált egy emberke összehasonlítást, láthatóan írásban gyengébben muzsikált az XFS.Alex
-
Headless
őstag
buildeltem egy 10-es számút.
volt egy kérés az nfs szerverre ez volt a fő ok, jelenleg még csak a driveomba elérhető, amint suste ráér felrakja valamint volt egy mt76 driver frissítés is... meg a korábban linkelt IRQ affinitásos init scriptet is beleraktam, meg a minidlna thumbnail make-t ami múltkor hiányzott...[link]
Használjátok egészséggel.
-
retesz147
addikt
Hát kb...fúúú, mekkora loser vagyok...
Köszönöm mindenkinek!
Magyarázkodás: nem igazán vagyok jártas ebben a világban, olvasgattam, de nem sokat értettem a fellelt irodalomból, így kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
probalt mar valaki innen mas fajlrenszert hasznalni ? (xfs,jfs)
ez a ketto jobb nagyobb fajlok allokaciojanal, illettve xfs multithread performance-be jobb mint az ext4. egy hatranya van nem journal. asztalin kevesbe fragmentalodtak a fajlok torrentezestol.
itt meg nem probaltam. -
retesz147
addikt
válasz Headless #1616 üzenetére
Fúúú....köszi a választ, de én ettől padlót fogtam
A no-ip már megvan a host name ugye xxxx.ddns.net, ennek segítségével kívülről elérem ftp-n böngészővel a HDD-t ami rá van kötve, csak én innen a transmission webguit nem igazán tudom elérni.
A publikus IP...hmmm...Elvileg van. Vagyis ezt honnan is tudom, hogy van, vagy nincs? A whatismyipaddress.com és a portchecker is ugyan azt írja ki. A portchecker szerint a 8080, a 21-es és a 9091-es van nyitva, többi zárt(elvileg).
"Ezután márt csak a megfelelő portot kell nyitnod, vagy vpn-el csatlakozol.Utóbbi bonyolultabb, de biztonságosabb, több mindenre jó."--Na ezt nem vágom....
Amikor tudom a wan ip címét és mögé írom a 9091-et, akkor külső hálózatról is elérem a transwebguit, viszont amikor változik az ip, akkor nyilván vége ennek az elérésnék.
Ezt szeretném "stabillá tenni", hogy bárhol bármikor elérjem a trans-t.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Headless
őstag
válasz retesz147 #1615 üzenetére
Fix ip egy nagyszerű dolog, de egyrészt fizetős, meg ki az aki egy WAN ip címet megjegyez. Erre vannak az úgymond dinamikus dns címek, ahol regisztrálsz egyet általában van ingyenes és a router frissíti a cimet bizonyos időközönként. padavanban nem tudom hol van ez de valószínű valahol az extra szolgáltatások között lesz.... DDNS, dynamic dns vagy valami hasonló néven. no-ip pl ingyenes és elég sok router támogatja hátránya, hogy havonta jön egy email hogy megerősítsd hogy használod... de ott vana dynu ingyenes nem jön semmi idegesítő levél ipdns.hu magyar ingyenes stb, a lista végtelen...
Ami még fontos, hogy publikus ip (router wan ip címe megegyezik egy ip/port checker oldalon találhatóval)) címmel rendelkezz, digi mostanság egyre több helyen oszt privát (NATolt ip címet) ebben az esetben fel kell hívni őket, mivel szerződés alapján elvileg biztosítaniuk kell publikus ipv4 címet. nem is szoktak vele szívózni odatelefonálsz, hogy kell és másfél óra.
Ezután márt csak a megfelelő portot kell nyitnod, vagy vpn-el csatlakozol.Utóbbi bonyolultabb, de biztonságosabb, több mindenre jó.
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Szépen, lassan okosodok router és hozzá kapcsolódó témákban.
Viszont a kövi kérdésre katyvasz van a fejemben.Ha távolról, külső hálózatról (pl mobilnet) el akarom érni a transmissiont, mert szeretnék egy torrentet elindítani és mire hazaérek töltsön le, ezt hogy tudom megcsinálni?
Ugye a gond az, hogy mindig változik az IP cím. Fix IP kellene.
Szolgáltató Digi, a routeren padavan van.Megoldható ez?
Köszi!
-
-
Headless
őstag
IRQ affinitás optimalizációs init.d ledehez talán reszponzívabb marad a router magas terhelés melett is...[link]
[ Szerkesztve ]
-
Headless
őstag
válasz Szabadh #1609 üzenetére
nem kell kattintani sehova egyszerűen bekell írni... de utána átirányít egy másik oldalra (https://d.miwifi.com/rom/ssh?userId=XXXX) ahol újra átkell írni https-re mit nem lehet ezen érteni? van hogy gateway errort dob akkor csak frissíts egyet mert leterhelt a szerver.
ahol XXXX a te userid-d...
-
Szabadh
tag
Igen, végigolvastam az egész fórumot.
Szerintem más a gond.
Miért is kell átírni, ha eleve ezt írom: https://d.miwifi.com/rom/ssh ?Most csinálom először. Olvasgatás után úgy gondoltam, hogy ez a cím magától jön valahonnan. Vagy a router felületén kell kattintani valahova, és akkor behozza rosszul, és át kell írni https-re. De nem jött. Én beírom jól, és nem történik semmi. Szóval szerintem valahol máshol rontom el
[ Szerkesztve ]
-
Headless
őstag
válasz Szabadh #1605 üzenetére
Én az ssh.bin letöltésére gondolok... nem a router elérésében. belépsz ha nem jön be átírod https-re rákattintasz a letöltésre ha nem megy átírod https-re...
am az fw frissítés után újra bekell állítani a jelszót telefonnal azt hiszem...
Van neted egyáltalán? ha pppoe írtam, hogy a régi router lan portjába érdemes dugni és akkor kap netet rögtön dhcp-n és elég a pppoe-vel foglallkozni luciban ami már magyar/angol...
[ Szerkesztve ]
-
Szabadh
tag
Sziasztok
Raknám fel a LEDE -t.
De már az elején elakadtam. Router frissítése megtörtént a fejlesztői rom-ra.
Most kellene letölteni az ssh fájlt. De se http, se https -el nem akar működni a link.
Elméletileg ha be vagyok jelentkezve a myaccontba, és a ruterről jön a net. A router felületébe is be vagyok lépve.
https://d.miwifi.com/rom/ssh
Vagy ezt a címet dobnia kell a rendszernek valahogy magától?Akkor miért dob : A webhely nem elérhető szöveget a crome?
Mit ronthatok el?[ Szerkesztve ]
-
sysrq
őstag
A gyári fw kezeli ha két hdd fogadására alkalmas dock van az USB portjára csatlakoztatva, és egy vagy két hdd behelyezését hogy kezeli? Erről lenne szó.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest