- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardline
senior tag
válasz
retesz147 #1678 üzenetére
Én nem értek különösebben a hálózatokhoz, de a transmission nekem csak azután lett működőképes, hogy a HDD-t ntfs-ről ext4-re formáztam. Onnantól ahogy rádugtam a routerre, egyből ment minden, meg azóta is.
Később rádugtam még egy ntfs vinyót is, ezt csak megosztott meghajtóként használom. Az is megy szépen, bár a lemezre és a lemezről másolás is nagyon lassú. 5-6MB/s. Pedig régebben többen tettek be képet, hogy ext4 hdd-vel 80MB/s is megvolt. Nekem mind a két vinyóval ennyi. De különösebben nem foglalkoztam vele, nagy fájlokat ritkán mozgatok így, meg mivel nem értek hozzá, azt se tudom mi lehet a gond. -
scream24
senior tag
-
Headless
őstag
válasz
retesz147 #1615 üzenetére
Fix ip egy nagyszerű dolog, de egyrészt fizetős, meg ki az aki egy WAN ip címet megjegyez. Erre vannak az úgymond dinamikus dns címek, ahol regisztrálsz egyet általában van ingyenes és a router frissíti a cimet bizonyos időközönként. padavanban nem tudom hol van ez de valószínű valahol az extra szolgáltatások között lesz.... DDNS, dynamic dns vagy valami hasonló néven. no-ip pl ingyenes és elég sok router támogatja hátránya, hogy havonta jön egy email hogy megerősítsd hogy használod... de ott vana dynu ingyenes nem jön semmi idegesítő levél ipdns.hu magyar ingyenes stb, a lista végtelen...
Ami még fontos, hogy publikus ip (router wan ip címe megegyezik egy ip/port checker oldalon találhatóval)) címmel rendelkezz, digi mostanság egyre több helyen oszt privát (NATolt ip címet) ebben az esetben fel kell hívni őket, mivel szerződés alapján elvileg biztosítaniuk kell publikus ipv4 címet. nem is szoktak vele szívózni odatelefonálsz, hogy kell és másfél óra.
Ezután márt csak a megfelelő portot kell nyitnod, vagy vpn-el csatlakozol.Utóbbi bonyolultabb, de biztonságosabb, több mindenre jó.
-
-
-
Boby8709
csendes tag
válasz
retesz147 #1435 üzenetére
[Itt] megtalálod képekkel illusztrálva a leírást, angolul, de érthető módon. Alulról a 9. fő téma. Ezek az asus zuccokhoz vannak, de gondolom ugyan úgy kell xiaomin is (padavan az padavan), de ha nem akkor kérem valaki javítson ki. Nem vagyok nagy mágus. Én még várom a kis aranyost
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged