- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isti6
csendes tag
válasz
Dadan01 #3224 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást, hardveraprón akkor szétnézek én is. A ház megoldásod tetszik
Egy kérdés, hogy ha nagyobb tápot használok, mint ami szükséges, akkor az nem befolyásolja a fogyasztást? Nekem is van a lehalt asztali gépem tápja otthon és akkor behasználnám azt énisFontos szempont, hogy minimalizáljam a fogyasztást.
A 2-3 forintos különbség miatt már elgondolkoztató, hogy kapjak +28% sebességet (A J5005 már húzós lenne és felesleges is szerintem)
-
Isti6
csendes tag
válasz
Dadan01 #3220 üzenetére
Eltudnád küldeni a pontos összeállítását a gépednek, hogy hogy jöttél ki 40K körül?
Van olyan PC ház is, amibe lehet rakni 3,5-ös hdd-t, mivel abból van egy 750GB-osom elfekvőbeVagy esetleg ha változott a piac, most milyen alaplapot ajánlotok? Most ezt találtam: ASROCK J4105-ITX
-
suste
veterán
válasz
Dadan01 #1690 üzenetére
Én sem találkoztam még ilyennel, ha nem látom a saját szememmel, akkor el sem hiszem
.
Ez a hdd:=== START OF INFORMATION SECTION ===
Device Model: WDC WD10JPCX-24UE4T0
Serial Number: WD-WXC1E840M9LWMost beugrott, hogy odáig eljutott, hogy mint sda megjelent, de fdisk már nem mutatott semmi infót róla. Usbreset program a ház azonosítóját látta (ahogy a régi hdd-nel is).
Szóval tuti a hdd nem tetszik neki valamiért.
Pc egyből látta ugyan azzal a kábellel, újraformaztuk, de akkor sem látta az R3G.
Visszakerült a 1043v2-re, azóta is megy. -
suste
veterán
válasz
Dadan01 #1686 üzenetére
félig off:
van ismerősnek egy 2,5-es WD-blue -ja (1Tb), és ez a router nem akarja felismerni
openwrt/lede (ext4) alatt volt próbálva:
-sima SATA/USB3 kábellel (aliexpress, de másik HDD-vel simán működik ezen a routeren is)
-másik régi 2,5-es USB2-es HDD gyári tokjában (a régi HDD-vel szintén működik ez is)ugyan ez a WD-blue-1Tb viszont simán megy a tplink-1043v2 -n (openwrt-BB) az előbb említett mindkét bekötéssel!
valaki tapasztalt hasonlót? -
scream24
senior tag
válasz
Dadan01 #1681 üzenetére
Tegyük fel ha éjjel neteznék is a budin, ami esélytelen, ott a mobilnet, nem ördögtől való! 😀😊😋 Laposbol szedtem ki a vinyót ssd váltás miatt, tehát csak úgy "lett"! De ,ha ilyen jól bírjàk akkor tényleg értelmetlen ki, be kapcsolgatni. Hangja nincs, ágytól amúgy is messze van! Köszönöm szépen a kimerítő választ neked és a többieknek is! Jó pihenést!
-
Boby8709
csendes tag
válasz
Dadan01 #1681 üzenetére
Nem teljesen ide vágó megjegyzés, de pl nekem redel nagyon negatív a tapasztalatom. Amikor megjött újonnan elve döglött volt (jó van ilyen), természetesen gariba cserélték. Második kb 1-1.5 évet bírt, aztán hála istennek nem volt már készleten úgyhogy levásároltam az árát
Abból lett a 240-es Fury
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest