Új hozzászólás Aktív témák
-
benczeb
aktív tag
Miota 5.0.1-en vagyok, neha elofordul, h ejjel olyan 30-40%ot merul a telefonom. Nem tudom, miert lehet, figyelgetem, h ne fusson alkalmazas, direkt kilovom mindet, es tegnap este is ez volt. 82%on volt este 10kor, reggel 6ra pedig 50%en. Egyebkent feltunk az is, h mintha par alkalmazas automatikusan frissitgetne, vagy menne update-ert. pl Apple Store is hozza az update-eket anelkul, h elinditanam magat az alkalmazast.
-
-
Robertoq
őstag
Ha nem is 100% statot lehet levonni belőle, de a képlet viszonylag egyszerű:
a probléma a sima 4es szériát is érinti. Ha valakinek a iOS5el kezdődött a merülési gondja, miközben nem telepített új programot akkor egyértelmű, hogy a rendszer a ludas. Nem egyedi eset ez, de nem értem ezek a problémák hogy nem jöttek elő a béta időszak alatt egy usernek sem -
Fr3eWar
őstag
Volt elötte is apple telefonod? Tehát voltak kontaktok stb amit arról állítottál vissza?
Nekem ez az első almás cuccom, így full 0-ról kezdtem. Lehet azért nincs problémám. A névjegyeket a gmail-ból szinkronizáltam rá.
Sokkal jobban bírja azt aksim mint az előző telefonjaimé.
már 1nap 10órája megy minden push bekapcsola a location services is, 4óra használat és még 41%. -
Org
aktív tag
Reggel leveszem, este felrakom. De most feltoltottem este, levettem 100%nal este. iTunesba toltottem le par darab podcastet ejjel, reggelre mar 70%nal volt. Erdekes. :S
-
joey04
titán
-
knyitogato
őstag
Majd javul ez a frissítésekkel.
Az SGSII-vel is volt néhány difi a megjelenés után, a frissítések után viszont álomteló lett.
-
Org
aktív tag
Amugy amikor a 4est toltottem, mindig forro volt az aksija hatul. Most a 4Snel meg melegnek se meleg. Ez is fura..
-
passatgt
aktív tag
Más iEszközöm van, iOS 5-tel növekedett az üzemidőm. Ilyen nincs?
Ipad 2-m van és pontosan nem mértem le, de érzésre egy fél órával többet megy
-
GaryPenn
csendes tag
Használat: 3ó 22p
Készenlét: 12ó 21pAkku: 82%
iPhone4 16gb iOS 5.0.1
iOS5-tel sem volt baj az akksival, ezzel sincs.
-
flamingozor
csendes tag
Iphone 4 nekem alapból nem volt gondom az üzemidővel ios 5 alatt
-
vitomi24
tag
Mèg csak kèt hete vettem a 4S,de nem vettem èszre hogy jobban merülne mint màs telom.Az elmult 1 èvben volt egy jo pàr èrtelmes telom(n900,n8,bb torch,nexus s,htc desire,htc wildfire s)de egyik szarabb volt üzemidöben mint a màsik.Èn màr akkor is boldog vagyok ha 12-18 òrát elfut.Bár nem fiokban tartom a telomat(2-5 ora telefonálás,1-3 ora zene,1-3 ora net/nap).
Szòval hülyesèg ez az egèsz szavazás!Nincs kèt ugyan olyan felhasznàlo.
Alapvetöen nyugaton az emberek nagy többsège aki ilyen drága telot használ SIK HÜLYE!!! -
mrhitoshi
veterán
[69.4%] Nincs iPhone-om, csak érdekelnek az eredmények!
Én azt hittem, hogy jóval nagyobb arányban vannak azok akiknek iPhone-juk van, vagy csak sok iPhone tulaj csak passzívan olvassa a Mobilarénát ?
Érdekes számomra. -
DemonDani
addikt
sok opcio lemaradt a szavazásról és sok a felesleg
nem csak i4 mellett lehet hiba sajnos 3gs tulajok is jelezték, valamint volt akinek a 5.0 jo és a 5.0.1 lesz rossz
-
BossBoss
őstag
iPhone 4 8GB
Használat: 2 óra 2 perc(30 perc duma, 4 sms, 1 óra net(fele wifi, fele mobilnet) hvg, nso, hi24)
Készenlét: 8 óra 19
Akksi: 74%
ON: wifi, 3G,mobil adatforgalom, push, értesítesek, fényerő max
OFF: GPS,fotóadatfolyam
-
törölt tag
Everman szabin van?
-
joey04
titán
válasz
JNashville #62 üzenetére
majd kiderül, készül az 5.0.2 frissítés is állítólag.
mondjuk bár ilyen hibám lenne, hogy merül a telefon, most a zöldek miatt nagyobb a problémám. -
Csak én nem értem, hogy mi baj azzal, hogy van egy olyan opció is, hogy nincs iphone-om? Már nem azért, de ha valaki ezt jelöli, ők az egyik oldal, van aki a többiből választ, ők a másik. Az egy dolog, hogy 70 felett van az a százalék, akiknek nincs, de attól a másik oldal(akinek van), az szépen kattint amire kell, és már látszik is az iPhone tulajok válaszainak megoszlásának aránya, hogy ki elégedett, ki nem.
Hol itt a gond?
-
Kashim
őstag
Az átlag felhasználóra kell rendszert gyártani... a felhasználót nem érdekli a háttér: Merül? Igen. Akkor javítsák. Engem se érdekelne a duma, ha nincs megoldás.
Az átlag felhasználó alatt a szokásosnál is átlagosabb hozzá nem értő réteget értem, aki gyakorlatilag s*gg az ilyen eszközökhöz, szóval ebből tartom hülyeségnek az adatgyűjtést és a közvélemény kikérését, mert marhára nem kapnak normális eredményt és hiába kutakodnak, úgysem fognak egy ilyen problémát megoldani, aminek ennyi oka lehet. Nyilván ez sovány vigasz ez bárkinek is, de épp ezért mondom, hogy nem tanakodni kell miközben a user fogja a fejét, hanem visszahívni a sok rosszat, aztán ha mindenki boldog, okoskodhatnak a problémán a háttérben.
Ezt azért nem lehet komoly alternatívaként felhozni. Ha nem tudják pontosan behatárolni, mi a baj, miért vennék vissza mindet kicserélve újra? Meg úgy eleve, miért tennének ilyet? :S
Kevés telefont érint? Igen. Többi jó? Jó. Akkor adjanak a többinek is jót a rossz helyett és meg van oldva. Elemezgessék személyesen a visszakapott rossz példányokat, vagy fordítsák hasznosabbra az ezen nyert emberi kapacitást.
Ha nem (nagyjából) általános hiba lenne, nem biztos, hogy így felkapták volna. Ezt nem csak 1% érzi.
Ha Apple-ről van szó, akkor a legkisebb problémát is felkapják, szóval azt azért nem jelenteném ki, amit írtál.
Davey7
Ha mobilnet, wifi, meg egyéb olyan funkció ki van kapcsolva, ami miatt egyáltalán érdemes iPhone-t vagy okostelefont venni, plusz naponta kétszer ránéz a lockscreen-re, hogy mennyi az idő, akkor azért elég hosszú ideig bírja. Egyébként meg kamu. Nekem csak úgy megy napokat, ha pénteken lerakom mikor hazajövök és szombat-vasárnap nagyon takarékosan wifi mellett használom. De ez is csak úgy, ha hétvégén alig nyúlok hozzá. Még így is vasárnap estére már max 10-15%-on van. Normál hétköznapi használat mellett este, vagy legkésőbb másnap délelőtt töltés. -
Davey7
senior tag
Az valos,hogy esz ismerosom i4-en amit kijelzett:
2 napja megy a telefon (ugy ertem akkor volt toltve utoljara) es meg 79%-on volt. Valos ez?
Mert ott mondta nekem,hogy az android ugy merul mint az isten nyila az iphone meg 4-5 napot bir.En mondtam,hogy akkor biztos nem hasznalja,mert aismeroseimnek akiknek van iphone ugyanugy lemeritik 1 nap alat..
De akkor is. Valos lehet ez az adat?
-
Surfym@n
senior tag
Én ezt jelöltem meg:
[1.4%] Más iEszközöm van, iOS 5-tel csökkent az üzemidőm.
Indoklás:
Épitkezési vállalkozó vagyok, IFÁ-val járok (-> másik iEszköz...), mióta kijött a szifon4S azóta még több szőke plázacica akarja elüttetni magát a zebrán, mert épp kiabál a telefonjával (lehet hogy a Siri miatt van) - szóval több a stressz, már nem bírom a napi 10 óra robotot -> csökkent az üzemidőm.
-
Dany007
veterán
Szerintem manapság az összes telefonnak mocskosul szar az üzemideje.
Értsd ezalatt, hogy max 2 nap átlagos használat mellett.
Sógoromnak van i4-e ő azt mondta, ha rendesen használja is akkor kb 1 napot bír. Erős használat mellett viszont még egy napot is alig...
Ezért ha a hiba csak - mondjuk - 10% is visszavesz az akksi teljesítményéből akkor az már bizony problémás tud lenni.Tehát itt nem arról van szó, hogy a telefon a normál 1 hetes üzemidő helyett mondjuk csak 6,5 napig bírja, hanem az amúgy is szűkös üzemidőből még súlyos százalékok vesznek el.
-
Robertoq
őstag
Android alatt meg lehet nézni ha valami nagyon leszívja Battery usage
Máshol meg már az van, hogy a frissítéstől jobban merül
Az Apple támogatással foglalkozó fórumának talán eddigi leghosszabb bejegyzése már közel 300 oldalas, több mint 4400 üzenettel és 315 ezer megtekintéssel. Néhányan úgy gondolják, hogy a probléma valószínűleg hardveres eredetű, ezért sosem fogják tudni szoftverfrissítéssel megjavítani -
debrejo
senior tag
Csak egy példa nem iOS-t használótól: SGS-em van, ugye nincs rajta ledes villogó különböző értesítésekre, ami nekem jól jött volna, így letöltöttem egy alkalmazást (noLED), ami a képernyőn mutatja az elmulasztott hívásokat, sms-t, emilt, satöbbi. Na ez a progi egy szép nap bemondta az unalmasat és csak egy villogó pöttyöt kezdett mutatni a szokásos levél, telefonkagyló satöbbi ikon helyett. Mivel épp külföldön voltam, nem foglalkoztam vele, mire hazaértem, kiment a fejemből. Tegnapelőtt este kaptam egy sms-t, amit nem vettem észre, csak másnap reggel, képernyővel lefelé sikerült az éjjeliszekrényre tennem. Reggelig leszívta komplett az akksit (kb 80%-on volt). Ilyen is van, nem is jöttem rá azonnal mi okozta, de kis gondolkodás meg kutakodás után csak meglett. Nem mindig a hw a hibás. A felmérés csak reprezentatív lesz, mivel nem mindegy, hogy gyári hiba vagy user error okozza a merülést, biztos vagyok benne hogy ilyenek is vannak.
-
"Az a baj, hogy az iPhone felhasználórétege erősen konvergál az átlaguser irányába."
Az átlag felhasználóra kell rendszert gyártani... a felhasználót nem érdekli a háttér: Merül? Igen. Akkor javítsák. Engem se érdekelne a duma, ha nincs megoldás.
"(Ahogy írtam, szerintem jelentősen felgyorsítaná a téma lezárását, ha egyszerűen mindenkinek kicserélnék a telefonját, de sok szempontból a hírverés hasznosabb lehet...)"
Ezt azért nem lehet komoly alternatívaként felhozni. Ha nem tudják pontosan behatárolni, mi a baj, miért vennék vissza mindet kicserélve újra? Meg úgy eleve, miért tennének ilyet? :S
Ha nem (nagyjából) általános hiba lenne, nem biztos, hogy így felkapták volna. Ezt nem csak 1% érzi.
-
Org
aktív tag
En kerem vissza a 4esem uzemidejet, mert ez a 4S egy hulla.
-
benczeb
aktív tag
válasz
Depression #45 üzenetére
46os valasszal ertek egyet
-
mrlujoak
veterán
"Egyértelműen azért, mert az olvasók között jóval több az olyan ember, akinek nincs iPhone-ja de attól még érdekli az eredmény."
Ez tulajdonképpen mire is a válaszod?!
Mert én eleve azt feszegettem, amit Te magad is leírtál:
"Egy olyan szavazási rendszer kellene, ahol úgy is meglehet nézni az aktuális eredményeket, hogy az illetőnek nem muszáj szavaznia hozzá."
-
Kashim
őstag
Az a baj, hogy az iPhone felhasználórétege erősen konvergál az átlaguser irányába. Ekkora eladott mennyiségnél ez cseppet sem meglepő, teljesen érthető és innen is a siker, hogy bárki elboldogul vele. Azonban pont emiatt marhára nehéz behatárolni a pontos hibát, mert a sok hozzá nemértő tapasztal valami kis gebaszt, aztán rögtön ennek tulajdonítja, holott teljesen más áll a háttérben.
A 3GS-emnél nekem is volt olyan 2x is, emlékszem, hogy reggel ébredve csutkára le volt merülve a teló, holott este szokás szerint repülő módba tettem az ágyam mellé 95%+ töltöttséggel. Megesik, gondoltam. És így is volt, mindenféle hasonló hiba nélkül használtam másfél éven és 3 iOS verzión keresztül, és az új gazdája sem panaszkodott.
Na most simán el tudom képzelni, hogy egy-egy ilyet tapasztalva vannak, akik rögtön ugranak a supportért és belekeverednek a szerintem a szintén elhanyagolható mennyiségű hardveres hiba eredetű panaszok közé.
Sok millió készülék tulaj közül ha pár százalék ilyen túl aggódó egyént veszünk, az is marha sok és innentől lehet kibogarászni a megoldást és a valós okokat. Valószínű itt tartunk most.(Ahogy írtam, szerintem jelentősen felgyorsítaná a téma lezárását, ha egyszerűen mindenkinek kicserélnék a telefonját, de sok szempontból a hírverés hasznosabb lehet...)
-
b4zsi-
őstag
Ez a szavazás nem az Iphone tulajokról szól ezek szerint, hanem mennyi Apple troll van?
(én is csak érdekel az eredményre mentem....)úgyhogy szerintem hasznos az a gomb a kulturált fórumozóknak
-
benczeb
aktív tag
az utolso valasztast ki kene venni - nincs iphone-om, csak az eredmenyek erdekelnek, stb.... teljesen irrelevans a temat illetoen, illetve nem ad pontos kepet, es a kerdesre sem valaszol. az ne valaszoljon iOS 5.01 kerdesre, aki nem hasznalja.
-
Totheground
addikt
5.0-val sem volt para, se paden se telón.
-
debrejo
senior tag
Azért az a nincs alma cuccom de kiváncsi vagyok rá tényleg nem kellett volna oda.
Mindenesetre érdekes, hogy a két homlokegyenest ellentmondó válasz dominál (akinek eddig sem volt probléma és a frissítés után sem jelentkezett ill. a frissítés után is merül)...
Minimum elgondolkodtató. -
joey04
titán
de elvileg sima i4-en is van/volt ez a merülés, sőt tán még valahol 3GS-ről is olvastam.
ezzel együtt akinek 30%-ot merül minden éjszaka alatt, az szerintem is tuti hw hibás.Az üzemidő linkelgetős meg írogatós postokból meg már az iPhone topicban is herótom van.
Tényleg van értelme egy tök egyedi használatból eredő eredményt mutogatni...
ezzel egyet is értek, meg nem is. egyetértek, mert én is ilyesmit írtam, hogy ezer oka lehet a merülésnek, írták az icloud sync-et, a reminderst, meg még 1-2 dolgot. szóval lehet ez olyan "hiba" amit nem is tud az Apple kijavítani, mert pl ha a find my frinds fut, és mindenki küldözgeti, hogy éppen merre van, az tuti leszívja az akksit pillanatok alatt. ezt csak olvastam egy blogon, nem ismerem a működését, csak példa. Viszont abból a szempontból meg hasznosak az ilyen linkelések, beírások, hogy kiderül, nem egy mindenkinél jelenlévő bug van a rendszerben, amit meg kell találni és ki kell irtani. mert erre inkább a magyar szoftverben 5.0.1-ben is jelenlévő szöveg kicsúszása a képernyőről a jó példa.36: lehet akár az is, amit Kashim írt.
-
Dany007
veterán
Egyértelműen azért, mert az olvasók között jóval több az olyan ember, akinek nincs iPhone-ja de attól még érdekli az eredmény.
És ennek érdekében szépen rányomnak valamelyik lehetőségre, hogy lássa hogy áll a szavazás. Innentől kezdve viszont máris értelmét veszti az egész.Egy olyan szavazási rendszer kellene, ahol úgy is meglehet nézni az aktuális eredményeket, hogy az illetőnek nem muszáj szavaznia hozzá.
-
Kashim
őstag
Nem látom túl sok értelmét ennek a szavazásnak ebben a formában, de az a baj, hogy sehogy nem oldható meg, hogy viszonylag valós eredményt kapjunk. Annak ellenére, hogy van olyan opció, amivel csak a szavazást lehet megnézni, ahogy a fórum tagokat ismerem (tisztelet a kivételnek) gyanítom még így is egy csomóan a nem javult opcióra nyomnak (iPhone nélkül is), csak hogy verjék a mellüket...
Egyébként a személyes véleményem a témáról: Mivel jelentős mennyiségben 4S típusoknál érzékelhető az akksi probléma, simán megtörténhetett hogy kinyomtak egy rossz szériát, hardveres hibával és megint próbálják szoftveresen orvosolni, mint anno az antennát. Megkockáztatom az i4-ekből is az újabban legyártottakat érintheti, vagy az olyanokat amiknek már korábban is bajuk volt. (mondjuk az a baj ekkora mennyiség miatt belekeveredhet a statisztikába valóban szoftverhibából eredő gebasz is, vagy csak egy beragadt régen frissült program egy átlag usernél)
Lényeg, hogy ezeket a hibás készülékeket egyszerűen ki kellene cserélni. Ha valós az a hibaszázalék, amit átlagban ki lehet olvasni ezekből a felmérésekből, marhára nem vágná földhöz a vállalatot és úgyis a beszállítókon vernék le az egészet. Lehet csámcsogna rajt a média egy sort, de legalább meg lenne oldva, így meg csak húzódik az egész ügy. (persze vannak szempontok amik alapján utóbbi sem rossz... khm. reklám... az Apple-t ismerve lehet ez többet nyom a latba)Az üzemidő linkelgetős meg írogatós postokból meg már az iPhone topicban is herótom van.
Tényleg van értelme egy tök egyedi használatból eredő eredményt mutogatni... csak félrevezeti a hozzá nem értőket, aztán megy a jajgatás hogy nekem nem bír annyit. Leeshetne már mindenkinek, hogy baromira nem reprezentatív ez a módszer. -
joey04
titán
válasz
Depression #31 üzenetére
ez 100%
-
hemaka
nagyúr
placebo frissítés vót
-
Fr3eWar
őstag
Használat: 1óra 12perc
Készenlét 15óra 16perc
Akku: 82%i4S 32gb
iOS5.0Zavar a beállításoknál a kis piros 1-es de nem merem frissíteni-..
-
joey04
titán
válasz
Quentin Ruby #20 üzenetére
Én tökéletesen látom iPhoneról. Gyári safarival.
14: és neked mondjuk minden éjjel esik 20-30%-ot úgy, hogy airplane módban van, és minden kilőve? mert ha igen, az hibás készülék lesz szerintem.
------------Nálam kb semmi nem változott az ios4-hez képest, az elején még úgy is érzetem, kicsit talán jobb is. aztán rájöttem, hogy csak bebeszélem magamnak, szerintem semmi változás nincs. iPhone 4
a "Nincs iPhone-om, csak érdekelnek az eredmények!" pont népszerűsége sok mindent elárul számomra.
-
mrlujoak
veterán
Hú, ez az eredmény.
Eleve nem értem, hogy kerülhetett bele a statisztikai adathalmazba az, akinek nincs iPhone-ja, így tapasztalati tényező sem létezik esetében, csupán csak megnézné mi az eredmény...
Ez a pont a kérdésre (szavazásra) nézve teljességgel irreleváns...
Mivel egy termék üzemidő változásáról szól a kérdés, eleve nem kellene játékba engedni azt, akinek nincs olyan terméke, hiszen érdemben nem tud hozzászólni a témához...
Pillanatnyi állapot:
"Javult az üzemidő az iOS 5.0.1-gyel?
[8.4%] iPhone 4/4S birtokosa vagyok, iOS 5.0-val sem volt bajom az üzemidővel.
[7.8%] iPhone 4/4S birtokosa vagyok, iOS 5.0-val és 5.0.1-gyel is gyenge az üzemidő.
[2.5%] iPhone 4/4S birtokosa vagyok, iOS 5.0-val gyenge üzemidőt kaptam, de az 5.0.1 javította a dolgot.
[3.4%] Még nem frissítettem iOS 5.0.1-re
[1.7%] Még nem frissítettem iOS 5.0-ra sem.
[1.4%] Más iEszközöm van, iOS 5-tel csökkent az üzemidőm.
[4.2%] Más iEszközöm van, iOS 5-tel nem változott az üzemidőm.
[70.7%] Nincs iPhone-om, csak érdekelnek az eredmények!"
-
Depression
veterán
•eddig is az iphone bírta a legtovább, de a frissítéssel perpetuum mobile lett belőle.
Ha meglehetne oldani, hogy a 'nincs ieszközöm' nem számítana bele a százalékokba, az sokat jatvítana az átláthatóságon.
De az eddigi szavazatok alapján úgy tűnik, hogy a legtöbben nem vettek észre javulást.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Quentin Ruby #20 üzenetére
HAHA...
ez jó...egyébként a "Nincs iPhone-om, csak érdekelnek az eredmények!" nem a legnagyobb 5let...
pont az arányokat nem látni szépen tőle
talán minden kijelölés nélkül a szavazás/ok gombra kattintva elég lenne ha kiköpné az aktuális eredményt, mint más oldalakon szokásegyébként a szavazás nagy 5let
-
orimate86
tag
Hy!
Én úgy tudom, hogy az automatikus időzóna váltás, ami a GPS-el is összefügg az bekerül egy végtelen ciklusba és lezabálja irreális idő alatt az akksit. Ezt kell kikapcsolni iOS 5.0-nél. A most megjelenő/elérhető frissítésbe ezt elméletileg kijavítanak/javítottak.
-
Quentin Ruby
senior tag
Egyébként a sors fintora, hogy iphone-on nem látható a szavazó modul
-
Dany007
veterán
Azért érdekes megfigyelni, hogy az első két pontra kb ugyanannyi szavazat érzkezett...
Vagyis ugyanannyi embernek gyenge az akkuidő 5.01-egyel, mint amennyinek azelőtt se volt gondja vele.
Amúgy az utolsó lehetőségért külön köszönet!
Így gondolom a szavazás is reálisabb eredményt ad. Bár egyelőre 70,3%-kal mi vezetünk, vagyis akiknek nincs iPhone-juk csak kíváncsiak az eredményre
szerk.:
@ATM_automata
"Nem gondoltam, hogy ez lesz a legmagasabb érték..."Miért szerinted a Mobilarena olvasók nagy többségének iPhone-ja van?
Jóval többen kíváncsiak az iPhone-os hírekre, mint ahány embernek olyan telefonja is van.
-
ssppiikkee
tag
4/4S tulajdonosokhoz szeretnénk szólni a szavazássa.
-
Magnum_
nagyúr
Iphone 4s: mindkettovel katasztrofalis az uzemido.
-
Nagynozi
aktív tag
iPhone 4en 3g-s hálózaton 1,5 órája netezek és 99%-ról 87%-ra csökkent az akku! Azt kell, hogy mondjam, igen láthatóan javult!
-
b4zsi-
őstag
válasz
ATM_automata #9 üzenetére
Szerintem meg nyilvánvaló volt ez az érték....
-
k.
őstag
válasz
ATM_automata #9 üzenetére
Phejj csúnya dolog, mars mindenkinek iPhone-t venni
-
ATM_automata
őstag
A szavazás legviccesebb eredménye: [71.3%] Nincs iPhone-om, csak érdekelnek az eredmények!
Nem gondoltam, hogy ez lesz a legmagasabb érték...
-
CsongesZ
csendes tag
válasz
Quentin Ruby #6 üzenetére
Nekem ma éjjel 79%ra ment le úgy, h lefekvés előtt vettem le a töltőről.. :/
-
Bling95
őstag
válasz
Quentin Ruby #6 üzenetére
Azt viszont csereltesd, ennyit semmi esetre sem merulhet
-
Quentin Ruby
senior tag
Abszolute semmit sem. Sőt volt olyan, hogy egy éjszaka alatt - 9 óra - 89%-ról megadta magát!
-
Robertoq
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy ehhez a hasonló felméréshez képest itt mi lesz az eredmény.
-
JNashville
senior tag
Modell: lásd aláírás, eddig se volt baj, ezután sincs.
-
Bling95
őstag
Iphone 4 es szerintem javult
-
rep3at
őstag
Nekem 3GS-em van, az üzemidő tapasztalataim szerint kicsivel javult a frissítés után, az 5.0-val nekem is problémáim voltak üzemidő terén.
-
Enjoy
addikt
Máskor is lehetne ilyen felmérés!
Köszi Bocha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest