- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrejo
senior tag
Csak egy példa nem iOS-t használótól: SGS-em van, ugye nincs rajta ledes villogó különböző értesítésekre, ami nekem jól jött volna, így letöltöttem egy alkalmazást (noLED), ami a képernyőn mutatja az elmulasztott hívásokat, sms-t, emilt, satöbbi. Na ez a progi egy szép nap bemondta az unalmasat és csak egy villogó pöttyöt kezdett mutatni a szokásos levél, telefonkagyló satöbbi ikon helyett. Mivel épp külföldön voltam, nem foglalkoztam vele, mire hazaértem, kiment a fejemből. Tegnapelőtt este kaptam egy sms-t, amit nem vettem észre, csak másnap reggel, képernyővel lefelé sikerült az éjjeliszekrényre tennem. Reggelig leszívta komplett az akksit (kb 80%-on volt). Ilyen is van, nem is jöttem rá azonnal mi okozta, de kis gondolkodás meg kutakodás után csak meglett. Nem mindig a hw a hibás. A felmérés csak reprezentatív lesz, mivel nem mindegy, hogy gyári hiba vagy user error okozza a merülést, biztos vagyok benne hogy ilyenek is vannak.
-
"Az a baj, hogy az iPhone felhasználórétege erősen konvergál az átlaguser irányába."
Az átlag felhasználóra kell rendszert gyártani... a felhasználót nem érdekli a háttér: Merül? Igen. Akkor javítsák. Engem se érdekelne a duma, ha nincs megoldás.
"(Ahogy írtam, szerintem jelentősen felgyorsítaná a téma lezárását, ha egyszerűen mindenkinek kicserélnék a telefonját, de sok szempontból a hírverés hasznosabb lehet...)"
Ezt azért nem lehet komoly alternatívaként felhozni. Ha nem tudják pontosan behatárolni, mi a baj, miért vennék vissza mindet kicserélve újra? Meg úgy eleve, miért tennének ilyet? :S
Ha nem (nagyjából) általános hiba lenne, nem biztos, hogy így felkapták volna. Ezt nem csak 1% érzi.
-
joey04
titán
de elvileg sima i4-en is van/volt ez a merülés, sőt tán még valahol 3GS-ről is olvastam.
ezzel együtt akinek 30%-ot merül minden éjszaka alatt, az szerintem is tuti hw hibás.Az üzemidő linkelgetős meg írogatós postokból meg már az iPhone topicban is herótom van.
Tényleg van értelme egy tök egyedi használatból eredő eredményt mutogatni...
ezzel egyet is értek, meg nem is. egyetértek, mert én is ilyesmit írtam, hogy ezer oka lehet a merülésnek, írták az icloud sync-et, a reminderst, meg még 1-2 dolgot. szóval lehet ez olyan "hiba" amit nem is tud az Apple kijavítani, mert pl ha a find my frinds fut, és mindenki küldözgeti, hogy éppen merre van, az tuti leszívja az akksit pillanatok alatt. ezt csak olvastam egy blogon, nem ismerem a működését, csak példa. Viszont abból a szempontból meg hasznosak az ilyen linkelések, beírások, hogy kiderül, nem egy mindenkinél jelenlévő bug van a rendszerben, amit meg kell találni és ki kell irtani. mert erre inkább a magyar szoftverben 5.0.1-ben is jelenlévő szöveg kicsúszása a képernyőről a jó példa.36: lehet akár az is, amit Kashim írt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged