- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrejo
senior tag
Csak egy példa nem iOS-t használótól: SGS-em van, ugye nincs rajta ledes villogó különböző értesítésekre, ami nekem jól jött volna, így letöltöttem egy alkalmazást (noLED), ami a képernyőn mutatja az elmulasztott hívásokat, sms-t, emilt, satöbbi. Na ez a progi egy szép nap bemondta az unalmasat és csak egy villogó pöttyöt kezdett mutatni a szokásos levél, telefonkagyló satöbbi ikon helyett. Mivel épp külföldön voltam, nem foglalkoztam vele, mire hazaértem, kiment a fejemből. Tegnapelőtt este kaptam egy sms-t, amit nem vettem észre, csak másnap reggel, képernyővel lefelé sikerült az éjjeliszekrényre tennem. Reggelig leszívta komplett az akksit (kb 80%-on volt). Ilyen is van, nem is jöttem rá azonnal mi okozta, de kis gondolkodás meg kutakodás után csak meglett. Nem mindig a hw a hibás. A felmérés csak reprezentatív lesz, mivel nem mindegy, hogy gyári hiba vagy user error okozza a merülést, biztos vagyok benne hogy ilyenek is vannak.
-
"Az a baj, hogy az iPhone felhasználórétege erősen konvergál az átlaguser irányába."
Az átlag felhasználóra kell rendszert gyártani... a felhasználót nem érdekli a háttér: Merül? Igen. Akkor javítsák. Engem se érdekelne a duma, ha nincs megoldás.
"(Ahogy írtam, szerintem jelentősen felgyorsítaná a téma lezárását, ha egyszerűen mindenkinek kicserélnék a telefonját, de sok szempontból a hírverés hasznosabb lehet...)"
Ezt azért nem lehet komoly alternatívaként felhozni. Ha nem tudják pontosan behatárolni, mi a baj, miért vennék vissza mindet kicserélve újra? Meg úgy eleve, miért tennének ilyet? :S
Ha nem (nagyjából) általános hiba lenne, nem biztos, hogy így felkapták volna. Ezt nem csak 1% érzi.
-
joey04
titán
de elvileg sima i4-en is van/volt ez a merülés, sőt tán még valahol 3GS-ről is olvastam.
ezzel együtt akinek 30%-ot merül minden éjszaka alatt, az szerintem is tuti hw hibás.Az üzemidő linkelgetős meg írogatós postokból meg már az iPhone topicban is herótom van.
Tényleg van értelme egy tök egyedi használatból eredő eredményt mutogatni...
ezzel egyet is értek, meg nem is. egyetértek, mert én is ilyesmit írtam, hogy ezer oka lehet a merülésnek, írták az icloud sync-et, a reminderst, meg még 1-2 dolgot. szóval lehet ez olyan "hiba" amit nem is tud az Apple kijavítani, mert pl ha a find my frinds fut, és mindenki küldözgeti, hogy éppen merre van, az tuti leszívja az akksit pillanatok alatt. ezt csak olvastam egy blogon, nem ismerem a működését, csak példa. Viszont abból a szempontból meg hasznosak az ilyen linkelések, beírások, hogy kiderül, nem egy mindenkinél jelenlévő bug van a rendszerben, amit meg kell találni és ki kell irtani. mert erre inkább a magyar szoftverben 5.0.1-ben is jelenlévő szöveg kicsúszása a képernyőről a jó példa.36: lehet akár az is, amit Kashim írt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest