- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
JNashville #62 üzenetére
majd kiderül, készül az 5.0.2 frissítés is állítólag.
mondjuk bár ilyen hibám lenne, hogy merül a telefon, most a zöldek miatt nagyobb a problémám. -
joey04
titán
de elvileg sima i4-en is van/volt ez a merülés, sőt tán még valahol 3GS-ről is olvastam.
ezzel együtt akinek 30%-ot merül minden éjszaka alatt, az szerintem is tuti hw hibás.Az üzemidő linkelgetős meg írogatós postokból meg már az iPhone topicban is herótom van.
Tényleg van értelme egy tök egyedi használatból eredő eredményt mutogatni...
ezzel egyet is értek, meg nem is. egyetértek, mert én is ilyesmit írtam, hogy ezer oka lehet a merülésnek, írták az icloud sync-et, a reminderst, meg még 1-2 dolgot. szóval lehet ez olyan "hiba" amit nem is tud az Apple kijavítani, mert pl ha a find my frinds fut, és mindenki küldözgeti, hogy éppen merre van, az tuti leszívja az akksit pillanatok alatt. ezt csak olvastam egy blogon, nem ismerem a működését, csak példa. Viszont abból a szempontból meg hasznosak az ilyen linkelések, beírások, hogy kiderül, nem egy mindenkinél jelenlévő bug van a rendszerben, amit meg kell találni és ki kell irtani. mert erre inkább a magyar szoftverben 5.0.1-ben is jelenlévő szöveg kicsúszása a képernyőről a jó példa.36: lehet akár az is, amit Kashim írt.
-
joey04
titán
válasz
Depression #31 üzenetére
ez 100%
-
joey04
titán
válasz
Quentin Ruby #20 üzenetére
Én tökéletesen látom iPhoneról. Gyári safarival.
14: és neked mondjuk minden éjjel esik 20-30%-ot úgy, hogy airplane módban van, és minden kilőve? mert ha igen, az hibás készülék lesz szerintem.
------------Nálam kb semmi nem változott az ios4-hez képest, az elején még úgy is érzetem, kicsit talán jobb is. aztán rájöttem, hogy csak bebeszélem magamnak, szerintem semmi változás nincs. iPhone 4
a "Nincs iPhone-om, csak érdekelnek az eredmények!" pont népszerűsége sok mindent elárul számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Óra topik
- Anime filmek és sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest