- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Robertoq
őstag
Ha nem is 100% statot lehet levonni belőle, de a képlet viszonylag egyszerű:
a probléma a sima 4es szériát is érinti. Ha valakinek a iOS5el kezdődött a merülési gondja, miközben nem telepített új programot akkor egyértelmű, hogy a rendszer a ludas. Nem egyedi eset ez, de nem értem ezek a problémák hogy nem jöttek elő a béta időszak alatt egy usernek sem -
Kashim
őstag
Az a baj, hogy az iPhone felhasználórétege erősen konvergál az átlaguser irányába. Ekkora eladott mennyiségnél ez cseppet sem meglepő, teljesen érthető és innen is a siker, hogy bárki elboldogul vele. Azonban pont emiatt marhára nehéz behatárolni a pontos hibát, mert a sok hozzá nemértő tapasztal valami kis gebaszt, aztán rögtön ennek tulajdonítja, holott teljesen más áll a háttérben.
A 3GS-emnél nekem is volt olyan 2x is, emlékszem, hogy reggel ébredve csutkára le volt merülve a teló, holott este szokás szerint repülő módba tettem az ágyam mellé 95%+ töltöttséggel. Megesik, gondoltam. És így is volt, mindenféle hasonló hiba nélkül használtam másfél éven és 3 iOS verzión keresztül, és az új gazdája sem panaszkodott.
Na most simán el tudom képzelni, hogy egy-egy ilyet tapasztalva vannak, akik rögtön ugranak a supportért és belekeverednek a szerintem a szintén elhanyagolható mennyiségű hardveres hiba eredetű panaszok közé.
Sok millió készülék tulaj közül ha pár százalék ilyen túl aggódó egyént veszünk, az is marha sok és innentől lehet kibogarászni a megoldást és a valós okokat. Valószínű itt tartunk most.(Ahogy írtam, szerintem jelentősen felgyorsítaná a téma lezárását, ha egyszerűen mindenkinek kicserélnék a telefonját, de sok szempontból a hírverés hasznosabb lehet...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest