- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Robertoq
őstag
Ha nem is 100% statot lehet levonni belőle, de a képlet viszonylag egyszerű:
a probléma a sima 4es szériát is érinti. Ha valakinek a iOS5el kezdődött a merülési gondja, miközben nem telepített új programot akkor egyértelmű, hogy a rendszer a ludas. Nem egyedi eset ez, de nem értem ezek a problémák hogy nem jöttek elő a béta időszak alatt egy usernek sem -
Kashim
őstag
Az a baj, hogy az iPhone felhasználórétege erősen konvergál az átlaguser irányába. Ekkora eladott mennyiségnél ez cseppet sem meglepő, teljesen érthető és innen is a siker, hogy bárki elboldogul vele. Azonban pont emiatt marhára nehéz behatárolni a pontos hibát, mert a sok hozzá nemértő tapasztal valami kis gebaszt, aztán rögtön ennek tulajdonítja, holott teljesen más áll a háttérben.
A 3GS-emnél nekem is volt olyan 2x is, emlékszem, hogy reggel ébredve csutkára le volt merülve a teló, holott este szokás szerint repülő módba tettem az ágyam mellé 95%+ töltöttséggel. Megesik, gondoltam. És így is volt, mindenféle hasonló hiba nélkül használtam másfél éven és 3 iOS verzión keresztül, és az új gazdája sem panaszkodott.
Na most simán el tudom képzelni, hogy egy-egy ilyet tapasztalva vannak, akik rögtön ugranak a supportért és belekeverednek a szerintem a szintén elhanyagolható mennyiségű hardveres hiba eredetű panaszok közé.
Sok millió készülék tulaj közül ha pár százalék ilyen túl aggódó egyént veszünk, az is marha sok és innentől lehet kibogarászni a megoldást és a valós okokat. Valószínű itt tartunk most.(Ahogy írtam, szerintem jelentősen felgyorsítaná a téma lezárását, ha egyszerűen mindenkinek kicserélnék a telefonját, de sok szempontból a hírverés hasznosabb lehet...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest