Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kashim

őstag

válasz stevve #50 üzenetére

Az átlag felhasználóra kell rendszert gyártani... a felhasználót nem érdekli a háttér: Merül? Igen. Akkor javítsák. Engem se érdekelne a duma, ha nincs megoldás.

Az átlag felhasználó alatt a szokásosnál is átlagosabb hozzá nem értő réteget értem, aki gyakorlatilag s*gg az ilyen eszközökhöz, szóval ebből tartom hülyeségnek az adatgyűjtést és a közvélemény kikérését, mert marhára nem kapnak normális eredményt és hiába kutakodnak, úgysem fognak egy ilyen problémát megoldani, aminek ennyi oka lehet. Nyilván ez sovány vigasz ez bárkinek is, de épp ezért mondom, hogy nem tanakodni kell miközben a user fogja a fejét, hanem visszahívni a sok rosszat, aztán ha mindenki boldog, okoskodhatnak a problémán a háttérben.

Ezt azért nem lehet komoly alternatívaként felhozni. Ha nem tudják pontosan behatárolni, mi a baj, miért vennék vissza mindet kicserélve újra? Meg úgy eleve, miért tennének ilyet? :S

Kevés telefont érint? Igen. Többi jó? Jó. Akkor adjanak a többinek is jót a rossz helyett és meg van oldva. Elemezgessék személyesen a visszakapott rossz példányokat, vagy fordítsák hasznosabbra az ezen nyert emberi kapacitást.

Ha nem (nagyjából) általános hiba lenne, nem biztos, hogy így felkapták volna. Ezt nem csak 1% érzi.

Ha Apple-ről van szó, akkor a legkisebb problémát is felkapják, szóval azt azért nem jelenteném ki, amit írtál.

Davey7
    Ha mobilnet, wifi, meg egyéb olyan funkció ki van kapcsolva, ami miatt egyáltalán érdemes iPhone-t vagy okostelefont venni, plusz naponta kétszer ránéz a lockscreen-re, hogy mennyi az idő, akkor azért elég hosszú ideig bírja. Egyébként meg kamu. Nekem csak úgy megy napokat, ha pénteken lerakom mikor hazajövök és szombat-vasárnap nagyon takarékosan wifi mellett használom. De ez is csak úgy, ha hétvégén alig nyúlok hozzá. Még így is vasárnap estére már max 10-15%-on van. Normál hétköznapi használat mellett este, vagy legkésőbb másnap délelőtt töltés.

Új hozzászólás Aktív témák