- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrejo
senior tag
Csak egy példa nem iOS-t használótól: SGS-em van, ugye nincs rajta ledes villogó különböző értesítésekre, ami nekem jól jött volna, így letöltöttem egy alkalmazást (noLED), ami a képernyőn mutatja az elmulasztott hívásokat, sms-t, emilt, satöbbi. Na ez a progi egy szép nap bemondta az unalmasat és csak egy villogó pöttyöt kezdett mutatni a szokásos levél, telefonkagyló satöbbi ikon helyett. Mivel épp külföldön voltam, nem foglalkoztam vele, mire hazaértem, kiment a fejemből. Tegnapelőtt este kaptam egy sms-t, amit nem vettem észre, csak másnap reggel, képernyővel lefelé sikerült az éjjeliszekrényre tennem. Reggelig leszívta komplett az akksit (kb 80%-on volt). Ilyen is van, nem is jöttem rá azonnal mi okozta, de kis gondolkodás meg kutakodás után csak meglett. Nem mindig a hw a hibás. A felmérés csak reprezentatív lesz, mivel nem mindegy, hogy gyári hiba vagy user error okozza a merülést, biztos vagyok benne hogy ilyenek is vannak.
-
"Az a baj, hogy az iPhone felhasználórétege erősen konvergál az átlaguser irányába."
Az átlag felhasználóra kell rendszert gyártani... a felhasználót nem érdekli a háttér: Merül? Igen. Akkor javítsák. Engem se érdekelne a duma, ha nincs megoldás.
"(Ahogy írtam, szerintem jelentősen felgyorsítaná a téma lezárását, ha egyszerűen mindenkinek kicserélnék a telefonját, de sok szempontból a hírverés hasznosabb lehet...)"
Ezt azért nem lehet komoly alternatívaként felhozni. Ha nem tudják pontosan behatárolni, mi a baj, miért vennék vissza mindet kicserélve újra? Meg úgy eleve, miért tennének ilyet? :S
Ha nem (nagyjából) általános hiba lenne, nem biztos, hogy így felkapták volna. Ezt nem csak 1% érzi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest